| Meltdown |
אוקיי, הערב שלי התחיל בכך שרק בערך ב רבע ל 11, הצלחתי לארגן רכב, בגלל בלגנים ביתיים, הגעתי לשם ב 11, הייתי עד לכל עניינים הטכניים, לבסוף יצרתי קשר עם אילן, ומרוב שהיה לי משעמם, נסעתי לאסוף אותו, בדרך חזרה ללמלייט, אני ואילן כמעט שינינו יעד לאיכילוב בגלל איזה נהג מנאייק שפשוט ניסה לעלות על הרכב שלי, אבל איכשהו הצלחתי לחתוך בזמן, אחר כך היו לנו עוד קצת בלגנים ברחוב שוקן הקטן עם משאית של דלק, עד עכשיו לא ברור לי מה הלך שם עם אותה משאית, ואיך הטמבון של הדייהטסו נשאר שלם.
התחלתי לחפש חנייה, לבסוף מצאתי חנייה כ 5 מטרים מהמועדון, ואת מי אני רואה, את צוות הסייברים בהרכב מלא, כולל שחקניות חיזוק בדמותן של אורנה והדר, שעד עכשיו לא ברור לי אם הן כותבות כאן או באתר אחר.
(אדיר האם יש אתר אחר שאתם כותבים בו)
לגבי הסטים, יצא לי רק לשמוע את הסטים של אלין וצח בשלמותן ולכן אני יכול לחוות דעה רק על שניהם:
הסט של אלין היה בהחלט סט מוצלח במיוחד, לא שזיהיתי איזה טראק, אבל היא בהחלט יודעת את העבודה כמו שצריך, היה מקסים לראות את ההכרת תודה שלה לכל אנשי טראנס אדדיקט, שפירגנו לה בענק, לדעתי היא בהחלט יכולה עם הזמן להתקדם ולהיות די ג'יי ברמה גבוהה.
לגבי צח "המזנק" הסט שלו היה גם ברמה גבוהה ביותר, בסט שלו לפחות הצלחתי לזהות את הטראק של TILT.
התבעסתי ללכת אחרי בערך שעתיים, אבל צריך קצת כסף כדי לצאת לסט של ארמין ולסטים אחרים.
גיל ואלי, תמשיכו עם הערבים הללו לעיתים יותר קרובות, וקהל קבוע יתחיל להבנות במהרה.
אילטה נייטס 3
WHEN AND WHERE... |
|
|