| Glenn-Holmes |
טוב 5 שעות לפני האפטר וכמה דקות לפני שאני עולה לישון זה הזמן לדווח על החדשות החמות מעולם אילטה
האומן בתל אביב פתח סוף סוף את שעריו בשיחה שקיימנו עם לובלין הוא סיפר על הייעוד של האומן בתל אביב "אנחנו עוקבים אחרי הסצינה שם והאומן הזה יהיה מיועד לליין ההולך וגודל של אילטה"
הדי גיי הצעיר והמצליח גלן הולמס קבע השבוע שיא חדש כאשר הצליח ליצור סט שבו כל הקטעים לא משתלבים
בתגובה לכתבינו הוא אמר: "עבדתי קשה להגיע לרגע הזה..חיפשתי קו מוסיקלי מסוים שאף די גיי לא הלך בו ואז חשבתי על זה שכל הדי גיים משלבים את הקטעים בלי דאבלים נקי...זה משעמם...הכי כיך זה לדעת שאי אפשר לדעת למה לצפות...המעברים שלי על הפנים וזה משעושה אותי מיוחד"
ועוד חדשות מבית גלן הולמס
השבוע הוא רכש 25 תקליטים חדשים
בתגובה לשאלת כתבינו אם זה לא מעט יקר הוא ענה "אם אין לחם צריך לאכול עוגות" כאשר כתבינו שאל מה הקשר ענה הולמס: "מצטער אח שלי פשוט החומר שנותנים לאחרונה בטי אל וי ממש באיכות ירודה אני תופס תדילר שלי חבל לו על הזמן..אם רק הייתי זוכר איך הוא נראה..."
מוש כוכב תהדורת החדשות הקודמת החל להפיק תועלת מבעיות השמיעה שלו
לאחרונה הוא שוקד נמרצות על נסיון לעשת סט שבו יהיה ביט מץ' מושלם בין הקטעים שהוא ינגן לבין הביטים של הצפצופים באוזניים שלו
תכתבינו נמסר שהסט באוזניים של מוש לא צפוי להגמר לעולם משבוודאי יקל עליו בהתאמת ביטים בכל שעה ביממה
ובתוך כך חברת ביטוח גדולה פנתה למוש במרטה שיעזור לה לפתח אזעקה חדשה לרכב שתשמיע רעש טורדני...בעל החברה אמר לכתבנו: "אין ספק שהצפצופים של מוש הן המילה האחרונה בתחום האזעקות לרכב"
טלטול שוקד בימים אלה על ספר חדש שיקרא "מ-א ועד ת מילון הסגנונות של המוסיקה האלקטרונית"
לכתבנו נודע שהספר יכיל מידע אקסקלוסיבי בשיטת קופי אנד פאסט - שווה לחכות שיגיע למדפים
סאבי הגיע אתמול למסיבה של נקסט
לא זה אייטם ששייך לחדשות בשנת 2012 מצטער על הבלבול
אליאור הגיע אתמול למסיבה של נקסט
אופס...זה אותו האייטם הקודם
מוש הגיע אתמול למסיבה של נקסט
לא...גם לא...
ולסיום נקודה למחשבה
כשהיינו קטנים לימדו אותנו לנפח בלונים
היום מלמדים אותנו לשאוב את האוויר חינם שתרמנו בחזרה לריאות
עכשיו...מה מצחיק פה?
פרטים אצל אדיר ירון צח ורובן |
|