return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 
Tilt @ Dome (12.03.05) After-party (pg. 3)
View this Thread in Original format
markfeldman
quote:
לדעתי יהיה שם בנזונה והעבודה שזה אפטר רק תתרום!

זה שזה אפטר לא מזיז לי בכלל.
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by markfeldman
זה שזה אפטר לא מזיז לי בכלל.

מארק אם אנדי מור בא איתם אני חושב שזה שווה
חוץ מזה בדקתי היום תדיסק שלי ואת הוייניל של טילט
וראיתי שאין עליהם חתימה! :whip: :whip: :whip:

זה לא מצב בלתי אפשרי שדורש תיקון מיידי?:D
markfeldman
quote:
מארק אם אנדי מור בא איתם אני חושב שזה שווה
חוץ מזה בדקתי היום תדיסק שלי ואת הוייניל של טילט
וראיתי שאין עליהם חתימה!

זה לא מצב בלתי אפשרי שדורש תיקון מיידי?

אחי, זה שאנדי מור מגיע זה מאוד נחמד והכל.

עכשיו סיימתי לשמוע סט שלו לייב והיה פצצות !

אבל לשמוע סט של

TILT ?

משעמם ! ! ! !

(ראה גלובל...)
taltul
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
אני רואה שטלטול הצליח להחדיר את מורת הרוח המגוחכת שלו לעוד אנשים....:rolleyes:

אל תסיק מסקנות לפני שאתה בא לטעון משהו נגדיץ...
לא עשית שום תעמולה לא הפגנתי מול המשרדי הנקסט לאחר המסיבה עם מרקוס...
לא התקשרתי גם אליהם להגיד שמרקוס לא היה אותו מרקוס שציפיתי...

לא עשיתי את הדברים האלה...
ומשום מה אחרי שיחות עם עוד אנשים שהיו במסיבה הגעתי למסקנה שאני לא המיעוט כן כן - להפתעתך יש עוד אנשים שחושבים כמוני וגם ציפו לדברים שונים ממה שהיה....

אחרי התגובה הזאת אני יכול לזלז בך ולרדת עליך אבל אני לא כמוך [מעריץ עוור שפוחד לשמוע את הדעות של האחרים על העלילים שלך ומנסה להדחיק את הדעות האלה - וזה אני לא מחשיב בתור זלזול אלא בתור עובדה]...
סורי על העקיצה...אבל בעצמך ביקשת אותה...

אנחנו חיים במדינה דמוקראטית שבה יש חופש ביטוי וחושב בחירה ואני לא חושב שאני צריך להגיד שנהניתי רק מגלל השם של הדי ג'י ולפחד ממעריצים שרופים של אותו די ג'י כמוך למשל שהדעה שלי תפגע בהם במידה מסויימת...
אני לא רוצה להיות צבוע ולהגיד וואי איזה סט למרות שלא נהינתי - ואני לא חושב שזה שהשקעת 300 שח באותה מסיבה והוכחת לכולם איזה מעריץ שרוף אמור להשפיע על הדעה האישית של [עם כל הכבוד שלי אליך]...

נ''ב: אני רואה אכלת סרט רציני אה - במיוחד אחרי ה"מורת הרוח המגוחכת שלו"... אז אנא אל תהיה עוור ותלמד להקשיב לדעות אחרות... ואל תהפוך למעריץ חולני זה לא מתאים לך...

זה הכל...
taltul
quote:
Originally posted by guetag
מתי המסיבה?
בשישי לפנות בוקר או תחילת יום ראשון?

לא זה ולא זה....

הרי אמרו לך אפטר!!!! קרי יום שבת מוקדם בבוקר ועד השעות הצהרים...
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by taltul
אל תסיק מסקנות לפני שאתה בא לטעון משהו נגדיץ...
לא עשית שום תעמולה לא הפגנתי מול המשרדי הנקסט לאחר המסיבה עם מרקוס...
לא התקשרתי גם אליהם להגיד שמרקוס לא היה אותו מרקוס שציפיתי...

לא עשיתי את הדברים האלה...
ומשום מה אחרי שיחות עם עוד אנשים שהיו במסיבה הגעתי למסקנה שאני לא המיעוט כן כן - להפתעתך יש עוד אנשים שחושבים כמוני וגם ציפו לדברים שונים ממה שהיה....

אחרי התגובה הזאת אני יכול לזלז בך ולרדת עליך אבל אני לא כמוך [מעריץ עוור שפוחד לשמוע את הדעות של האחרים על העלילים שלך ומנסה להדחיק את הדעות האלה - וזה אני לא מחשיב בתור זלזול אלא בתור עובדה]...
סורי על העקיצה...אבל בעצמך ביקשת אותה...

אנחנו חיים במדינה דמוקראטית שבה יש חופש ביטוי וחושב בחירה ואני לא חושב שאני צריך להגיד שנהניתי רק מגלל השם של הדי ג'י ולפחד ממעריצים שרופים של אותו די ג'י כמוך למשל שהדעה שלי תפגע בהם במידה מסויימת...
אני לא רוצה להיות צבוע ולהגיד וואי איזה סט למרות שלא נהינתי - ואני לא חושב שזה שהשקעת 300 שח באותה מסיבה והוכחת לכולם איזה מעריץ שרוף אמור להשפיע על הדעה האישית של [עם כל הכבוד שלי אליך]...

נ''ב: אני רואה אכלת סרט רציני אה - במיוחד אחרי ה"מורת הרוח המגוחכת שלו"... אז אנא אל תהיה עוור ותלמד להקשיב לדעות אחרות... ואל תהפוך למעריץ חולני זה לא מתאים לך...

זה הכל...

פגשתי היום באוניברסיטה את רועי

החבר של ירון החדש בפורום והמוכר ממסיבות עם די גיים גדולים בנקסט

ומה שהוא אמר לי כמעט והוציא אותי מדעתי

"ציפיתי לסט יותר פרוגי של מרקוס הוא ניסה יותר מדי להיות ארמין"

וואט דה פאק?!?!

כל הקטעים הכביכול יותר מלודיים שהם כביכול להיות דומה לארמין זכו לחשיפה שלהם אצל מרקוס כמה חודשים וחלקם אפילו חצי שנה לפני ארמין!

עם כל הכבוד הקהל הישראלי הוא שדורש גם תדברים האלה

ואחרי זה משפט הבא הוא אומר לי
"הקטע של הערב היה ספייס פייר"

שנייה לפני זה הוא היה מאוכזב מזה שהסט לא פרוגי מספיק!!!!
אעאעאע זה באמת מרגיז
ואני מעריך אותו מאוד
וגם אותך טלטול
אבל רבאק אנשים
מה ציפיתם?
אני כלל לא הופתעתי מהסט
זה משאפשר לצפות ממרקוס לנגן
אז כן יש לא מעט קטעים אדירים שהוא ניגן לאחרונה ורציתי לשמוע
מה לעשות לא הכל נכנס ל-3 שעות סט
ואני מנסה לשפוט אובייקטיבי ונכון שבקשר למרקוס זה תמיד יהיה נטייה לאי אובייקטיביות אצלי...קשה לי

אבל אני יוצא כנגד הטענה לגבי סגנון הסט
דווקא מבן אדם שכל כך נחשף לאחרונה למגוון סגנונות חדש שהוא אוהב הייתי מצפה להעריך יותר את הסט המגוון שמרקוס ניגן
הרי לא ברור שסט פרוגרסיבי מדי היה מוצא אולי אפילו כמות תלונת גדולה יותר (כולל מאותם אנשים שאולי מוצאים את עצמם מתלוננים כעת...ולא בטוח שזה מכוון אליך..)

אנחנו חיים במדינה דמוקרטית
אך בעולם מניפולטיבי
ואם בסופו של דבר יש לך טענות מסוימות אך הן אינן מגיעות לאוזני מקבלי ההחלטות בנקסט עד כמה שאני בעד השמעת כל הדעות
הפעם אני רק יכול לחייך חיוך רחב....
המטרה מקדשת את האמצעים
והמטרה היא שמרקוס יחזור לפה עוד בשנת 2005
Shahar
quote:
אני רואה שטלטול הצליח להחדיר את מורת הרוח המגוחכת שלו לעוד אנשים....:rolleyes:

קודם כל טלטול לא המדריך הרוחני שלי ולא המדריך המוזיקלי שלי
אנחנו מחליפים דעות ומדברים ואני מסכים איתו
אני בטוח שאתה לא רוצה שאנשים יגידו שאתה מחדיר לאנשים מורת רוח מגוחכת אז אל תבוא ותגיד את זה על אחד האנשים שבאמת יש להם מושג במוזיקה בפורום הזה..

כן אני ציפיתי ממרקוס לנגן דברים מסוימים ופירטתי יותר בטרד שלו!!
עצוב לי שבגלל שקוראים לבנאדם מרקוס שולץ אז אתה הולך עם ראש בקיר ולא מקשיב לשום דעה
זה לא מה שציפיתי ממך ובטח לא מבנאדם בן 22!
כן גם מרקוס שולץ יכול לפשל לפעמים ולא לספק את הקהל ולתת לו את מה שהוא רוצה...מה לעשות?

אתה חייב להבין את זה ולהפסיק לתפוס ממנו בעיניים עצומות כמו שאנשים תופסים מטייסטו..
ואל תתחיל ויכוח אם טייסטו יותר טוב ממנו כי זה לא הנושא זה רק דוגמא..
taltul
quote:
פגשתי היום באוניברסיטה את רועי

החבר של ירון החדש בפורום והמוכר ממסיבות עם די גיים גדולים בנקסט

ומה שהוא אמר לי כמעט והוציא אותי מדעתי

"ציפיתי לסט יותר פרוגי של מרקוס הוא ניסה יותר מדי להיות ארמין"

וואט דה פאק?!?!

כל הקטעים הכביכול יותר מלודיים שהם כביכול להיות דומה לארמין זכו לחשיפה שלהם אצל מרקוס כמה חודשים וחלקם אפילו חצי שנה לפני ארמין!

עם כל הכבוד הקהל הישראלי הוא שדורש גם תדברים האלה

אעאעאע זה באמת מרגיז
ואני מעריך אותו מאוד
וגם אותך טלטול
אבל רבאק אנשים
מה ציפיתם?
אני כלל לא הופתעתי מהסט
זה משאפשר לצפות ממרקוס לנגן
אז כן יש לא מעט קטעים אדירים שהוא ניגן לאחרונה ורציתי לשמוע
מה לעשות לא הכל נכנס ל-3 שעות סט
ואני מנסה לשפוט אובייקטיבי ונכון שבקשר למרקוס זה תמיד יהיה נטייה לאי אובייקטיביות אצלי...קשה לי

אבל אני יוצא כנגד הטענה לגבי סגנון הסט
דווקא מבן אדם שכל כך נחשף לאחרונה למגוון סגנונות חדש שהוא אוהב הייתי מצפה להעריך יותר את הסט המגוון שמרקוס ניגן
הרי לא ברור שסט פרוגרסיבי מדי היה מוצא אולי אפילו כמות תלונת גדולה יותר (כולל מאותם אנשים שאולי מוצאים את עצמם מתלוננים כעת...ולא בטוח שזה מכוון אליך..)

אנחנו חיים במדינה דמוקרטית
אך בעולם מניפולטיבי
ואם בסופו של דבר יש לך טענות מסוימות אך הן אינן מגיעות לאוזני מקבלי ההחלטות בנקסט עד כמה שאני בעד השמעת כל הדעות
הפעם אני רק יכול לחייך חיוך רחב....
המטרה מקדשת את האמצעים
והמטרה היא שמרקוס יחזור לפה עוד בשנת 2005

אחיייייי....אתה לא רואה דבר מאוד חשוב ומה שאתה עושה זה להתרגז...ממה??? מזה שלא עמדנו בצד כמו איזה אנשים לא אינטילגנטיים אשר סגורים רק על סגנון אחד ויחיד ולא םותחים את הראש לדברים אחרים...
אני זורם עם מה שיש אף פעם לא אעמוד בצד כי יש לי ראש פתוח [טוב גם שרוט קצת :) אבל פתוח זה בדוק] ומה אני אגיד לך כל הגישה שלי וגם של רועי [וכמו שאמרתי עוד אנשים!!! זה לא רק אני והוא] כביכול "מגוכחת" לפי מילותיך הינה גישה של "ציפינו למשהו אחר" וקיבלנו דבר שונה...אבל לא נסגרנו אלא זרמנו עם מה שהיה...אתה ראית בעצמי רוקד לצלילי הסט של מרקוס עם חיוך גדול על הפנים...אבל אני חוזר הרגשתי שזה לא מרקוס אלא ארמין זה הכל... זה שזה פוגע באגו של המעריץ השרוף של מרקוס כמוך אני לא התכוונתי לזה בכלל לא - אז...

אם זה פגע בך אני מצטער אל תרד לרמות של תעמולה זולה ומצחיקה של התחמקות מן הדעות האחרות והדחקתן...

לא מתאים לא מתאים בכלל אחי...
Shahar
quote:

אפשר להסתכל על זה אחרת....
הוא אוהב פרוגרסיב ובגלל שלא היה פרוגרסיב ספייס פייר עשה לו את זה כי הוא היה בין הפרוגרסיב היחיד שנוגן!

תסתכל על זה גם קצת ככה! לא רק בעין של אחד שחולה על מרקוס!
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by taltul
אחיייייי....אתה לא רואה דבר מאוד חשוב ומה שאתה עושה זה להתרגז...ממה??? מזה שלא עמדנו בצד כמו איזה אנשים לא אינטילגנטיים אשר סגורים רק על סגנון אחד ויחיד ולא םותחים את הראש לדברים אחרים...
אני זורם עם מה שיש אף פעם לא אעמוד בצד כי יש לי ראש פתוח [טוב גם שרוט קצת :) אבל פתוח זה בדוק] ומה אני אגיד לך כל הגישה שלי וגם של רועי [וכמו שאמרתי עוד אנשים!!! זה לא רק אני והוא] כביכול "מגוכחת" לפי מילותיך הינה גישה של "ציפינו למשהו אחר" וקיבלנו דבר שונה...אבל לא נסגרנו אלא זרמנו עם מה שהיה...אתה ראית בעצמי רוקד לצלילי הסט של מרקוס עם חיוך גדול על הפנים...אבל אני חוזר הרגשתי שזה לא מרקוס אלא ארמין זה הכל... זה שזה פוגע באגו של המעריץ השרוף של מרקוס כמוך אני לא התכוונתי לזה בכלל לא - אז...

אם זה פגע בך אני מצטער אל תרד לרמות של תעמולה זולה ומצחיקה של התחמקות מן הדעות האחרות והדחקתן...

לא מתאים לא מתאים בכלל אחי...

לא מתחמק
מתייחס לדעות האלה
אם עקבת אחרי סטים של מרקוס אתה יכול להבין שכנראה שהציפיות שלך היו מעט לא ריאליות...

ולגבי ההגדרה סט שמנסה להיות סגנון ארמין
ע כל הכבוד אני יחזור על זה שוב
מרקוס כל קטע פרוגי מלודי שנוגן במהלך הערב וארמין גם מנגן אותו ארמין ניגן אותו הרבה אחרי שמרקוס החל לנגן אותו
לא לשכוח את זה
וספייס פייר
אבא מאה לאנגג כל הקטעים המלודיים האלה הם גם פרוגרסיב...
לא אפל כמו קטעים של בוא נאמר קוסמס אפסילון
ניקולה גאלה ואפילו בנז ואמ די
אבל עדיין פרוג!

Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Shahar
הוא אוהב פרוגרסיב ובגלל שלא היה פרוגרסיב ספייס פייר עשה לו את זה כי הוא היה בין הפרוגרסיב היחיד שנוגן!

בין הפרוגרסיב היחיד שנוגן?!?!

היכן אתה חי בלפלאנד?

מעניין אותי לדעת איזה קטעים בדיוק אתה חושב שמרקוס ניגן?

ספייס פייר בין הפרוגרסיב היחיד שנוגן?!?!

נו באמת

מה זה החארטה הזה
בבקשה אל תתוכח שחר
זה מתחיל להיות לא ענייני וממש מגוחך להתווכח עם מישהו שלא היה וחי משמועות שהשד יודע מי סיפר לו אותן
Shahar
quote:
בין הפרוגרסיב היחיד שנוגן?!?!

היכן אתה חי בלפלאנד?

מעניין אותי לדעת איזה קטעים בדיוק אתה חושב שמרקוס ניגן?

ספייס פייר בין הפרוגרסיב היחיד שנוגן?!?!

נו באמת

מה זה החארטה הזה
בבקשה אל תתוכח שחר
זה מתחיל להיות לא ענייני וממש מגוחך להתווכח עם מישהו שלא היה וחי משמועות שהשד יודע מי סיפר לו אותן

אתה מוכן להפסיק לשחק אותה ראש קטן ולקרוא תפוסטים שאני כותב או שאתה באמת רוצה שאני יגיב לך כמו שאתה מגיב לי?

הוא אמר שהסט לא פרוגי מספיק
ובגלל שהוא טען ככה אז ספייס פייר בשבילו היה אחד מבין הפרוגים הלא מספיקים שנוגנו וזה היה הפרוג שהכי הדליק אותו
כן! זה !
אני לא שמעתי את הסט ואני מתבסס על הטיעון שלו
ובגלל זה אני לא צריך לשמוע תסט או לראות טראקליסט כדי להגיב
כי הכל מבוסס אל הטיעון שלו!!
אם בשבילו היה פחות מדי פרוגרסיב
אז מתוך הכמות המעטה של הפרוגרסיב הוא שמע הוא הכי התלהב מספייס פייר כי זה היה הפרוגרסיב שהכי אהב מבין כל המעטים שהוא שמע!

ויגאל תעשה טובה די עם כל ה"תפסיק להגיב זה לא לעניין זה מגוחך" אתה יודע שאני מדבר לעניין ואם גם את התגובה הזאת שלי אתה הולך להכפיש אז אתה באמת עושה מעצמך צחוק ומוריד את כל הערך שלך בעיניי
כי אתה תופס מבנאדם רגיל יותר מדי ועושה אותו אליל והולך אחריו עם ראש בקיר ועיניים עצומות וסותם תפה לכל מי שלא מסכים איתך
ואם זה ימשיך ככה יש מקום לערב פסיכולוג :whip:
אני רציני מאד בכל מה שאמרתי תחשוב על זה וקצת פרופורציות לא יזיקו
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 
Privacy Statement