return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 
טייסטו...ראש השנה.. (pg. 22)
View this Thread in Original format
epsilon1
אילן ושחר, הייתי ציני במה שאמרתי לגבי הערסים...
אבל באמת, יש אנשים שבאים למסיבות ועושים רק רע.
זה אולי לא כולם אבל יש הרבה כאלה ואם יש הרבה אנשים בארץ שמכנים אותם "ערסים" סימן שיש סיבה לכך וזה לא שאנשים נגררים לסטיגמות לא נכונות, כי יש בזה משהו נכון.

סתם אני אתן לך דוגמה, כשאני עולה על אוטובוס בדרך הביתה, כל האוטובוס מאחורה מלא באותם ערסוואתים כמו שאני מכנה אותם. מקללים זורקים דברים על אנשים צועקים שוברים כיסאו, תגידו לי, זה נראה לכם בסדר?

ואילן, אתה לא כל כך מכיר אותי ויכול להגיד עליי שאני מתבכיין שיש ערסים, ותאמין לי זה ממש לא מה שישאיר אותי בבית
אני בא בשביל להינות מהמוזיקה ולא בשביל האנשים.

בבקשה תגיבו באובייקטיביות ולא ישר להשמיץ, כי אי אפשר להתעלם מהמציאות.
Shahar
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
אז זהו למקרה שלא שמת לב...אני לא קורא להם "ערסים" אני תמיד אומר האנשים שאתם קוראים להם ערסים (באתם אני מתכוון לחברה שהגיבו בפוסטים שלמעלה

שחר לגבי החברות היפות שוב זה סטיגמה אישית שלך...משנראה טוב ויש לו בטחון עצמי גבוה מן הסתם יוכל להשיג חברה יפה..בכל מקרה זה נושא נמוך מדי מכדי להתעסק בו

שרשרת..וואלה גם לי יש שרשרת מה לפי הגדרת האנשים פה גם אני "ערס" ? טוב לדעת:rolleyes: לא שזה משנה לי משהו אם כן או לא...סתם תמיהה

משתיארת לגבי להתחיל עם בנות זה משהתכוונתי כל פנייה שהיא מוגזמת מאוד למשהי

בקשר לחברות אתה טועה
כי הרבה תלוי הדיבור
יש לי חבר שמן אחושרמוטה...אנשים מסתלבטים עליו שיש לו פטור מא' בגלל שאין למידה שלו
והוא יכול להשיג כל בת שהוא רוצה
בגלל הדיבור והפוזה שלו

ונכון בקשר לשרשרת אני מסכים זה מה שאני בא להגיד פה...זה שיש למישו שרשרת לא אומר כלום

ולהתחיל עם בנות כל עוד אתה לא נוגע בבחורה בלי שהיא תסכים הכל סבבה

quote:
Originally posted by epsilon1
אילן ושחר, הייתי ציני במה שאמרתי לגבי הערסים...
אבל באמת, יש אנשים שבאים למסיבות ועושים רק רע.
זה אולי לא כולם אבל יש הרבה כאלה ואם יש הרבה אנשים בארץ שמכנים אותם "ערסים" סימן שיש סיבה לכך וזה לא שאנשים נגררים לסטיגמות לא נכונות, כי יש בזה משהו נכון.

סתם אני אתן לך דוגמה, כשאני עולה על אוטובוס בדרך הביתה, כל האוטובוס מאחורה מלא באותם ערסוואתים כמו שאני מכנה אותם. מקללים זורקים דברים על אנשים צועקים שוברים כיסאו, תגידו לי, זה נראה לכם בסדר?

ואילן, אתה לא כל כך מכיר אותי ויכול להגיד עליי שאני מתבכיין שיש ערסים, ותאמין לי זה ממש לא מה שישאיר אותי בבית
אני בא בשביל להינות מהמוזיקה ולא בשביל האנשים.

בבקשה תגיבו באובייקטיביות ולא ישר להשמיץ, כי אי אפשר להתעלם מהמציאות.

שמע כרגיל אתה מזיין תמוח
תכלס כן יש אנשים כמוך רואים מישו קצת כהה עם שרשרת לא מכניסים אותו
בגלל זה לא רצו שאני יכנס ללכת

ולא יודע מה באוטובוס שך אבל גם אנחנו ביום כיפור אוהבים לשבת בשכונה ולהסתלבט על אנשים שעוברים
הכל בצחוק לא צריך להעלב מדברים כלכך מהר..
epsilon1
quote:
Originally posted by Shahar
בקשר לחברות אתה טועה
כי הרבה תלוי הדיבור
יש לי חבר שמן אחושרמוטה...אנשים מסתלבטים עליו שיש לו פטור מא' בגלל שאין למידה שלו
והוא יכול להשיג כל בת שהוא רוצה
בגלל הדיבור והפוזה שלו

ונכון בקשר לשרשרת אני מסכים זה מה שאני בא להגיד פה...זה שיש למישו שרשרת לא אומר כלום

ולהתחיל עם בנות כל עוד אתה לא נוגע בבחורה בלי שהיא תסכים הכל סבבה

שמע כרגיל אתה מזיין תמוח
תכלס כן יש אנשים כמוך רואים מישו קצת כהה עם שרשרת לא מכניסים אותו
בגלל זה לא רצו שאני יכנס ללכת

ולא יודע מה באוטובוס שך אבל גם אנחנו ביום כיפור אוהבים לשבת בשכונה ולהסתלבט על אנשים שעוברים
הכל בצחוק לא צריך להעלב מדברים כלכך מהר..

שחר כרגיל אתה מזיין תמוח
לך אולי כיף להסתלבט על אנשים אבל לאנשים ממש לא כיף שאתה מסתלבט עליהם

אתה חושב שלאנשים כיף לשבת באוטובוס ושאנשים יזרקו עליהם מסטיקים ושאר ירקות?
Shahar
quote:
Originally posted by epsilon1
שחר כרגיל אתה מזיין תמוח
לך אולי כיף להסתלבט על אנשים אבל לאנשים ממש לא כיף שאתה מסתלבט עליהם

אתה חושב שלאנשים כיף לשבת באוטובוס ושאנשים יזרקו עליהם מסטיקים ושאר ירקות?

הכל בצחוק נו
השבוע נסענו לירושלים תיודע כמה דברים זרקנו אחד על השני?
אפילו לא הצלחתי לישון כל פעם העירו אותי בכוונה נו מה נראה לך אני יקח את זה רציני?? עושים הכל מאהבה..

ומה נראה לך לבנות שאנחנו לא מכירים אנחנו לא מציקים בצחוק?
עובדה שהם צוחקות וזורמות ולא נעלבות..
epsilon1
quote:
Originally posted by Shahar
הכל בצחוק נו
השבוע נסענו לירושלים תיודע כמה דברים זרקנו אחד על השני?
אפילו לא הצלחתי לישון כל פעם העירו אותי בכוונה נו מה נראה לך אני יקח את זה רציני?? עושים הכל מאהבה..

ומה נראה לך לבנות שאנחנו לא מכירים אנחנו לא מציקים בצחוק?
עובדה שהם צוחקות וזורמות ולא נעלבות..

שחר יש הבדל גדול בין חברים שזורקים אחד על השני דברים לבין "ערסים" שזורקים דברים על אנשים תמימים, ממש לא נעים
ואחרי זה מתפלאים למה מדביקים על אנשים כאלה תוויות
DjNumShum
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
אז חברים...אין ספק זו ישראל
ארץ המפונקים
ארץ המתלוננים
ארץ התירוצים
ארץ שבה האנשים שמתפללים שתהיה סצינה הם הסיבה העיקרית לכך שבחיים לא תהיה סצינה

שכחת משהו אחד..
הארץ שבה אם אתה הולך למועדון אתה בסיכון של 50% לקבל מכות\דקירה
אז.. מפונקים,מתלוננים תירוצים או איך שלא תרצה לקרוא לזה.. יש לזה בסיס טוב מאד וזה ממש ממש לא סתם...
ronsh
כשאני יוצא למועדון ועפים כסאות באוויר ואני צריך לפחד לא לגעת באנשים כי הם יתעצבנו ויריבו מכות...זה ערסים וזה מגעיל..

מה הבושה לשנוא אנשים כאלה..? שמחפשים כבוד בכל מחיר...
מישהו בטעות דרך להם על הרגל ונתן יד..במקום להחזיר יד ולעשות סולחה
הם שולפים סכין...זה גועל נפש וכאלה אנשים אני שונא
KrazyDJs
אתם לא מבינים שאתם מקטלגים אנשים לא נכון..
אני בטוח ששחר מסכים איתכם, בנוגע לאנשים כמו ש ronsh ו djnumshum
דיברו עליהם...
הם עבריינים, הם ערסים שמחפשים מכות, שמחפשים לריב, שמחפשים על מי לשלוף סכין כי וואלה זאת המציאות המגעילה שהם חיים בה מאז שהם קטנים...

אבל שאתם מקטלגים את כל האנשים שיש להם שרשרת חי על הצוואר, מעשנים ואומרים "כפרה" כל משפט שני, ומכלילים את כל אלו בתור עבריינים כמו בפיסקה למעלה, וואלה אתם יוצאים פה בתור אנשים בעלי דעה קדומה שלא יותר טובים מאותם ערסים עבריינים...

תעשו הבדלות ותבינו שוואלה אתם לא יכולים לקטלג ולהכליל את המושג הזה "ערס" על כולם, בדיוק כמו ששחר טועה שהוא מקטלג את כל הפריקים שחותכי וורידים שומעי מטאל ומחוררים בכל הפנים...
DjNumShum
quote:
Originally posted by KrazyDJs
אתם לא מבינים שאתם מקטלגים אנשים לא נכון..
אני בטוח ששחר מסכים איתכם, בנוגע לאנשים כמו ש ronsh ו djnumshum
דיברו עליהם...
הם עבריינים, הם ערסים שמחפשים מכות, שמחפשים לריב, שמחפשים על מי לשלוף סכין כי וואלה זאת המציאות המגעילה שהם חיים בה מאז שהם קטנים...

אבל שאתם מקטלגים את כל האנשים שיש להם שרשרת חי על הצוואר, מעשנים ואומרים "כפרה" כל משפט שני, ומכלילים את כל אלו בתור עבריינים כמו בפיסקה למעלה, וואלה אתם יוצאים פה בתור אנשים בעלי דעה קדומה שלא יותר טובים מאותם ערסים עבריינים...

תעשו הבדלות ותבינו שוואלה אתם לא יכולים לקטלג ולהכליל את המושג הזה "ערס" על כולם, בדיוק כמו ששחר טועה שהוא מקטלג את כל הפריקים שחותכי וורידים שומעי מטאל ומחוררים בכל הפנים...

אני ממש לא קיטלגתי אף אחד..
בסך הכל התייחסתי לאמירה שנאמרה פה שזו "ארץ המפונקים ארץ התירוצים.........."
ואמרתי שכל מי שלא הולך למועדונים בגלל ערסים הוא לא סתם ממציא תירוצים. יש לי בסיס חזק מאד למה לא להגיע.
KrazyDJs
quote:
Originally posted by DjNumShum
אני ממש לא קיטלגתי אף אחד..
בסך הכל התייחסתי לאמירה שנאמרה פה שזו "ארץ המפונקים ארץ התירוצים.........."
ואמרתי שכל מי שלא הולך למועדונים בגלל ערסים הוא לא סתם ממציא תירוצים. יש לי בסיס חזק מאד למה לא להגיע.

סבבה, לא התכוונתי ספציפית אליך...
התכוונית בכלליות לכל מי שמקטלג את כל העבריינים במועדונים כערסים, ואת כל הערסים כעברנים במועדונים...

ronsh
לא התכוונתי לקטלג...לא אכפת לי מה אנשים לובשים איך הם מדבים..

חיו ותנו לחיות....
זה הכל...

אל תבואו לחפש מכות להראות מי הגבר
KrazyDJs
quote:
Originally posted by ronsh
לא התכוונתי לקטלג...לא אכפת לי מה אנשים לובשים איך הם מדבים..

חיו ותנו לחיות....
זה הכל...

אל תבואו לחפש מכות להראות מי הגבר

ושוב אני מסביר לך, רוב האנשים שהולכים לחפש מכות הם פשוט אנשים מגעילים, עבריינים שוואלה חיים במציאות שזה הדבר היחיד שיש להם לעשות עם החיים שלהם...

ואני אומר את זה אחרי שכמעט חוויתי דקירה על הבשר שלי רק בגלל שמישהו משך יותר מידי תשומת לב אליו, והכל הסתבך...ואני גם די חי בסביבה של ערסים ודוגרי אני יודע טוב מאוד שהם נותנים כבוד למי שנותן להם כבוד, ומי שלא בא ודורש את המכות האלו - לא מקבל אותם...
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 
Privacy Statement