return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 
Armin @ Park 26.4.04 (pg. 8)
View this Thread in Original format
Rising
quote:
Originally posted by Origin
18.5...
הינה תמונה שלי...אני משמאל...

אני חושש שלא תוכל להכנס
YO-I
אתם מפנטזים שיכניסו אתכם למסיבות של נקסט? קודם כל תתבגרו מבחינה מוזיקלית ואח"כ תחלמו על שאר הדברים, נתחיל מזה שאי אפשר להגיד על משהו שלא טעמתם שהוא מגעיל, עם כל הכבוד אליכם ויש כבוד, דייב סימן וניק ורן נחשבים לגדולי הדיג'ייס בסיצנה העולמית, זה שסגנון המוזיקה שלהם לא מדבר אליכם זה משהו אחר אבל מפה ועד להגיד שהם חרא, הצחקתם אותי

אני מטורף על ארמין, ראינתי אותו פעמיים לרדיו ואפילו אכלתי איתו צהריים במלון כשהוא היה פה ועם כל זה שיש לי גם כניסה חינם אני מוותר על התענוג להיות שם בפארק, זו הולכת להיות מסיבת כסף נקודה, את המוזיקה יהיה אפשר גם לשמוע מחוץ למתחם המסיבה, ההמוניות שתיהיה שם לא מתאימה לי, הייתי מעדייף להיות שם בפארק עם חברים ולמנגל בסבבה, את ארמין אני יראה כבר באחד המועדונים כשיביאו אותו שוב,מי שיילך שיהנה

עוד דבר קטן, לא שזה משנה כאן למישהו אבל דייב סימן לא יגיע, הוא ביטל, נסתפק בניק וורן , שלומי זידן ובריזמן, טראנס? חחח...לא בשבילי

עצמאות שמח ולכו תלמדו קצת על מוזיקה מהי, בתור המלצה, תשיגו את דיסק הרנסנס הראשון שסימן מיקסס ותשמעו אלבום מדהים מהו ועוד משהו, מושיק שולט
KrazyDJs
quote:
Originally posted by YO-I
אתם מפנטזים שיכניסו אתכם למסיבות של נקסט? קודם כל תתבגרו מבחינה מוזיקלית ואח"כ תחלמו על שאר הדברים, נתחיל מזה שאי אפשר להגיד על משהו שלא טעמתם שהוא מגעיל, עם כל הכבוד אליכם ויש כבוד, דייב סימן וניק ורן נחשבים לגדולי הדיג'ייס בסיצנה העולמית, זה שסגנון המוזיקה שלהם לא מדבר אליכם זה משהו אחר אבל מפה ועד להגיד שהם חרא, הצחקתם אותי

אני מטורף על ארמין, ראינתי אותו פעמיים לרדיו ואפילו אכלתי איתו צהריים במלון כשהוא היה פה ועם כל זה שיש לי גם כניסה חינם אני מוותר על התענוג להיות שם בפארק, זו הולכת להיות מסיבת כסף נקודה, את המוזיקה יהיה אפשר גם לשמוע מחוץ למתחם המסיבה, ההמוניות שתיהיה שם לא מתאימה לי, הייתי מעדייף להיות שם בפארק עם חברים ולמנגל בסבבה, את ארמין אני יראה כבר באחד המועדונים כשיביאו אותו שוב,מי שיילך שיהנה

עוד דבר קטן, לא שזה משנה כאן למישהו אבל דייב סימן לא יגיע, הוא ביטל, נסתפק בניק וורן , שלומי זידן ובריזמן, טראנס? חחח...לא בשבילי

עצמאות שמח ולכו תלמדו קצת על מוזיקה מהי, בתור המלצה, תשיגו את דיסק הרנסנס הראשון שסימן מיקסס ותשמעו אלבום מדהים מהו ועוד משהו, מושיק שולט

דבר ראשון, ברוך הבא לפורומנו הקט
אני מניח שאתה די חדש פה, כי לא ראיתי אף פעם פוסטים ממך..

סתם, אנחנו לא ממש אוהבים שאומרים לנו "תתבגרו מבחינה מוזיקלית"
כי כל אחד מאיתנו ישמע מה שבא לו וכמה שבא לו בלי לשים זין אני מניח
אבל אתה צודק בקטע של לקטול דבר שאתה לא אוהב, בגלל שאתה לא אוהב :wtf:
זה לא רציני בשיט לעשות דבר כזה..

אמ..ריספקט שפגשת את ארמין..

ויום עצמאות שמח לך...
Segev
יווו אלוהים מדברים פה על פינטוזים וחלומות הלילה היה לי חלום שארמין מתגורר אצלי במושב בזמן שהוא בארץ איזה כיף היה :D
הוא גם הכניס אותי חינם למסיבה

אחחח חבל שזה רק חלום :(
YO-I
ומצחיק להזכיר אבל אני הייתי הראשון שכתב כאן על בואו של ארמין ביום העצמאות, מה לעשות שמאז הלוקיישנים השתנו כמה פעמים, תחפש בארכיון

שכל אחד ישמע מה שהוא אוהב ומה שעושה לו טוב, מצידי שזה יהיה אבי ביטר, אבל הפלצנות הזאת של אנשים שחושבים שאם הם ראו בטראקליסט של ארמין איזה שם של טראק אז הם מבינים גדולים במוזיקה מעצבנת אותי, חלאס לתפוס תחת ואגב, אני מכיר כמה אנשים (לא אישית) שכותבים בפורום הזה שלא הייתי מכניס אותם למסיבות רק בגלל ההרגל המגונה הזה שאין לו תקדים במקום אחר, לכתוב בפתקים שמות של טראקים כדי שהדיג'יי ינגן אותם, נו באמת? עוד שניה תעלו לעמדה ותגידו לארמין שיירד כי הוא לא מנגן מה שביקשתם, מזלו שבפארק הירקון זה לא יקרה

חג שמח גם לכם וחבר'ה, זו רק ביקורת, לא לקחת את זה קשה וכבר אמרתי שמושיק שולט
Segev
איזה שטויות אתה מדבר בחיים לא עשיתי את זה טוב נוו אף פעם לא הייתה לי אפילו את ההזדמנות אבל דוגרי אתה מדבר שטויות אף אחד פה לא משחק אותה מבין גדול וזה שמבקשים מדיי גיי לשים איזה טראק זה לא מגונה זה שמשחק אותה פה בנתיים זה אתה...
KrazyDJs
quote:
Originally posted by YO-I
ומצחיק להזכיר אבל אני הייתי הראשון שכתב כאן על בואו של ארמין ביום העצמאות, מה לעשות שמאז הלוקיישנים השתנו כמה פעמים, תחפש בארכיון

שכל אחד ישמע מה שהוא אוהב ומה שעושה לו טוב, מצידי שזה יהיה אבי ביטר, אבל הפלצנות הזאת של אנשים שחושבים שאם הם ראו בטראקליסט של ארמין איזה שם של טראק אז הם מבינים גדולים במוזיקה מעצבנת אותי, חלאס לתפוס תחת ואגב, אני מכיר כמה אנשים (לא אישית) שכותבים בפורום הזה שלא הייתי מכניס אותם למסיבות רק בגלל ההרגל המגונה הזה שאין לו תקדים במקום אחר, לכתוב בפתקים שמות של טראקים כדי שהדיג'יי ינגן אותם, נו באמת? עוד שניה תעלו לעמדה ותגידו לארמין שיירד כי הוא לא מנגן מה שביקשתם, מזלו שבפארק הירקון זה לא יקרה

חג שמח גם לכם וחבר'ה, זו רק ביקורת, לא לקחת את זה קשה וכבר אמרתי שמושיק שולט

אמ..לא'דע..לא זוכר את הפוסט שלך..
ואתה יליד פברואר 2004 בפורום ככה שלא'דע..:wtf:
לא'דע :wtf:

ומה פלצנות באמצע החיים?
אולי אתה מתבלבל בין הפורום הזה ל BU או לילה
או אנאערף...
אבל99.9 אחוז מהאנשים שאני מכיר מפה, מבינים מהחיים שלהם בכל הנוגע למוזיקה אלקטרונית..
אולי את זה שצריך לחשוב שניה ולהפסיק לתפוס תחת..
מבוגר ככל שתהיה, כבוד אתה מקבל
אבל אם אתה לא יודע להחזיר כבוד, אתה תקבל זין :wtf:
מצטער שככה זה יצא...אבל סתם ללכלך על אנשים מפה בלי שום סיבה זה לא לעניין

יאללה סלאמתק...
מבחן באנגלית מחר סעמק
YO-I
טוב אז מתברר שכן לקחתם את זה קשה מידי, יאללה שטויות, תעשו חיים אנשים ואל תקחו אותם יותר מידי ברצינות

מושיק מספר 1
luckystrike
ניק וורן אומן עננננק

אני חולה עליו באמת מעריץ אותו ...

בכל מקרה מאיפה באים הפוסטים שלך היענו אגריסיביים האלה ?!?
נראה כאילו אתה לקחת את החיים קשה ...

תשתחרר מה זה החרא הזה?
טייק איט איזי תמיד
יהיו את אלה שיגידו על מה שהם לא אוהבים חרא
מה לעשות תמיד תמצא אנשים כאלה...
אפשר לחשוב ...
markfeldman
גיל !

אתה מגיע לארמין או שאתה טס ?

אגב שינקין ! קוס אומו שינקין אני מארגן קומבינה ברחובות אחי...

THE_BLUE_DRAGON
כן אני מגיע לארמין!
:disbelief

וטס יומיים אחרי ב
29
ביום חמישי.
cluBBer
מי כאן גבר גבר עם אבר גבר?

וקנה כבר כרטיסים לארמין ולאפטר בפצ'ה
?
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26