return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 
לצאת מהצבא...עזרה (pg. 9)
View this Thread in Original format
Sniper
quote:
Originally posted by rinul
אתה יכול לפנות לקר"פ פעילה אצלך בבסיס (זה לא רופא יחידה) או להגיש בקשה דרך קצין העיר אבל התהליך הזה הוא ממש לא קל ולפעמים לוקח הרבה מאוד זמן

או שיותר פשוט ללכת למשקי"ת נפגעים, ולהגיש איתה ביחד תלונה למשרד הביטחון, אם יש לך בעיות שנגרמו במהלך הצבא סיכוי גדול לקבל אחוזי נכות
DJ-Kreing^^
quote:
Originally posted by Sniper
או שיותר פשוט ללכת למשקי"ת נפגעים, ולהגיש איתה ביחד תלונה למשרד הביטחון, אם יש לך בעיות שנגרמו במהלך הצבא סיכוי גדול לקבל אחוזי נכות

ומה אם חטפת טחורים כרוניים כתוצאה מהאוכל הלקוי?
:wtf: :wtf:

שמעתי על אנשים שזה קרה להם...
m0sh
ואללה אני מרים טלפון עכשיו למשקית נפגעים
Sniper
quote:
Originally posted by DJ-Kreing^^

אם היית מאושפז, וירד לך על זה פרופיל ומשקי"ת נפגעים באה לבקר אותך, יש לך אפשרות להגיש תביעה למשרד הבטחון..
IS-TrancE LoveR
בונאה יש פה חבורה של אנשים מפגרים בדיוק אנשים כמוכם הצבא לא צריך כאלה שחושבים שאתם כלום לצבא וחושבים ש3 שנים זה ביזבוז של זמן.

אתם חיים בישראל עד כה לא עשיתם כלום למדינה אם אתם לא תשרתו וכל הארץ תיהיה בדעה הזאת יהיה פה רק אנרכיה.

כל אדם שמגיע לצבא בכל תפקיד שהוא יקבל הוא תורם לצבא אין כזה דבר שאתה לא תורם גם אם אתה חושב שאתה לא, כי אם אתה לא תעשה זאת מישהו אחר צריך לעשות זאת, ואם כל המשטמתים מרגישים טוב עם עצמם אז אני יכול רק לירוק להם לפרצוף כשאני צריך לשמור עליהם.
m0sh
טוב היא לא עונה סעמק
Shahar
quote:
Originally posted by Viber
מה קשור...
הוא בן אדם גס רוח שאומר לפעמים דברים מטומטמים לאללה,מגיב בגיזענות לגיזענות ופונה לטרנד היום של "בולדוג" וכול התוכניות האלה שלדעתי פונות לאזרחים שמרגישים נידפקים במדינה הזאת - שזה רוב האזרחים במדינה שיקשיבו וימחאו כפיים,איך אי אפשר לאהוב מישהו שנלחם בשביל האנדרדוג?

אבל עם זאת אני לא טוען שהוא טיפש לגמרי,לפעמים הקשבתי והוא צדק אבל הוא לא הבן אדם שהייתי הולך עם הדעות שלו למילחמה תמיד זה הכול.

זה לא שהוא עוזר לאזרחים שמרגישים נדפקים
הוא עוזר לאזרחים שבאמת נדפקים
בתור שדרן רדיו וכתב עיתון הוא יכול לדבר עם גופים גדולים ואנשים חשובים שביום יום מסננים אנשים קטנים אז הוא זה שעוזר להם ולפני איזה חודש הוא דיבר עם איזה בית אלמין שלא הסכים לקבור בו בחינם בנאדם שנרצח או משהו
ובגלל שהוא עצמו בנאדם מוכר ויש לו קשרים הוא מנסה לדבר ולעזור במקומות שהאנשים הקטנים לא יכולים לדבר
והוא לא גזען לדעתי
זה שהוא מתעצבן וזה שהוא לפעמים יורד על עדה או קבוצה מסוימת זה בגלל שאותה קבוצה באותה רגע עשתה משהו
אם הוא היה גזען היו מורידים לו תתוכנית מזמן
וד"א תדע לך שכבר שמעתי אותו אומר למאזינים "אוקי אם ככה אתה צודק ואני מסכים" מה אתה חושב הוא בא לרדיו לריב? הוא בא במטרה טובה
shmintz_mix
לי יש סיפור צבא ממממממממש ארוך.
אבל בקיצור:
התחלתי קרבי בסטילי"ם בהתחלה הטירונות והקורס נורא נהינתי
איך שהגעתי לספינות ראיתי שזה לא בשבילי.

לא היה לי שום דרך מילוט וממש הייתי במשבר גם נפשי גם פיזי אז החלטתי ללכת לקב"ן הכל קרה די מהר ותוך חודש מאז שהגעתי לספינות יצאתי משמה והורדתי ל 64 נפשי.
עכשיו רק שתבינו כל זה היה בפז"מ כמעט 4 חודשים כלומר שכל השירות שלי עוד היה לפני....
ציפתי שיתנו לי תפקיד נורמלי אולי משהו שקשור למחשבים או לפחות תפקיד משרדי פשוט כי גם למדתי בתיכון מחשבים פיסיקה ומטימטיקה 5 יח"ל וגם באופן כללי היו לי נתונים סבבה.....

בכל מקרה מאז זה נהיה ממש סיוט ....הייתי תקופה ארוכה מסופח בלי בסיס קבוע בלי מפקד שדואג בלי כלום היו מסנג'רים אותי לכל דבר אפשרי בבסיס.... שמירות אבטשי"ם טחנו לי תצורה

התפקידים היחידים שהיו בחיל הים בשבילי היו : ש"ג באילת! (מילא בקריה..למרות שזה גם על הפנים....) עובד מטבח (כלומר שוטף סירים אפילו לא טבח!) בקיצור דברים על הפנים שנותנים לדפרי"ם גמורים
אני לא רציתי כמובן והיה המון באלגן המון צעקות בסוף המליצו עלי אי התאמה פיקודי(ז"א קצין מיון המליץ עליי שאני צריך להתשחרר בגלל שהייתי בעייתי מבחינת תפקידים וכו') בפזם 9 חודשים
לא רציתי להתשחרר...
ביקשתי במכתב למפקד הבקו"ם צ'אנס נוסף ושאני רוצה לשרת וכל זה...ושאני אשמח לצאת לקורס ושבסך הכל אני לא מסוגל ליהיות קרבי ולכן הפרופיל הנפשי...
בכל מקרה החליטו לתת לי "הזדמנות" והעבירו אותי לחיל האויר...
שמה התלהבו מנתוני ורצו להביא לי ליהיות מפעיל מחשב.... אני הייתי ממש מאושר ..אבל לאחר בדיקה ראו שהסיווג הבטחוני שלי נדפק בגלל הפרופיל ובגלל החוקים
המאאאאאאאאאאוד מפגרים של הצבא לא יכלתי לקבל את התפקיד...
אז הציעו לי לצאת לקורס אפסנאים...לקחתי צ'אנס
ואז בסוף שובצתי קל"ב התלהבתי וכל זה...אבל זה חלף מאוד מהר...
ואז פשוט הגעתי לבסיס והייתי מתוסכל ממש מהתפקיד מממש תפקיד לטמבלים כל היום יושבים לא עושים כלום
ואם עושים משהו זה כבר לחתום על טופס טיולים!בזבוז זמן טוטאלי

בקיצור השתגעתי והחלטתי שאחרי כל הטיפשות בצבא וכל מה שהוא עולל לי ... אין לי מה להישאר ואין תקווה לקבל תפקיד נורמלי...

ובסוף הורדתי ל21 נפשי...אבל כן ידעתי שאם אני מתשחרר אני הולך ללמוד וכך עשיתי!

בקיצור כל הסיפור שלי מלמד עד כמה הצבא מערכת מטומטמת!
אני חושב שפשוט יש אנשים שמשחק להם המזל והם מאוד נהנים מהתפקיד ...
יש כאלה נהנים ככה ככה אבל לא יודעים מה הם רוצים לעשות באזרחות אז הם נשארים....
בתכלס אני חושב דבר אחד וזאת בתכלס העצה שלי:
אתה רוצה לצאת ....סבבה כל הדעות הקדומות זה שטויות!

אבל אם אתה לא שלם עם זה... ואם אתה לא יודע מה אתה רוצה לעשות עם עצמך לאחר השחרור (ואני לא מתכוון ללנסוע להודו לדפוק תראש...)
ז"א אם אין לך מטרה ברורה...
אז לא כדאי להתשחרר!!!!

זהו מקווה שקצת עזרתי ושיהיה בהצלחה!
Hell_Copter
quote:
Originally posted by shmintz_mix
בקיצור כל הסיפור שלי מלמד עד כמה הצבא מערכת מטומטמת!
אני חושב שפשוט יש אנשים שמשחק להם המזל והם מאוד נהנים מהתפקיד ...
יש כאלה נהנים ככה ככה אבל לא יודעים מה הם רוצים לעשות באזרחות אז הם נשארים....
בתכלס אני חושב דבר אחד וזאת בתכלס העצה שלי:
אתה רוצה לצאת ....סבבה כל הדעות הקדומות זה שטויות!

הסיפור שלך נובע מזה שאתה רצית לשנות את מה שהתגייסת אליו
הורדת פרופיל לנפשי בגלל שלא התאים לך
לא בגלל שהצבא זיין אותך
כל מה שאחר כך נבע מזה היה בגלל ההחלטה שלך להוריד פרופיל ולא בגלל משהו אחר
Shahar
וואלה ירון אני גאה בך
ולפי מה שצח כתב פה נראה לי שהוא נמצא במצב שהיית כשהיית אפסנאי
וכמו שאמרתי כבר יש תפקידים שחיילים באמת לא תורמים כלום לצבא ולא לעצמם ובטח שהתפקיד עצמו לא תורם להם
אז למה להשאר (ואל תתתחילו להגיד לי בשביל המדינה שלך כי כתבתי פה מספיק מה אני חושב על המדינה

לא יודע אם קראת אבל תקרא עכשיו
וואלה אני רוצה לדגמן אני יודע שיכול ללכת לי אבל הצבא עוצר את זה
לדעתך שווה לחתוך מהצבא אם זה התנאי של הסוכן להחתים אותי אצלו בתור דוגמן?

quote:
Originally posted by Hell_Copter
הסיפור שלך נובע מזה שאתה רצית לשנות את מה שהתגייסת אליו
הורדת פרופיל לנפשי בגלל שלא התאים לך
לא בגלל שהצבא זיין אותך
כל מה שאחר כך נבע מזה היה בגלל ההחלטה שלך להוריד פרופיל ולא בגלל משהו אחר

עדיין זה מערכת מטומטמת כי אם יש לו 5 יחידות מחשבים ומתמטיקה עם ציונים טובים אין סיבה לא לתת לו תאנס במחשבים יעני זה דפוק טילים
וזה באמת נקרא מערכת מטומטמת
כל בנאדם עם 64 יכול לנסות ללכת לממרם (והמבחנים שם לא קשים בגרוש כי יש לי חברים שלא יודעים כלום ועברו את המבחן קבלה) אבל עד שכבר בא בנאדם שיש לו ראש בתחום ורוצה את זה אז מעיפים אותו בגלל שהוא הלך לקבן פחחחחח
צבא מעפן קיצור

quote:
Originally posted by DJ-Kreing^^

חבר שלי כל יום בצהרים חוזר הבית לאכול בגלל שהוא אמר שהאוכל בצבא עושה לו בעיות במעיים
אבל לא יודע אם הוא הוכיח הוא אמר לי הצבא כבר לא רוצה אותו
היה לו 24 נפשי 7 חודש
הוא מקבל מה שבא לו בבסיס העיקר שיפסיק לשגע תקבן ואנשים אחרים שם

Scorchio
מארק בחיית
מה אני חשוב
המפקד שלי רוב היום בדיונים או שטויות כאלה כל מה שאני עושה זה דואג לאוטו אחי זה מותרות הדבר הזה
יש ימים שאני מגיע לבסיס בשעה 8 וחצי ככה ופשוט יושב ומסתכל על הקירות עד 5

בשביל זה אני מבזבז תזמן?
אני יגיד לך תאמת יש ימים יפים שכיף לשרת כמו עכשיו שיש תרגיל עם האמריקאים וסבבה למרות שזה טחינה יש נסיעות מעניינות ומסתובבים בכל הארץ
אבל מאידך יש את השיגרה המעצבנת שאני כבר לא יכול לסבול...
Hell_Copter
quote:
Originally posted by Shahar
וואלה ירון אני גאה בך
ולפי מה שצח כתב פה נראה לי שהוא נמצא במצב שהיית כשהיית אפסנאי
וכמו שאמרתי כבר יש תפקידים שחיילים באמת לא תורמים כלום לצבא ולא לעצמם ובטח שהתפקיד עצמו לא תורם להם
אז למה להשאר (ואל תתתחילו להגיד לי בשביל המדינה שלך כי כתבתי פה מספיק מה אני חושב על המדינה

אני יגיד את זה עוד פעם
אתה לא בצבא עדיין ולא היית ככה שאתה האחרון שיכול להגיד על תפקידים שחיילים לא תורמים כלום
התרומה של כל אחד היא לפי איך שהוא רואה את זה... וגם אם אתה בתפקיד עורפי אבל בא בגישה חיובית אתה מבין למה אתה כן תורם
עכשיו אם אתה חושב כל כך רע על המדינה אז מה אתה עושה פה בכלל?
למה אתה לא יורד מהארץ והולך לגור באיזה ארצות הברית או אוסטרליה או אנערף איפה!??! :mad:

quote:

עדיין זה מערכת מטומטמת כי אם יש לו 5 יחידות מחשבים ומתמטיקה עם ציונים טובים אין סיבה לא לתת לו תאנס במחשבים יעני זה דפוק טילים
וזה באמת נקרא מערכת מטומטמת
כל בנאדם עם 64 יכול לנסות ללכת לממרם (והמבחנים שם לא קשים בגרוש כי יש לי חברים שלא יודעים כלום ועברו את המבחן קבלה) אבל עד שכבר בא בנאדם שיש לו ראש בתחום ורוצה את זה אז מעיפים אותו בגלל שהוא הלך לקבן פחחחחח
צבא מעפן קיצור

בוא אני יספר לך פרט קטן שהוא השמיט...
הוא התגייס לסטי"לים...
בשביל להתגייס לשם צריך לעבור גיבוש
מה שאומר שהוא עבר גיבוש ורק אז הגיע לשם ולא שלחו אותו כברירת מחדל
ברגע שהוא עשה את הגיבוש ולא חתם ויתור ולא נעליים והתגייס לשם... הוא שלח לחיל הים
אם הוא עכשיו רוצה לצאת משם כי לא "מתאים" לו אז זה כבר סיפור אחר
וזה לא משנה שהיה לו 100 יחידות במתמטיקה ובפיזיקה כי הצבא לא ייעד אותו להיות בממר"ם או בכל מקום אחר כזה
ועוד פעם... זה שהוא הלך לקב"ן להוריד פרופיל... אך ורק אשמתו
ולצבא יש נהלים בקשר לאנשים שהיו אצל הקב"ן כי אם ירד להם פרופיל או שהם מזיינים את השכל והצבא אוכל את זה, או שבאמת יש להם בעיות נפשיות :rolleyes:
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 
Privacy Statement