return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 
טייסטו...ראש השנה.. (pg. 11)
View this Thread in Original format
DjChook
סכעגכע גם לך
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by DjChook
סכעגכע גם לך

מזמן לא ראיתי ספאם יותר דפוק מזה

יש תחרות מי כתב הכי הרבה הודעות אתמול או משהו כזה שהיית צריך להוסיף תגובה מיותרת כזו?
Sm0keMachine
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
היה צפוף בואן דייק מה לעזאזל דורם לך לחשוב שעופר ניסים וטיאסטו לא יהיה יותר צפוף?! המסיבה הזו מיודעדת להזרים כסף למארגניה - זה הכל
לא ללכת? אני חושב שמשלא הולך יורה לעצמו ברגל
בארץ שוחרת ההאוס שלנו כבר אין מקום אפילו לליין אחד של קלאב ראוי לשמו
לפחות להפגין נוכחות בטיאסטו מאכזב ככל שיהיה (או אולי לא מי יודע.) זה המעט שאפשר לעשות

אי אפשר כבר להשמיץ את טיאסטו
הוא היחיד שאפשר לסמוך עליו שיביא מוזיקה שקרובה לליבם של יותר מדי אנשים בארץ מכדי שניתן יהיה להמשיך ולהתקיים ללא ליין אחד של פרוגרסיב אפליפטינג וטק טראנס

אהה אני לא מסכים איתך כ"כ...
שמע אם זה היה ארמין או מרקוס או אובוב אנד ביונד לשמל..אז הייתי מסכים "לבזות" את עצמי ולשלם את ה100 שקל ולהגיע למסיבת כסף מלאה בערסים הכוללת חימום של עופרה ואינפקטד מאשרום....

אבל בשביל טיאסטו זה לא שווה את זה.כי הוא סתם דיג'יי שלא יחדש לי כלום...ואני יעדיף אם כבר, אז לשמוע אותו במועדון כמו האומן או כל מועדון ברמה כזו..
ולא בסתם רייב כזה שיהיה מפוצץ בקהל של ערסים בני 16 שהפסקול שמתנגן להם במחשב הביתי הוא בכלל דיסק של שרית חדד...
:p
Shahar
אם זה 21+ אני הולך למה נראה לי יהיה בנזונה שם
כי זה מקום גדול לא כמו האומן
זה גם מקום פתוח אז יש אוויר
yahel222
בלי קשר למריבה ומי באמת יותר טוב....

השבוע יצא לי לראשונה לשמוע את הסט של ארמין בסנשיישן 2005
(שכב לי במחשב חודש ולא יצא לי לשמוע)

בכל אופן....הרבה זמן לא שמעתי כזה סט טוב
באמת מצוין !!!

גם הדיויד גואטה סבבה לגמרי - והוא מוכיח שאפשר לעשות מוזיקה טובה גם מרמיקסים מפגרים כמו שמנגנים בארץ
omergunr
quote:
Originally posted by yahel222

באמת מצוין !!!

גם הדיויד גואטה סבבה לגמרי - והוא מוכיח שאפשר לעשות מוזיקה טובה גם מרמיקסים מפגרים כמו שמנגנים בארץ

ןתשמע את הסט של מרקו וי ואיייייייי זה הסט הכי יפה ששמעתי בחיים שלי..
מסנשיישן 05 ואייי
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by yahel222

באמת מצוין !!!

ודווקא הסט של ארמין מסנסיישן יחסית בינוני

שחר אנחנו הולכים לקראת תקופה שלא יהיה אף ליין של אפילטינג טראנס בארץ
אני מקווה מאוד שבקרוב המצב הזה ישתנה ויקום מישהו שיירש את נקסט אבל למען האמת עם אנשים כמוך יכול להיות שלא כדאי בכלל להקים ליין שכזה...
משחק אותה אדם בוגר שלא מתאים לו לרקוד עם בני 18-19 מסביבך.
ילד - תעשה טובה תתבגר
Shahar
quote:
ודווקא הסט של ארמין מסנסיישן יחסית בינוני

שחר אנחנו הולכים לקראת תקופה שלא יהיה אף ליין של אפילטינג טראנס בארץ
אני מקווה מאוד שבקרוב המצב הזה ישתנה ויקום מישהו שיירש את נקסט אבל למען האמת עם אנשים כמוך יכול להיות שלא כדאי בכלל להקים ליין שכזה...
משחק אותה אדם בוגר שלא מתאים לו לרקוד עם בני 18-19 מסביבך.
ילד - תעשה טובה תתבגר

שמע אתה סתם כותב פה דברים כדי שאחר כך יגידו וואלה הנה מישו שצודק סוףסוף מישו חכם

אבל בתכלס תיודע שאין כלום מאחורי מה שתמדבר
כי הקהל שבא לשם זה לא הקהל שיש בפורום
זה קהל שסתם בא כדי להגיד שהוא היה שם
והנה ירון כתב משו דומה

quote:
ולא בסתם רייב כזה שיהיה מפוצץ בקהל של ערסים בני 16 שהפסקול שמתנגן להם במחשב הביתי הוא בכלל דיסק של שרית חדד...

אני מסכים עם הכל חוץ מהחלק שהוא אומר ערסים
לא יכול לשמוע אנשים אומרים תמילה הזאת
למה כל בנאדם הוא בנאדם היום כל אחד מכם רואה מישו מרוקאי ישר אומר עליו ערס
רוב החברים שלי שומעים דיכאון אז מה הם ערסים!? הם החברים הכי טובים שלי והם לא ערסים
הראתי את מה שירון כתב כדי להראות לך שאני לא היחיד שרוצה שהקהל שבא איתו למסיבה יהיה קהל שבא בגלל המוזיקה
זה מסריח לבוא ולראות קהל שבא בשביל להגיד שהוא היה שם...

ואם אין לך בעיה עם הקהל אז למה אתה לא הולך למייל ווקס כשיש דיגיים טובים שמנגנים שם? ויששששש הרבה דיג'יים טובים שבאים לנגן במייל ווקס
אין לי טענות לאנשים בני 18 שבאים
יש לי טענות לאנשים שבאים כדי להגיד "הייתי שם"..וכן בגילאי 25 אתה רואה פחות כאלה כי בנאדם בן 25 חושב פעמיים אם באמת שווה לו לבוא למסיבה שהוא לא נהנה בה רק כדי לספר לחברים שהוא היה שם..במקרה שלו על החברים שלו זה לא עושה רושם אז ברוב המקרים הוא מוותר ולא בא בשביל הפוזה
אנלא מדבר על כל האנשי פוזה שיושבים עם בירה ביד באומן ביום חמישי
הילדים בני 15-18 שבאים למסיבות בשביל הפוזה באים סתם בשביל לספר שהם היו
ולא כיף עם קהל כזה
yahel222
quote:
Originally posted by omergunr
ןתשמע את הסט של מרקו וי ואיייייייי זה הסט הכי יפה ששמעתי בחיים שלי..
מסנשיישן 05 ואייי

דווקא מאד מאד איכזב
שמע את הסט שלו מסנסיישן 2003
יותר מדי דומה...

ואני לא כזה מכיר סטים של ארמין מהתקופה האחרונה אז אין לי כ"כ למה להשוות.....
אני אהבתי ונהניתי
Glenn-Holmes
שחר למה אני לא במייל ווקס?
אז אני יענה בכנות:

א. מאוד לא נוח לי לראות גברים חצי ערומים שלפעמים לוטשים בי עיניים (הרגשתי את זה באפטרים שהיו שם לפני שהקהל של המייל ווקס הלך)

ב. איזה סגנון מוזיקה מנוגן שם? תענה ואז תבין למה אני לא שם

Shahar
quote:
שחר למה אני לא במייל ווקס?
אז אני יענה בכנות:

א. מאוד לא נוח לי לראות גברים חצי ערומים שלפעמים לוטשים בי עיניים (הרגשתי את זה באפטרים שהיו שם לפני שהקהל של המייל ווקס הלך)

ב. איזה סגנון מוזיקה מנוגן שם? תענה ואז תבין למה אני לא שם

יש שם ימים שבאים דיג'יים טובים
שנה שעברה לדוגמא במצעד האהבה הדיג'יי שניגן באותו לילה במייל ווקס ניגן במצעד על המשאית של הווקס והיה בנז
אחד הטראקים שלו היה
marco v - c:\del *.mp3

הוא ניגן מוזיקה טובה בקיצור
וסבבה לך לא נוח לראות גברים ערומים
לי לא נוח לראות קהל שבא רק בשביל שהחברים יגידו ואיייי איזה גבר הוא היה במסיבה עם טייסטו

ותתיחס לשאר הדברים שכתבתי
DjChook
שחר הדבר הזה שאתה מגדיר אותו "אנשים בני 25 שרוצים להגיד שהם היו שם" זה נקרא תרבות... ושנינו יודעים שחסר לך מזה קצת ;)
אבל לפני שאתה נדלק עלי ומתחיל לקלל בוא אני אסביר לך למה אני מתכוון

להיות ב"הופעה" של טיאסטו זה בדיוק כמו להיות במסעדה יקרה טילים או בהצגה שכל הכרטיסים שלה SOLDOUT. או אפילו באיזה הצגת בכורה של איזה סרט

זה לא אומר בהכרח שהדבר הזה הוא המהנה ביותר, או הדבר שמעביר את הזמן הכי טוב, או אפילו שהוא המשתלם ביותר,
אבל שווה לעשות אותו, כי כייף לדבר על זה וכייף להשוויץ בזה.

אתה באמת חושב שלאנשים האלה אכפת מביקורות ? אתה באמת חושב שהוא שם על מה שאתם אומרים פה על טיאסטו ? מבחינתו, ומבחינת רוב האנשים, להיות במסיבה מול טיאסטו זה שיא, הטוב ביותר, מספר אחד, BEST SHOW IN TOWN
שהם יכולים להשיג, והם יהנו להגיד שהם היו שם.

ואם עדין לא הבנת על מה אני מדבר, אז תחשוב על מכונית משופרת.
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 
Privacy Statement