return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 
טייסטו...ראש השנה.. (pg. 21)
View this Thread in Original format
epsilon1
quote:
Originally posted by ronsh
קניתי כרטיסים לי ולחבר שלי
ואתמול פתאום ראיתי הזמנה והיה רשום 22+

מה פאקינג קרה ל
18+
?

סתכל על הכרטיס מאחורה, רשום 18 ומעלה.
Shahar
נו עדיף לכם שזה יהיה 22+...למרות שגם ככה יכניסו כיתה ט' ומעלה..
epsilon1
מה שמעניין אותי זה מפלס הערסים שם
ronsh
quote:
Originally posted by epsilon1
מה שמעניין אותי זה מפלס הערסים שם

תכלס ... ותצפה להרבה כאלה....
Glenn-Holmes
עוד פעם המילה ערסים?

תשאר בבית אז!!

בכיינים!:whip:
Shahar
כן די כל אחד פה חי בסרט שהוא מושלם
האנשים שאתם קוראים להם ערסים לא רואים אותכם ממטר
ועד היום הם בניגוד אליכם מנצלים תמסיבות האלה להשיג בנות בזמן שעופר ניסים מנגן וכולכם נגעלים ובכל זאת רוקדים
אז שתקו ודי עם הפוזות
TTman
quote:
Originally posted by Shahar
נו עדיף לכם שזה יהיה 22+...למרות שגם ככה יכניסו כיתה ט' ומעלה..

??? כיתה ט

מישהו פה ממש נסחף

שחר, אז זהו שזה הדבר היחיד שהם עושים במסיבות.. מתחילים עם בנות, כמו קופים חרמנים ומיוחמים.
ועוד באיזה צורות הם מתחילים עם בנות..

פשוט זוועהההה

מעניין למה לא אוהבים אנשים כאלה בשום מקום ובשום מועדון בארץ
epsilon1
ערסים זה בעע...
כל אחד שם על פוזה לא נורמלית שרשרים, גופיית סבא וכיו"ב

לא כיף להסתובב ליד אנשים כאלה
Glenn-Holmes
quote:
כן די כל אחד פה חי בסרט שהוא מושלם
האנשים שאתם קוראים להם ערסים לא רואים אותכם ממטר
ועד היום הם בניגוד אליכם מנצלים תמסיבות האלה להשיג בנות בזמן שעופר ניסים מנגן וכולכם נגעלים ובכל זאת רוקדים
אז שתקו ודי עם הפוזות

אני מוכרח לציין שאיפשהו במששחר אומר יש הפעם משהו שאני מסכים איתו
הרי בסופו של דבר רובכל נגררים מפעם לפעם למסיבה שלא תאהבו
ומששחר תיאר כאן הוא מצב נכון של משקורה לעתים בשטח
אתם לעומת אותם אנשים שאתם מכנים ערסים
לא רק אתם
גם אני...אני לא יוצא נקי פה גם לי יש תבעיה הזו אבל אני לא מתלונן לפחות על "ערסים" גל משמתנהג בצורה מגעילה ומתחיל בצורה ממש דוחה עם בנות יקבל את גמולו תאמין לי - אין ספק שגם אני סולד מזה אבל שחר מדבר פה אני חושב על האנשים שמתחילים עם טאקט ועם גישה נכונה

ושוב אדון אפסילון אתה מוזמן לשבת בבית בנוחיות על הכסא הנוח ולהקשיב לסט ברדיו במידה וישודר
ובכלל...כדאי שתתרגל להיות בבית כי בוא נספר לך סוד? יש מאפיה סודית של "ערסים" שהתאגדה ויש לה רק מטרה אחת
להרחיק ממסיבות איכותיות את כל המפונקים שמחפשים תירוץ טוב להיאחז בו כדי להשאר בבית - פעם היה פה אחד בשם סאבי שהיה מאסטר בתירוצים
תלמדו ממנו הוא היה מקורי ואף פעם לא היה לא תירוץ עלוב כמו "יהיו שם ערסים" אז מה יש לנו פה במדינה הקטנה והעלובה של בסה"כ 6 מיליון איש
(וזה יהיה על רגל אחת אחת הסיבות הבולטות למה כמעט אין תקווה כאן לסצינה פורחת כמו בפולין נורווגיה שבדיה ודנמרק למשל שהן למקרה שלא שמתם לב מדינות בגודל שלנו ואפילו פחות מזה)

ליינים לנוער
ליינים לבני 18-21 (חיילים)
ליינים ל-22 +
ליינים ל-24+
ליינים ל27+
ליינים ל-30+

כל נתיים אתה מתקדם שלב
וכל משמגיע לגיל מסוים לא מוכן להכנס למסיבה שבה יהיו אנשים שהם שנתיים קטנים ממנו
זה לא בכבוד שלו ולא משנה איזה די גיי יהיה שם
בנוסף יש ציבור של אנשים שלא מוכן להגיע למסיבות שבהן יש משהם מכנים "ערסים" וכל זה בלי להגיד מילה אחת על חוסר הפתיחות של אנשים למוזיקה שהם לא ממש התוודעו אליה מעולם

אז חברים...אין ספק זו ישראל
ארץ המפונקים
ארץ המתלוננים
ארץ התירוצים
ארץ שבה האנשים שמתפללים שתהיה סצינה הם הסיבה העיקרית לכך שבחיים לא תהיה סצינה
Shahar
quote:
Originally posted by TTman
שחר, אז זהו שזה הדבר היחיד שהם עושים במסיבות.. מתחילים עם בנות, כמו קופים חרמנים ומיוחמים.
ועוד באיזה צורות הם מתחילים עם בנות..

פשוט זוועהההה

מעניין למה לא אוהבים אנשים כאלה בשום מקום ובשום מועדון בארץ

סבבה שורה תחתונה
לכל בנאדם שתקרא ערס יש חברה שנראית בן זונה
ואין על זה ויכוח למה ראיתי ים אנשים ששונאים אנשים כאלה ומודים אפילו שלאותם אנשים שתקורא ערסים יש את החברות הכי יפות

quote:
Originally posted by epsilon1
ערסים זה בעע...
כל אחד שם על פוזה לא נורמלית שרשרים, גופיית סבא וכיו"ב

לא כיף להסתובב ליד אנשים כאלה

נו אז מה!?
תיודע שגופיית סבא זה באופנה אחושרמוטה?
תיודע שאני אישית ראיתי את עידו לב בשנקין עם גופיה כזאת?
וגם לי יש שרשרת אז?
מה אוכל אותך שתרואה אנשים עם בנות שנראות טוב ויוצא לך העיניים?

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
אני מוכרח לציין שאיפשהו במששחר אומר יש הפעם משהו שאני מסכים איתו
הרי בסופו של דבר רובכל נגררים מפעם לפעם למסיבה שלא תאהבו
ומששחר תיאר כאן הוא מצב נכון של משקורה לעתים בשטח
אתם לעומת אותם אנשים שאתם מכנים ערסים
לא רק אתם
גם אני...אני לא יוצא נקי פה גם לי יש תבעיה הזו אבל אני לא מתלונן לפחות על "ערסים" גל משמתנהג בצורה מגעילה ומתחיל בצורה ממש דוחה עם בנות יקבל את גמולו תאמין לי - אין ספק שגם אני סולד מזה אבל שחר מדבר פה אני חושב על האנשים שמתחילים עם טאקט ועם גישה נכונה

ושוב אדון אפסילון אתה מוזמן לשבת בבית בנוחיות על הכסא הנוח ולהקשיב לסט ברדיו במידה וישודר
ובכלל...כדאי שתתרגל להיות בבית כי בוא נספר לך סוד? יש מאפיה סודית של "ערסים" שהתאגדה ויש לה רק מטרה אחת
להרחיק ממסיבות איכותיות את כל המפונקים שמחפשים תירוץ טוב להיאחז בו כדי להשאר בבית - פעם היה פה אחד בשם סאבי שהיה מאסטר בתירוצים
תלמדו ממנו הוא היה מקורי ואף פעם לא היה לא תירוץ עלוב כמו "יהיו שם ערסים" אז מה יש לנו פה במדינה הקטנה והעלובה של בסה"כ 6 מיליון איש
(וזה יהיה על רגל אחת אחת הסיבות הבולטות למה כמעט אין תקווה כאן לסצינה פורחת כמו בפולין נורווגיה שבדיה ודנמרק למשל שהן למקרה שלא שמתם לב מדינות בגודל שלנו ואפילו פחות מזה)

ליינים לנוער
ליינים לבני 18-21 (חיילים)
ליינים ל-22 +
ליינים ל-24+
ליינים ל27+
ליינים ל-30+

כל נתיים אתה מתקדם שלב
וכל משמגיע לגיל מסוים לא מוכן להכנס למסיבה שבה יהיו אנשים שהם שנתיים קטנים ממנו
זה לא בכבוד שלו ולא משנה איזה די גיי יהיה שם
בנוסף יש ציבור של אנשים שלא מוכן להגיע למסיבות שבהן יש משהם מכנים "ערסים" וכל זה בלי להגיד מילה אחת על חוסר הפתיחות של אנשים למוזיקה שהם לא ממש התוודעו אליה מעולם

אז חברים...אין ספק זו ישראל
ארץ המפונקים
ארץ המתלוננים
ארץ התירוצים
ארץ שבה האנשים שמתפללים שתהיה סצינה הם הסיבה העיקרית לכך שבחיים לא תהיה סצינה

תן לי רגע לחדד את מה שאמרת לגבי הלתחיל עם בנות
אנלא יודע מזה אצלך צורה מגעילה
אבל אם אתה מדבר על אלה שבאים למישהי וצועקים לה או אומרים לה משו מצחיק אז לדעתי זה סבבה כל עוד לא נוגעים בה בלי רשות
כי אם בסופו של דבר היא רוצה את אותו בנאדם כנראה הדרך שלו לא ממש פגעה בה

אבל כן אם אתה מדבר על אנשים שבאים לבחורה במסיבה מתחילים לנסות לגעת לה בגוף אז ברור אנלא אוהב
אבל גם רוב האנשים שתקורא להם ערסים לא עושים את זה

וכן אני מסכים עם מה שכתבת להוא
ואני גם יכתוב לו את זה
די עם התירוצים המפגרים האלה "יהיה ערסים" "מעניין מה כמות הערסים" חלאסססס דיי..הם לא מפריעים לאף אחד להנות..לא לוקחים לך את המוזיקה ולא אומרים לדיג'יי להחליש
תלך תרקוד ותהנה בלי להפריע להם בלי להתקרב אליהם והם לא יתקרבו אליך וזהו מה כל הסרט שך?
בא להם להתחיל עם בנות שיתחילו
כל עוד לא הסתכלו על חברה שך זה לא עניינך מה הם עושים
אז דיי עם הדאווינים

markfeldman
יאללה אני שם !

יש כבר כרטיס !

מקווה לראות כמה שיותר מכם.
Glenn-Holmes
quote:

אבל גם רוב האנשים שתקורא להם ערסים לא עושים את זה

אז זהו למקרה שלא שמת לב...אני לא קורא להם "ערסים" אני תמיד אומר האנשים שאתם קוראים להם ערסים (באתם אני מתכוון לחברה שהגיבו בפוסטים שלמעלה

שחר לגבי החברות היפות שוב זה סטיגמה אישית שלך...משנראה טוב ויש לו בטחון עצמי גבוה מן הסתם יוכל להשיג חברה יפה..בכל מקרה זה נושא נמוך מדי מכדי להתעסק בו

שרשרת..וואלה גם לי יש שרשרת מה לפי הגדרת האנשים פה גם אני "ערס" ? טוב לדעת:rolleyes: לא שזה משנה לי משהו אם כן או לא...סתם תמיהה

משתיארת לגבי להתחיל עם בנות זה משהתכוונתי כל פנייה שהיא מוגזמת מאוד למשהי
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 
Privacy Statement