return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 
Armin Van Buuren @ Ha-Oman Tel Aviv 10-05-2007 (pg. 15)
View this Thread in Original format
YoavK
טוב אני לא רוצה להכביד במילים כי רבים עשו זאת לפני אבל יש כמה דברים שאני חייב לציין:

1. אילן, אתה פשוט ענק! תודה רבה לך על הכל, ואתה כבר מבין בטח על מה. כן ירבו אנשים כמוך!

2. תודה לחבר'ה הנוספים שלך, שסבלו צעיר שכמוני שרוצה להכנס להופעה של ארמין. לצערי אני לא זוכר את שמם ויש מישהו ספציפי שאני חייב לדעת את שמו- אותו אחד שרושם את כל הפלייליסט על פנקס קטנצ'יק ועומד כל ההופעה מול ארמין. אתה זוכר אותי במקרה? השמיע קול בבקשה =]

3. תודה לארמין! מטורף!

תגידו שאני מתלהב מדי, אתם צודקים! אבל מה איכפת לי? הייתי בהופעה של ארמין? נהניתי? הכי חשוב, לא?
DJMIKE
יוראי הוצאת אותי נרקומן צוות בילוש כבר דופק אצלי בדלת :D

regevaz

ברוך הבא
בקשר לפארק הירקון לא הייתי אז אין לי מה לומר אבל שוב
ברוך הבא
Major_X
היי חברים,

גם אני הייתי אצל ארמין והיה פשוט סוף!!!

יש מצב להוריד את הסט ששודר ברדיו מאיפה שהוא?

אשמח לתגובה וגם להודעות בפרטי.

אייל.
uzi
quote:
Originally posted by YoavK
טוב אני לא רוצה להכביד במילים כי רבים עשו זאת לפני אבל יש כמה דברים שאני חייב לציין:

1. אילן, אתה פשוט ענק! תודה רבה לך על הכל, ואתה כבר מבין בטח על מה. כן ירבו אנשים כמוך!

2. תודה לחבר'ה הנוספים שלך, שסבלו צעיר שכמוני שרוצה להכנס להופעה של ארמין. לצערי אני לא זוכר את שמם ויש מישהו ספציפי שאני חייב לדעת את שמו- אותו אחד שרושם את כל הפלייליסט על פנקס קטנצ'יק ועומד כל ההופעה מול ארמין. אתה זוכר אותי במקרה? השמיע קול בבקשה =]

3. תודה לארמין! מטורף!

תגידו שאני מתלהב מדי, אתם צודקים! אבל מה איכפת לי? הייתי בהופעה של ארמין? נהניתי? הכי חשוב, לא?

אחרי הפעם הראשונה שראיתי את ארמין אני הייתי מאושר בטירוף איזה שבוע ללא הפסקה.
uzi
quote:
Originally posted by regevaz
טוב שלום לכולם.
אני חדש פה בפורום,אז ככה שלא ידעתי שאנשים פה ממש שרופים על ארמין וזה יפה.
הייתי בטוח שכל האנשים שבאים למסיבות האלה באומן סתם נדחפים ומחפשים שיצלמו אותם לאיזה מדור רכילות תל-אביבי.
בכל אופן בקטע של להרכיב את הפלייליסט המלא אני רואה שיש פה מומחים שעשו את העבודה בשבילי אז תודה.
לדעתי היה מצויין בעיקר אחרי שבביקור הקודם של ארמין אני יצאתי אחרי 30 דקות והלכתי לישון באוטו.אני לא יודע מה איתכם אבל אני הבנתי שגם אם ארמין באויר עדיין צריך חמצן בשביל לתפקד וזה פשוט לא היה שם אז...

תרשו לי להיזכר ולהזכיר - אולי תדברו פה קצת על הסט של ארמין בעמצאות 2004 - פארק הירקון.
זה היה קצת אחרי שיצא ASOT2004.למה אי אפשר לארגן סטים כאלה שוב?
בפארק הירקון בלי כל הזוועות שצריך לחוות כדי לזכות לראות את ארמין באומן.אני בטוח שימצאו מי שימלא שם את הרחבה.
מה דעתכם?
נ.ב - חצי מהשלט של אילן אצלי...
only one demand - armin at the end
זה מה שנשאר...

ברוך הבא, אתה באמת מוזמן לפטפט ולשתף (גם קבצים). :D
דע לך שבאמת רוב האנשים שבאים לשם לא מכירים את ארמין.
אני חושב שהבחור שכתב טראקים הוא מארק פלדמן מהפורום פה.

לגבי ארמין בפארק הירקון ביום עצמעות, זה היה המסיבה הכי טובה שהייתי בה בחיים שלי. עדיין לא הייתי בחול אז זה נכון גם לגבי היום. הטראקליסט מלודי ומרגש, ארמין הצטלם איתי אישית בסוף, היה מקום ואוויר לכולם וסאונד בסדר. אפילו בעיתונים למוחורת כתבו שזו הייתה מסיבת העצמאות הכי גדולה בארץ. אותו יום הייתי כל כך מאושר, בכייתי כמו ילד קטן במהלך כל ההופעה ומסתבר שעוד הרבה אוהבי טראנס בכו גם. בתוכנית הרדיו של ארמין שבוע אחרי זה הוא אפילו דיבר על המסיבה הזו ואמר שהיא הייתה אדירה. הוא הגיע לארוע הזה עם דייביד לואיס.
היה אגדה!! הרגשתי כאילו אלוהים ברך אותי בהופעה הזו!
Flotser
quote:
Originally posted by mitre
מפורום ראיתי רק את
Hell_Copter
שאני מקווה שיסלח לי על כך שאני לא זוכר את שמו. מפעם לפעם מדהים אותי איך הוא מגיע למסיבות עמוסות כאלה.

ווואי איזה באסה שלא ראיתי את רועי :(
sh33p
quote:
Originally posted by Major_X
היי חברים,

גם אני הייתי אצל ארמין והיה פשוט סוף!!!

יש מצב להוריד את הסט ששודר ברדיו מאיפה שהוא?

אשמח לתגובה וגם להודעות בפרטי.

אייל.

http://www.fileflyer.com/view/gfkOVBh
romigi
ראבק תפסיקו לדבר על דום בפארק.. אני רק נזכר ורוצה לבכות..
בהחלט הגיג הכי טוב של ארמין בארץ הקודש לפחות מה 6-7 שאני הייתי..
uzi
----- הינה תגובתי לסיכום של יוראי על ההופעה של ארמין -----

קודם כל יוראי, אני אוהב אותך הרבה! זה היה סיכום מקסים ומרגש!
גם אני עברתי את הכל, כל מה שכתבת על הפרט הקטן ביותר.
כמעט הוזלתי דמעה אבל היה חיוך מאוזן לאוזן.

קודם כל לא ידעתי שזו הייתה הפעם הראשונה שלך, אם לא היית הולך אני הייתי שובר לך את הראש!

גם אני נתתי פעם לארמין דיסק, זה מקובל מאוד ורוב האנשים עושים
זאת ככה. חשוב מאוד שתכתוב שם אימייל כי ארמדה באמת שולחים תגובה, לי הם שלחו שהם לא מעוניינים בו.

יש לך חוש הומור מדליק, אהבתי את הירידה לשטויות הקטנות, אתה תותח!

בקשר לאוזניים, גם לי זה קרה והלכתי לבדיקה שמיעה בצבא. למזלי הכל בסדר, זה לוקח זמן עד שזה נרגע. שים לב ששבוע אחרי הארוע תנקה טוב טוב את האוזניים עם מקל ניקוי.

כל ההתרגשות המטורפת הזו של פגישה עם ארמין והמפורסמים, זה ריגוש אדיר, חוויתי אותה ואני יודע בדיוק איך אתה מרגיש. אני מפרגן לך!

כל ה"הילה" הזו מסביבו וזה שהוא חיי בעולם של אושר, תתפלא שרק המעריצים רואים את זה. כשאני דברתי עם ארמין כמה פעמים על זה הוא התגלה כבחור פשוט, הוא צוחק על ה"גדולה" שמיחסים לו, זה שובר את הקרח משמעותית ומקרב לבבות.

גם פרי הוא פצצת אושר ושמחה על הבמה, אני אוהב את הגישה הזו! כשארמין רוקד על הבמה אפשר לרגע לחוש פיסית את סערת הרגשות שהולכת שם. אני כמעט התעלפתי בהופעה שעברה כשהוא ניגן את
m.i.k.e.- voices from the inside (progressiva remix)
ואנשים עזרו לי לעמוד כי נפלתי לשניה. אז הבנתי איזה כח מטורף יש לאהבה למוזיקה הזו עלי. הבנתי שבאמת אני צריך לשמור על עצמי מפני הסחפות שכזו- ואני רציני!

תתפלא לשמוע שגם פרי ואבוב אנד ביונד ומפורסמים נוספים מכבדים עד מאוד את הפרומואים והקהל. מניסיוני היה להם סבלנות לכל אחד שבא והייתי המום מזה שיש להם כוח להמולה הזו מסביבם! אני יודע כי יצא לי לפטפט עם כולם. מדהים!

בנוגע להתחרפנות במסיבות, אז ידידי זה ככה כבר שנים! הרבה מהדברים שנחשפת להם קורים כל פעם מחדש בגלל כל הקסם הזה של טראנס וארמין. כל ה"שטויות" של אילן וכדומה... גם אני כזה!

לדעתי זה דווקא יפה שיש מבוגרים במסיבות האלה, זה נותן תחושה שזה בשביל כולם.

בכלל כל האקסטאזה הזו סביב תקליטנים, מוזיקה, מפיקים, טראנס, מועדונים ומעריצים וכולי סובבת סביב משמעות האהבה בחיים שלנו ואני רואה בזה קסם וזכות גדולה.

דרך אגב גם אני התמודדתי לא מעט פעמים עם ההשקמה לצבא או לימודים ביום שאחרי. זו מכה לא קטנה! מצליחים לשרוד את זה במיוחד בכלל כל השמחה הזו.
YoraY
הלה עוזי תגובה איכותית ומספקת ת'סחורה מה שנקרא.. ריספקט כבוד ועכשיו תרגם לאנגלית ושלח לארמין.. :)

אני חייב לציין בקשר לאוזניים פרט שלא אמרתי בריוויו גם הקטע באומן של הפיצוץ ואז יש תשלג של הניירות הזה
הזין הזה ק-ו-ד-ח באוזזזזזזזזזזזזן שה' ישמור אותי חשבתי אני מאבד הכרה..

element-y
is it true part 2 wasnt recorded or was it just not uploaded yet?
romigi
wasn't recorded at all
the radio station stopped the translation..
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 
Privacy Statement