return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 
בראש השנה-חוף ניצנים 13.09.07 Armin Van Buuren (pg. 7)
View this Thread in Original format
epsilon1
quote:
Originally posted by markfeldman
תודה על הטיפ !!

איזה תמונה חזקה!!

יאללה תן לנו עוד
Koby
quote:
Originally posted by Segev
זה היה ללא ספק
Way Out West Ft. T.L. Kelshall - Mindcircus (Gabriel And Dresden Club Mix)

צודק.

ואילן בפעם הבאה שאתה מתווכח איתי תזמין מראש פיצה.
sh33p
אמרתי לאילן שזה מיינדסירקוס
והוא אמר לי שזה לא
:@
Spitz
quote:
Originally posted by black_mammmba
חבר'ה, איז התוכנה טובה יש להמיר קבצים של
GP3
ל
AVI
??

נסה את זה:

http://updat9.free.fr/87ACD217ACC95.../SUPERsetup.exe
Dj Alex (ISR)
הסרטון שלי
http://www.youtube.com/watch?v=5KP7fdm4Fr0
sh33p
מארק...
ה
fly to colours
לדעתי היה ברמיקס של
genix
epsilon1
hello blake :)

you were great

(למי שתוהה, הוא דפדף בפורום)
black_mammmba
לדעתי הטארק החסר הוא
Joop - The Future
וגם
CRW - I Feel Love
החדש.
Koby
ממבה מה עם הסרטונים?????
Spitz
מישו יודע כמה אנשים היו באירוע כולו? לא בהערכה גסה?

uzi
ספרו מה היה בסדנה.
black_mammmba
סאן דאנס XI -הגרסה שלי. האזרח הקטן שלא קנה VIP.

אני מתנצל מראש זה יהיה טיפה ארוך.

הגעתי עם חבר שלי בשעה 11 וחצי למתחם הרכב. רוב האנשים לא נכנסו עדין, אלה "תדלקו" את עצמם עם מוזיקה בחוץ. אנחנו נעזרנו בבקבוק "שיבס" וקולה. מה לעשות על איכות לא מתפשרים.

באיזור 12 נכנסו למתחם, שם החלפנו את הכרטיס לצמיד. ומשם עולים לאוטובוס שלוקח אותנו לחוף.
*מבחינה לוגיסטיקת ואבטחה קבוצות "הפורום" הצליחו הפעם. הכול תיק תיק. הייתה שמירה ואבטחה ברמה טובה שנשמרה כל הזמן. במיוחד בהפרדה בין מתחם ה VIP לרגיל.
ב12 היה מישהו "DJ" נולד של YNET. לא מכיר, שם שאולי עוד שנתיים + - נשמע .ממנו. אחריו עלה הרזידנט של הGOGO BAR. ניגן איכותי אהבתי אותו באותו לילה. הוא ניגן איזה שעה. אחריו עלה "מלכת הכיתה" עופרה ניסים.
אני לא יודע בשביל מה הביאו אותו.....
חוץ מהטראק הראשון שהיה עוד משהו יפה. היה לי קשה להתחבר למוזיקה שלו.
ואחר כך אני רואה אותו רוקד בעמדה, מבלי להאזין למוזיקה. מסקנה אישית. -> חזרנו לסטים המוקלטים מראש של עופר ניסים. שיא הביזיון לדעתי שהוא שם את "לים של עיברי לידר". צר לי אך עופר ניסים הוריד את הרמה של הסאן דאנס. כאשר כל המסיבה הייתה עם גישה אירופית ומוזיקה איכותית. עופר איכזב ומלבד ערסים עם חולצות צמודות או בנות , אף אחד לא זרם איתו.
אני ניצלתי את השעה וחצי שלו בשביל לנוח ולאכול משהו.
אחרי שעופרה הפסיק להתעולל בנו. עלה הבחור משיקגו בלאק ג'ראל. אשר חתם אצל הלייבל של ארמין. הבחור ניגן לרוב דייפ האוס. מוזיקה יותר אמריקיאית. כמו וויקטור קלדרון. אך תודה שזה היה רק 45 דקות.

ואחרי בלאק. עלה מספר 2 בעולם. מר ARMIN VAN BUUREN.
אשר בשבילו כולנו התכנסו. בזמן הזה כבר היו במתחם לדעתי לפחות 8 אלף איש.
כאשר איזה 2 וחצי רק בVIP.
על הסט של ארמין אני לא יכול לספר. מה לעשות יש דברים שצריכים לשמוע ולהרגיש. אך השיא היה עם FLY AWAT ובזריחה עם "סאבן סיטיס" "סאונד אוף גוד באוי". ארמין כמובן שלא האיכזב לרגע.
כל הזמן אמרת תודה לקהל. הקפיץ את כולנו, ואותי כמובן.

בכל פעם שהוא היה מרים ידיים ומצביע על הקהל, הייתה מין הרגשה שהוא מקדיש את הטארק עובר כל אחד ואחד מהאנשים שהגיעו למסיבה.
הרבה פעמים הייתה לי הרגשה שהוא מסתכל רק עליו, מתחרפן מסט שלו.
אחרי 3 שעות של מגע של אלוהים. היה אפשר לראות את סקאזי על הבמה. כאשר בעיקרון סקאזי לא היה אומר להגיע אלה רק אסטריקס.

אחרי שארמין אמר לנו. שנה טובה. צחקתי מכיוון שהקול שלו על הבמה היה יותר שונה ממה שאנחנו מכירים מהרדיו. על הבמה הוא נשמע כמו איזה ילד בן 13 שמשתנה לו הקול.

אחרי ארמין עלו אשר סוויסה ואסטריקס לסט של "BACK TO BACK" בשעה הזאת כבר נאלצתי להתקפל.

הערה. - כאשר באתי לקנות כרטיסים לVIP. הTLV לא נתן לי , מכיוון שהם טענו כי ה VIP הוא לבני 27 +. אחר התאכזבתי קשות. כי ב VIP היו כל הגלאים והרגשתי החמצה שלא קניתי את הכרטיס במקום אחר ללא פיקוח.
גם השם המקורי הוא לא SUN DANCE כמו פעם אלה .SEA DANCE. לדעתי הייתה פה איזה תרמית.

שורה תחתונה. אתמול - אלוהים נגלה אלינו במשך 3 שעות.

בסוף החודש מגיע ג'ון דיגוויד לארץ (27.9) נראה אם נלך.

בנתיים אנחנו נשב ונחכה לPVD ולאוקי שאמורים להגיע השנה....
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 
Privacy Statement