|
.....:::::::::: טרד מחשבים :::::::::..... (pg. 2)
|
View this Thread in Original format
| markfeldman |
דווקא התוכנה הזו מגלה מלא דברים שאחרות לא. |
|
|
| MrBlond |
| אני לא מכיר תוכנות של פיירוול, אני השתמשתי בנורטון אינטרנט סקוריטי עד שקניתי ראוטר, והיום אני משתמש בפיירוול שנמצא בראוטר ואין לי שום תלונות, כי הוא פשוט לא תלוי במחשב שלי ולכן לא לוקח משאבים ועובד 24 שעות ביממה בתוך הראוטר. |
|
|
| markfeldman |
| quote: | | אני לא מכיר תוכנות של פיירוול, אני השתמשתי בנורטון אינטרנט סקוריטי עד שקניתי ראוטר, והיום אני משתמש בפיירוול שנמצא בראוטר ואין לי שום תלונות, כי הוא פשוט לא תלוי במחשב שלי ולכן לא לוקח משאבים ועובד 24 שעות ביממה בתוך הראוטר. |
SAME HERE. |
|
|
| sabi10 |
אני משתמש בפיירוואל של ווינדוס אקס פי, הוא פשוט מאוד, לא מסובך, במיוחד לאחר שהתקנתי את הסרביס פאק 2, אז עוד יותר פשוט לפתוח פורטים ולסגור אותם...
מה שבטוח, הוא עושה את העבודה שלו בצורה מצויינת.... |
|
|
| MrBlond |
חבר שלי משתמש בפיירוול של אקס פי, קל לפתוח יציאות גם באס פי 1, אבל לפי מה שהבנתי אס פי 2 עושה מלא בעיות, כבר הזהירו אותי לא להתקין את זה...
אבל זה רק מה שאמרו לי... מישהו אמר לי שיש לו 4 מחשבים עם אקס פי, ועל כולם הוא התקין אס פי 2, ועל שניים מתוכם זה עובד טוב ושניים אחרים זה עשה מלא בעיות.
נראה לי עדיף לחכות, גם אס פי 1 בהתחלה היה שנוי במחלוקת, לא נראה לי שאס פי 2 מוסיף יותר מדי דברים... |
|
|
| ADiSH |
| quote: | Originally posted by taltul
במקרה ואפשר נא להפוך את הטרד לסטיקי כי לדעתי מדי פעם אנשים תמיד שואלים איזה משהו קשור למחשבים וחשוב שיהיה טרד מרוכז של כל השאלות ותשובות בנושא :) ולא ליצור פוסטים של אופטופ
:אז הצטברו לי פה כמה שאלות שונות ומשונות מקווה שתעזרו לי
1>>> אני צריך את העצה שלכם לגבי הבחירת הפאיירבול למחשב - אני יודע שפעם דיברנו על זה אבל אני רוצה עוד פעם לעלות את הנושא לדיון כי אני ממש צריך למצוא פאייבול הרבה יותר "קל" מבחינת תצרוכת של משאבים.
אז מה אתם ממליצים על פי יחס של יעילות-משאבים.
כרגע יש לי את ה:
MACFEE PERSONAL FIREWALL -
אז היחס של יעילות-משאבים אצלו זה בסביבות 1...כלומר יעיל מאוד אבל גם אוכל המון משאבים ככה שלמחשב שיש לי זה די מפריע...
2>>> שאלה קצת אחרת - מהי חנות
PANDAS COMUTERS והאם אתם ממליצים עליה???
מצאתי את האתר רק לא מזמן ולהפתעתי המחירים מהזולים בארץ - כבר הספקתי לדבר עם נציגה שלהם אונליין והבנתי שהם ממש אחלה של חנות + גמישות בפריסת תשלומים חבלז...
עכשיו אני רוצה לשמוע מאשנים שאולי מכירים את החנות ושיגידו מה הם חושבים...
אחרת תמליצו על החנויות אחרות ותרשמו בבקשה את האתרים שלהן ככה שאוכל לבדוק בעצמי את הכל...
[פשוט אני שוקל לקנות / לשדרג מחשב אז מאוד חשוב לי לשמוע מכם מה אתם יכולים להציע ולהמליץ]
תודה מראש... |
אל תקנה בפנדה!
תעשה חיפוש על פנדה מחשבים או משהו בגוגל ותראה כמה תלונות יש עליהם..
ואני משתמש ב
panda platinum 7
לא מכביד על המחשב ומצא לי וירוסים שאחרים לא מצאו |
|
|
| Shahar |
אמרו לי ש
SP2
מאט את הקצב קבלת נתונים במחשב... |
|
|
| taltul |
קודם כל תודה רבה על השיתוף פעולה... :)
1> אם אפשר כמובן רציתי לקבל קצת יותר מידע לאילו בדיוק תלונות התכוונתם כאשר דיברתם על החנות מחשבים "פנדה"...
2> לגבי הפיירוואל אז מה שעשיתי זה הסרת המקפי שהיה לי עד עכשיו והפעלת פיירוואל של חלונות מהאס פי 2... עכשיו כמובן שלא השארתי את כל העסק סתם ככה אלא גלשתי קצת ברשת ומצאתי אתרים די חיוניים לדעתי שמאפשרים לבדוק את הפיירוואל המותקן אצלכם באמצעות טסטים מיוחדים כאלה והנה בבקשה 4 מאותם אתרים עם הרייטינג הגבוה ביותר:
>1<
>2>
>3<
>4<
*הדירוג הינו בסדר עולה... הרביעי הינו הפופולארי ביותר
*כדאי גם לכם לעבור את הבדיקות שעברתי ולהבין באמת אם אתם מוגנים או לא... |
|
|
| sabi10 |
| quote: | Originally posted by MrBlond
חבר שלי משתמש בפיירוול של אקס פי, קל לפתוח יציאות גם באס פי 1, אבל לפי מה שהבנתי אס פי 2 עושה מלא בעיות, כבר הזהירו אותי לא להתקין את זה...
אבל זה רק מה שאמרו לי... מישהו אמר לי שיש לו 4 מחשבים עם אקס פי, ועל כולם הוא התקין אס פי 2, ועל שניים מתוכם זה עובד טוב ושניים אחרים זה עשה מלא בעיות.
נראה לי עדיף לחכות, גם אס פי 1 בהתחלה היה שנוי במחלוקת, לא נראה לי שאס פי 2 מוסיף יותר מדי דברים... |
בנוגע לאס פי 2...אני לא הבאתי את הקובץ מאיזה שהו אתר או משהו כזה...פשוט נתתי לאפדאיט של ווינדוס להביא אותו...
עובד מצויין, ללא בעיות..רק מה שהוא מעלה את הגדרות הבטחון לרמה גבוה ולא תמיד נותן לעשות הורדה מיידית מאתרים (לא מדובר על שיתוף קבצים אלה על אתרים)...ופשוט או שמגדירים לו אחרת או שמורים לו להוריד את הקובץ...
באופן כללי אני די מרוצה מאס פי 2... |
|
|
| taltul |
וואי אין מצב אני וקנה משהו מהם... איז ביזיון... :mad:
טוב שאמרת אחי...תודה רבה
sabi10
מחזק את דבריך
האס פי 2 עובד לי מצויין ולא עושה בעיות (טפו טפו טפו :)) והפיירוואל שלו עבר את כל הבדיקות שרשמתי קודם בהצלחה... |
|
|
| Viber |
טוב קודם כול בקשר לחנויות אני ממליץ ללכת ל
ZAP.CO.IL
שמה יש לכם השוואה של הרבה סחורה זולה בעשרות חנויות בארץ
ואני צריך שמישהו יתן לי איזה מדריך או שיכתוב פה עצות מה צריך לעשות כדי לנצל את המחשב בצורה הטובה ביותר - יענו שיפעיל משחקים תוך ניצול המקסימום בצורה הטובה ביותר |
|
|
|
|