|
I.L.T.A portrait (pg. 19)
|
View this Thread in Original format
| KrazyDJs |
muhahaha :wtf: :p
הכל בגלל האקמול :( |
|
|
| ronsh |
איזהההההה כיף שאליאור הקפיץ את הטרד הזה...יש לי מלא תמונות חדשות:

תמונות שצלימתי לפני שיצאתי לאומן 17 חיפה |
|
|
| ReAz |
| quote: | Originally posted by taltul
:D שיט :)...חבר, אתה אומר...בעיקרון זה לא מפריע לי
...אז אם זה גם לא מפריע לה אז :)
אחי...אתה לא מכיר אותי...אני לא אוהב רוב הלבנות (כולל רוסיות) לא יודע למה אבל ככה אני....:)
כל זה בהתחשב לעובדה שאני בעצמי לבן
ועוד איך
:)...לבן...המבין יבין
רוב האנשים אומרים לי "וואי אחי איך? למה?"...בתכלס יכול להיות שזה בגלל שרוב הבנות שנפגשתי איתן והן זיינו לי את המוח בסופו של דבר היו אשכנזיות...ועשירות חשוב לציין...:)...כן מי שרוצה עצה או מדריך אפילו הנקרא "לצאת עם אשכנזיה עשירה ולהישאר מנוצל בסוף":) לא יודע למה אבל תמיד אני נופל או נופלות עליי הלבנות העשירות האלה...ובסוף אני מרגיש
"מנוצל"
למרות שאני לא כל כך מתלונן :D
על פי תיאוריה שלי אני לא אכפת לי מעצמי - באמת...עכשיו אם אהיה איתכם דוגרי...בעניין הסקס והבנות בכללי אני מאוד אנוכי כלפי עצמי - העיקר
?שהיא תהנה...אתם מבינים את הגישה:)
ועוד משהו קטן אני "סטוצניק מוצהר"!!! כן כן אני לא מתבייש להגיד את זה..אני בן אדם של סטוצים אבל לא בהכרח של לילה עדיף שבוע שבועיים...מישהו אמר לי פעם בתגובה "חי טוב אתה!" כן..מסכים..מצד שני לפעמים יש תקופות היובש...ואז באמת אני מרגיש חרדה שאין לי איזו מישהי קבועה..אבל לבסוף כשבא איזה סטוץ מטורף נוסף עוד פעם אני מבין שאין משהו יותר טוב מחופש!!!
|
טלטול אני קופי כמוך... אני לבן ואני לא יכול להיות עם לבנות... וגם עם רוסיות, הייתה לי רק חברה אחת לבנה מתוך איזה 15.
ובקשר לסטוצים אני בראש הזה עכשיו אבל זה בא בתקופות, ויש גם תבנות ששוות קשר ארוך ויש תאלה של הסטוץ! |
|
|
| markfeldman |
| quote: | טלטול אני קופי כמוך... אני לבן ואני לא יכול להיות עם לבנות... וגם עם רוסיות, הייתה לי רק חברה אחת לבנה מתוך איזה 15.
ובקשר לסטוצים אני בראש הזה עכשיו אבל זה בא בתקופות, ויש גם תבנות ששוות קשר ארוך ויש תאלה של הסטוץ! |
מה הקשר לת'רד ???!?!? |
|
|
| EternalMusic |
http://eternalmusic.artists.mpfspromotions.com/122.jpg
thats me! |
|
|
| ReAz |
אני השמאלי
[IMG]http://members.lycos.co.uk/first2know/my%20pictures/dafna%20gil%20eli%20ve-ani%20(13).JPG[/IMG] |
|
|
| -CosmicFire- |
רע שתיהיה לי בריא טוב שרואים אותך
זה גיל השני?! |
|
|
| -CosmicFire- |
חחחח
 |
|
|