return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 
חדר כושר (pg. 11)
View this Thread in Original format
taltul
quote:
Originally posted by markfeldman
חחחחחח אשליה אופטית....

מצמיד לי יד לצלעות....

חחח...אחי אני לא יודע מה איתך...אבל...ניסיתי את מה שאמרת עכשיו כבר 3 פעמים אולם עדיין לא הצלחתי להצמיד את היד לצלעות...:)
לא נראה לי שניתן לעשות דבר כזה בכלל...
taltul
quote:
Originally posted by KrazyDJs
פייי...מה עשו מחדר כושר..
עוד מעט בטח ישלבו שם איזה חדר קטן שאנשים ירצו לרקוד בו...
ועוד איזה חדר צדדי עם נרגילות בלאגנים לשבת בפנאן...

כן. עכשיו זה באמת נהיה באנן..אני יודע הם עושים מסיבות מדי פעם במיוחד בחגים...
markfeldman
quote:
חחח...אחי אני לא יודע מה איתך...אבל...ניסיתי את מה שאמרת עכשיו כבר 3 פעמים אולם עדיין לא הצלחתי להצמיד את היד לצלעות...
לא נראה לי שניתן לעשות דבר כזה בכלל...

יותר חזק... חחחחחח
-CosmicFire-
חחחח :}
בדוגרי זה נראה יותר גדול כי זה צילום אבל זה עדיין גדול

אבל לא הצמדתי את היד לצלע או משהו
פעם ראשונה שאני שומע כזה דבר
Eitan E
איזה באמפ היסטרי
חחח

בכל מקרה בקרוב אני יהיה המדריך חדר כושר המוסמך של הפורום אני אוטוטו מתחיל קורס.
מי שרוצה חומר או סתם מעניין אותו אנטומיה ופיזיולוגיה וגם איך לעשות את האימונים יותר יעילים
יכול לפנות אליי
-CosmicFire-
quote:
Originally posted by Eitan E
איזה באמפ היסטרי
חחח

מי שרוצה חומר או סתם מעניין אותו אנטומיה ופיזיולוגיה וגם איך לעשות את האימונים יותר יעילים
יכול לפנות אליי

וואי סחטיין על המקצוע
אני מת להיות קצין ספורט ואחר כך מאמן כושר:) :) :)
Rising
quote:
איזה באמפ היסטרי
חחח

יכול לפנות אליי

אתה תשמע ממני :)
DJ-Kreing^^
quote:
איזה באמפ היסטרי
חחח

יכול לפנות אליי

וואלה אחי, אני ישמח לשמוע על תרגילי בטן אפקטיביים להורדת כרס
:)
Eitan E
quote:
Originally posted by DJ-Kreing^^
וואלה אחי, אני ישמח לשמוע על תרגילי בטן אפקטיביים להורדת כרס
:)

הרבה אנשים כמוך טועים לגביי העניין הזה
תרגילי בטן לא מורידים כרס הם מחטבים את הבטן מה שמכנים "קוביות" .
כדי להוריד את הכרס אתה צריך לעשות פעילות אירובית אם זה כדורגל,כדורסל,טניס עלייה וירידה במדרגות מס' פעמים(מאוד מומלץ) בכלל אני ממליץ שמגיעים הביתה לא לעלות במעלית אלא במדרגות (למי שגר בבניין משותף כמובן) או שאתה יכול לעשות ריצה או הליכה(מומלץ בדרכי עפר או חול כדי שלא תהרוס את הברכיים) ע
בעקרון כל פעילות גופנית שאתה יכול לשמור על דופק בערך 160 ומשך הפעילות שתהיה מעל 50 דקות
תהיה בסדר
שכחתי להזכיר שבחדריי כושר שמבצעים בהם שיעור סייקלינג אפשר לשרוף כמעט 800
קלוריות בשעור!!!

וכמובן כדי לשמור על העבודה צריך תזונה נכונה אבל זה סיפור ארוך
שלמי שמעוניין אני ארחיב מאוחר יותר

אם אתה עדיין מעוניין בתרגילי בטן אז תפנה אליי באיציק
ואני יחפש לך סרטים שמדגימים איך לבצע תרגילים בסיסיים
KrazyDJs
איתן אני גם הולך להציק לך קצת בנוגע לכל הכושר וזה :D

DJ Alex E.
quote:
Originally posted by -CosmicFire-
חחחח :}
בדוגרי זה נראה יותר גדול כי זה צילום אבל זה עדיין גדול

אבל לא הצמדתי את היד לצלע או משהו
פעם ראשונה שאני שומע כזה דבר

לדעתי הוא התכוון שכשמצמידים את היד לגוף אז יענו חלק המעור עולה למעלה לכיוון השריר בגלל שזה צמוד לגוף ואז זה נראה כאילו השריר גדול יותר כי יש שם יותר עור...מקווה שהבנת למה התכוונתי חחח
אבל בכל מקרה סחטיין על היד.זה הדבר היחיד שיש לו בו בעיה.יד קידמית.יענו אני מרים משקלים טובים והכל ועושה סטים נכונים אבל עדיין לא כל כך רואים אצלי את השריר.חזה גדול,כתפיים,יד אחורית הכל יש לי.רק היד הקידמית לא הולך
יש לך המלצות?
Eitan E
quote:
Originally posted by DJ Alex E.
לדעתי הוא התכוון שכשמצמידים את היד לגוף אז יענו חלק המעור עולה למעלה לכיוון השריר בגלל שזה צמוד לגוף ואז זה נראה כאילו השריר גדול יותר כי יש שם יותר עור...מקווה שהבנת למה התכוונתי חחח
אבל בכל מקרה סחטיין על היד.זה הדבר היחיד שיש לו בו בעיה.יד קידמית.יענו אני מרים משקלים טובים והכל ועושה סטים נכונים אבל עדיין לא כל כך רואים אצלי את השריר.חזה גדול,כתפיים,יד אחורית הכל יש לי.רק היד הקידמית לא הולך
יש לך המלצות?

לפי ההודעה שלך אני מבין שאתה מדבר על מסת שריר אז ככה ,תנסה לשלב 4 תרגילים ליד קדמית(בייספס) אני מניח שבאותו אימון אתה משלב גם עבודה על הגב אז גם כן יש לך קצת עבודה על יד קדמית מה גם שאתה יכול לעשות סופר סט- ביצוע תרגילים שונים על אותה קבוצת שרירים ללא מנוחה או שתעבוד בזמני מנוחה קצרים מה גם שלתזונה יש חשיבות מאוד גדולה לתוצאות
כך שבדרך כלל מרימי משקולות צורכים 2 גרם חלבון לכל ק"ג ממשקל גופם לדוגמא מי ששוקל 70 קילו צורך 140 גרם חלבון ביום!!

אם אתה מעוניין לראות תוצאות במהירות אתה יכול לקחת אבקות חלבון שמבוססות על מי גבינה אבל זה זה עסק די יקר למשל אני זוכר שאני השתמשתי זה עלה לי 150 שקל ל550 גרם של ג'י אן סי
ועוד משהו אם אתה עוסק בפעילות גופנית לא מתונה בדופק מעל 150 אז אתה שורף קלוריות וגם שריר אז קח את זה בחשבון

מקווה שעזרתי
:haha: :)
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 
Privacy Statement