|
DJ Magazine Top 100 DJ's Vote - 2005 (pg. 6)
|
View this Thread in Original format
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by Sm0keMachine
שמעת את טייפשוורץ כדיג'יים?
איך הם היו?
כי שמעתי דיג'י סט אחד שלהם והוא היה כולו מחורבש.. מיקסים של ילד בן 5 :) |
כנראה קפיצות כי לייב הם היו מעולים
יותר טובים מפאנציולי שגם ממנו נהנתי מאוד
וכל זאת על אף שלא הכרתי לדעתי אפילו קטע אחד מהסט של טיפשוורץ
וכשאני אומר מעולים זה אומר שהמיקסים גם היו טובים
תשאל את שחר מה קורה לי במועדון כשאני שומע מעבר שרק מתחיל לא טוב |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
כן חח אתה תמיד שם לב
תכלס נראה לי מה שהורס לאנשים את האוזניים במועדונים זה הבריחות והפשלות של הדיג'יים
כל עוד הסט נקי אין בעיה |
|
|
| taltul |
אהה אני מדבר מן הסתם על האלקטרו האוס !
המוזיקה ששולטת במועדונים כרגע... :)
אני יודע שיש הבדל עצום בין הג'אנרים האלו..
האלקטרו הרגיל זהו לא סגנון שאני מסמפט כ"כ..
הוא בד"כ יכול להתאים למוזיקת רקע בחנויות בגדים אבל לא יותר מזה :) |
מממ אני עדיין מבולבל כי אלקטרו האוס לא שולט היום בארץ - סתם קח לדוגמא מה שיש בבלונדי או מה שהיה בווקס כשהיה פאנטסטיק אולי בהתחלה יש קצת האוס אבל אחרי זה בא
?"אלקטרו וטקנו... אתה חושב מאיפה הגיע ביטוי "אלקטרו מאוס
...גרמו לכך DRILL טראקים כמו
שהזכרת אותו - לא תשמע כאלה כאן CAN COSTA זה בדיוק העניין שסטים של למשל
של סאשה XPANDERהבחור מנגן/יוצר אלקטרו האוס משובח תשמע לאדיט שהוא עשה ל
הבחור באמת תותח אבל מה כמו שאמרתי בארץ אין את הדברים האלה... טוכנר כונה כמלך האלקטרו וזה נכון הוא מנגן 95% של אלקטרו...
להזכיר לך את הימנוני הווקס?
DRILL, FUZZY HAIR וכדומה...
אחי זה לא אלקטרו האוס... זה אלקטרו...
עוד פעם אני אומרך תשמע את קאן קוסטה הוא לא ינגן לך את הדריל הזה אלא טראקים של פאולו מוג'ה ופאנצ'ואלי וכדומה...
עכשיו למה אני אומר כל זה? כי זוכר מה אמרת לי הרבה פעמים? שאתה אוהב אלקטרו עם הסינטים הטקנואיסטיים המונוטוניים האלה... ואני עוד אמרתי לך שאני לא מתחבר לזה... אז אחי אם אני לא טועה דיברנו על אלקטרו...
בקיצר הבנת אותי :) |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by taltul
אני לא יודע מה עם ירון אבל אני די משוכנע שאני וכל השאר הפורום לא הבנו מילה...:conf: |
|
|
| taltul |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
כנראה קפיצות כי לייב הם היו מעולים
יותר טובים מפאנציולי שגם ממנו נהנתי מאוד
וכל זאת על אף שלא הכרתי לדעתי אפילו קטע אחד מהסט של טיפשוורץ
וכשאני אומר מעולים זה אומר שהמיקסים גם היו טובים
לגבי טיפשווארץ אני אישית מעדיף אותם בתור יוצרים מעולים ומוכשרים... יש להם טראק אחד שנחשב אצלי לאחד הטובים בכל הזמנים... |
|
|
| Shahar |
לגבי טיפשווארץ אני אישית מעדיף אותם בתור יוצרים מעולים ומוכשרים... יש להם טראק אחד שנחשב אצלי לאחד הטובים בכל הזמנים... |
איזה טראק? |
|
|
| KrazyDJs |
באמת יש הבדלים באלקטרו..
יש את האלקטרו עצמו, שכמו שהזכרתם את טייפשוורץ, או למשל נתן פייק (האי פי שלו, דינאמו...), hugg & pepp וכו'...
ויש את הסטייל, את הסיגנון (לא ז'אנר בפני עצמו) של האלקטרו...
שנכנס להרבה מאוד סיגנונות בזמן האחרון ואפשר לשמוע אותו בכל סיגנון כמעט שמושפע ממנו...
אין לי יוצרים ספציפיים..
אבל סאשה וזאבילה הם למשל מהדי ג'יים שמנגנים בעיקר האוס, פרוג האוס, אלקטרו האוס, פאנקי וכו'...מחברים הכל פשוט...
כמובן שאני לא יכול להכליל...סאשה הוא ברמה אחרת בכלל והוא אחד הדי ג'יים היותר מגוונים שיצא לי לשמוע סטים שלו, אבל זה נושא לת'רד אחר... |
|
|
| taltul |
| quote: | Originally posted by KrazyDJs
באמת יש הבדלים באלקטרו..
יש את האלקטרו עצמו, שכמו שהזכרתם את טייפשוורץ, או למשל נתן פייק (האי פי שלו, דינאמו...), hugg & pepp וכו'...
ויש את הסטייל, את הסיגנון (לא ז'אנר בפני עצמו) של האלקטרו...
שנכנס להרבה מאוד סיגנונות בזמן האחרון ואפשר לשמוע אותו בכל סיגנון כמעט שמושפע ממנו...
אין לי יוצרים ספציפיים..
אבל סאשה וזאבילה הם למשל מהדי ג'יים שמנגנים בעיקר האוס, פרוג האוס, אלקטרו האוס, פאנקי וכו'...מחברים הכל פשוט...
כמובן שאני לא יכול להכליל...סאשה הוא ברמה אחרת בכלל והוא אחד הדי ג'יים היותר מגוונים שיצא לי לשמוע סטים שלו, אבל זה נושא לת'רד אחר... |
כן זה משהו מדהים - לפני שנה שנתיים אם הייתם שואלים אותי הייתי עונה לכם ישר שסאשה או דיגווד למשל הם מלכי הפרוג האוס בלי להסס אפילו...
היום המצב שונה לגמרי וקשה להגדיר אותם כדי ג'ים של סגנון אחד... הם משלבים המון דברים...פשוט המון...הסט שלהם מפסטיבל אלקטרוני סאוט'פסט שנערך בארגנטינה, בחודש אפריל אם אני לא טועה, מוכיח את העובדה הזאת... |
|
|
| Sm0keMachine |
מממ אני עדיין מבולבל כי אלקטרו האוס לא שולט היום בארץ - סתם קח לדוגמא מה שיש בבלונדי או מה שהיה בווקס כשהיה פאנטסטיק אולי בהתחלה יש קצת האוס אבל אחרי זה בא
?"אלקטרו וטקנו... אתה חושב מאיפה הגיע ביטוי "אלקטרו מאוס
...גרמו לכך DRILL טראקים כמו
שהזכרת אותו - לא תשמע כאלה כאן CAN COSTA זה בדיוק העניין שסטים של למשל
של סאשה XPANDERהבחור מנגן/יוצר אלקטרו האוס משובח תשמע לאדיט שהוא עשה ל
הבחור באמת תותח אבל מה כמו שאמרתי בארץ אין את הדברים האלה... טוכנר כונה כמלך האלקטרו וזה נכון הוא מנגן 95% של אלקטרו...
להזכיר לך את הימנוני הווקס?
DRILL, FUZZY HAIR וכדומה...
אחי זה לא אלקטרו האוס... זה אלקטרו...
עוד פעם אני אומרך תשמע את קאן קוסטה הוא לא ינגן לך את הדריל הזה אלא טראקים של פאולו מוג'ה ופאנצ'ואלי וכדומה...
עכשיו למה אני אומר כל זה? כי זוכר מה אמרת לי הרבה פעמים? שאתה אוהב אלקטרו עם הסינטים הטקנואיסטיים המונוטוניים האלה... ואני עוד אמרתי לך שאני לא מתחבר לזה... אז אחי אם אני לא טועה דיברנו על אלקטרו...
אחי שוב יש לך בילבול בסגנונות...
the drill
וכל הטרקים שטוכנר ניגן בווקס..הם אלקטרו האוס..
אלקטרו רגיל זה מוזיקה של מיס קיטין, דה האקר וכאלה..
מוזיקה מחתרתית עם צלילים משנות ה80...
בכלל אם לא הבנת - אלקטרו זאת מוזיקת הדאנס של שנות ה80.. הצלילים שלה אלו צלילים של סינטיסייזרים ישנים, זה כל הרעיון שלה..
עכשיו
can costa
אולי מנגן אלקטרו האוס יותר איכותי.. אבל זהו אלקטרו האוס !!!
וכן, אלקטרו האוס זאת המוזיקה ששולטת במועדונים ואין שום ספק בכך.. עובדה שבכל המועדונים שאתה מכיר - האומן ווקס פטיש וגם השרון 12 מנגנים אלקטרו בליינים העיקריים שלהם.....!
ונקנח את סוף הפוסט עם המלצה לקטע אלקטרו מגניב ביותר משנת 2002 שאני עכשיו שומע ברקע
a1-tiga_and_mateo_murphy_-_night_train-emp
:D :D :D |
|
|
| KrazyDJs |
| Tiga אחד התותחים, חד וחלק :) |
|
|
| taltul |
אחי שוב יש לך בילבול בסגנונות...
the drill
וכל הטרקים שטוכנר ניגן בווקס..הם אלקטרו האוס..
אלקטרו רגיל זה מוזיקה של מיס קיטין, דה האקר וכאלה..
מוזיקה מחתרתית עם צלילים משנות ה80...
בכלל אם לא הבנת - אלקטרו זאת מוזיקת הדאנס של שנות ה80.. הצלילים שלה אלו צלילים של סינטיסייזרים ישנים, זה כל הרעיון שלה..
עכשיו
can costa
אולי מנגן אלקטרו האוס יותר איכותי.. אבל זהו אלקטרו האוס !!!
וכן, אלקטרו האוס זאת המוזיקה ששולטת במועדונים ואין שום ספק בכך.. עובדה שבכל המועדונים שאתה מכיר - האומן ווקס פטיש וגם השרון 12 מנגנים אלקטרו בליינים העיקריים שלהם.....!
ונקנח את סוף הפוסט עם המלצה לקטע אלקטרו מגניב ביותר משנת 2002 שאני עכשיו שומע ברקע
a1-tiga_and_mateo_murphy_-_night_train-emp
:D :D :D |
עדיין אני לא מסכים איתך ב100%...ואני לא מחפש תשובות באוויר, בעצמך אמרת קאן קוסטה ואין מצב להשוות את מה שהוא עושה לדריל אז...
אפרופו פטיש... מעין "אבזבה" לפי דעתי...פעם זה היה ליין האוס נטו! היום כבר לא...ואיליה בעצמו כבר מנגן אלקטרו פה ושם...
ולכן המקום איבד מקסמו לדעתי... |
|
|
| Glenn-Holmes |
טוב מה יהיה חברים?
כל משעדיין לא כתב כאן את בחירתו לשנה הזו שימהר לעשות זאת..
יאללה נו בואו נרים מצעד מכובד יפה ורשמי כמו שנה שעברה! |
|
|
|
|