| Efirand |
שלום לכולם .
פעם ראשונה שאני כותב כאן
(כן כן אני זה זה מאיננר אנד אאוטר )
בכל אופן רציתי להגיב בנושא של המסיבה עפ פרי קורסטן , כי אני חושב
שחשוב שאנשים פה ידעו מה באמת הלך אתמול.
קודם כל - נתחיל בארגון הגרוע של הליין: מישהו צריך להסביר לנו איך בדיוק אנחנו אמורים לקבל את פרי אחרי הסט מינימל טקנו הלא קשור (מיותר לציין מזעזע) של די ג'יי טובי או יואב בי.
נמשיך בעובדה שהסאונד היה כל כך גרוע שמעבר לזה שהוא היה מוגבר מעבר למידה הסבירה למועדון , היה דיסטורשין שהגיע מהתדרים הנמוכים מה שגם לשני דברים:
א) לא ניתן לזהות שום בייס ליין ולכן אין "גרוב" לקטעים ולא שומעים שום גוון או טון לבייס ליין (בעיה למשל בקטעים ווקאלים)0
ב) פיצוצים של "קיק" שמגיעים לך לבטן ונותנים הרגשה לא נעימה
איך זה מתקשר לסט של פרי קורסטן ?? אז ככה - כיון שאין גרוב לקטעים - אין דרייב , לא מבינים מה הולך בקטע
, הרגשה כאילו הסט לא "זורים" וגם שיש ברייק מגניב - לאחריו פשוט מגיע דקה של בלאגן שלא מבינים בכלל אם זה מלודיה או יריות באויר.
לזה אני קורא זילזול בבליינים .
אני אישית הלכתי אחרי ששמעתי את הרמיקס שלנו לפרי קורסטן מסיבה אחת: אני לא מוכן לוותר על כושר השמיעה שלי בעבור שום הנאה כזאת.
מי שנשאר בלי אטמים רוב הסיכויים שפגע לעצמו קשות בשמיעה ומי ששם אטמים פשוט לא נהנה מהסט כי גם ככה היה רק דיסטורשין מעבר לסאונד הגבוהה בהגזמה
אני חושב שמה שהיה אתמול זה פשוט בזיון לשמו , מי שטוען שנהנה לשמוע אתמול את פרי אני מציע לו ללכת למסיבה נורמלית או רייב גדול בחו"ל ולשמוע איך באמת מתייחסים למוזיקה שם. מה שקיבלנו אתמול זה פשוט נזק לכל החיים ולא יותר מזה.
לכו תסבירו לאנשים למה לא כיף לשמוע מוסיקה אלקטרונית בארץ עכשיו .. מה הפלא אם ככה מזלזלים בדי ג'יי ובקהל . שיתביישו כל בעלי המועדונים בארץ.
זהו. יש לי עוד מה להגיד על המסיבה אבל אין לי כח להתלונן.
אם מישהו מתכוון לעשות משהו בנידון אני מציע שנתקשר לעירית תל אביב ונגיד להם שצריך לעשות ביקורת סאונד למועדון . הם יצטרכו להוריד את הווליום מה שיפגע בכמות הבליינים ואולי ככה הם ילמדו לקח לא לזלזל בנו.
תודה למי שקרא ;)
(ואגב לכל אלא שרושמים שרק איתי עשה את הרמיקס לפרי קורסטן - אנחנו יודעים שהורדתם את הקטע מהאינטרנט זה בסדר .. רק לפחות תשרמו את הקרדיטים בטייטל פעם הבאה):tongue2 |
|
|