return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 
טייסטו...ראש השנה.. (pg. 9)
View this Thread in Original format
yaman
quote:
Originally posted by black mammmba
חאלס כבר לריב על שטויות

זה כמו וויכוח של מה יותר טעים
גלידת ווניל או שוקולד
כל אחד והעדפות שלו.

שאלה תאורתית...
אם הם רוצים לעשות את מסיבה בניצנים... זה לא המקום שבו עכשיו ישנם קרווילות וכל הזיין הזה של ההתנתקות?
כיאלו כוכב נולד אפילו עבר לת"א
:confused:

מה איכפת לך?..... תן להם לשבור את הראש
YoraY
quote:
Originally posted by Dj Alex (ISR)
תמונה אחת שווה אלף מילים

אחחחחחחחחחחחחחח אחחחחחחחחחחחחח אייייייייהההההההההההה אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזו עקיצההההההה
אאאאאאאאאאאאאחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אממממממאאאאא אחחחחחח
חודש גימליםםםם
אחחחחחחחח איההההההה

ענק
§chop¥
quote:
Originally posted by TTman
סוף סוף אחרי שמונה עמודים של חרא הגיע פוסט לעניין
פשוט גועל נפש מה שהולך פה, הרסתם את התוכן של הפורום.
עכשיו תבינו למה אנשים שהיו פה לפני שנתיים שלוש, כבר אינם וכבר לא מגיבים לשום שיט שאתם כותבים פה

זה כל כך נכון,
אני כבר פה בפורום כבר כמעט חמש שנים והסיבה שאין לי כל כך הרבה פוסטים
זה בגלל שתמיד יש פה אנשים שמציקים ויורדים על זה שאני אוהב הארדסטייל והארדקור. פעם אחרונה ששאלתי איפה יש מסיבות הארדסטייל בארץ קיבלתי כמה עמודים טובים של פוסטים עד כמה שסגנון המוזיקה הזו היא חרא
:mad:
DjChook
quote:
Originally posted by §chop¥
זה כל כך נכון,
זה בגלל שתמיד יש פה אנשים שמציקים ויורדים על זה שאני אוהב הארדסטייל והארדקור. פעם אחרונה ששאלתי איפה יש מסיבות הארדסטייל בארץ קיבלתי כמה עמודים טובים של פוסטים עד כמה שסגנון המוזיקה הזו היא חרא

הוא באמת חרא

סתם,
בעיקרון אין מה לעשות, אם אין פה עוד אנשים שזורמים עם הסגנון מוזיקה שלך אז או שתנסה להוכיח אותם טועים או שתלך עם הזרם
§chop¥
quote:
Originally posted by DjChook
הוא באמת חרא

סתם,
בעיקרון אין מה לעשות, אם אין פה עוד אנשים שזורמים עם הסגנון מוזיקה שלך אז או שתנסה להוכיח אותם טועים או שתלך עם הזרם

ללכת עם הזרם = לטוס להולנד
m0sh
אני אישית מרחם עליך
אבל יש ליין באיביזה בימי שלישי של
tidy vs euphoria
וזה בשבילך נראה לי
-CosmicFire-
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
taltul
quote:
ללכת עם הזרם = לטוס להולנד

מה שנכון נכון...

?נכון...Q DANCE-אתה איש ה
Shahar
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
טוב די זה לא מצחיק
מי השתלט לשחר על היוזר?! :rolleyes:

חח אני מנסה להתאים תצמי לסביבה :D

quote:
זה כל כך נכון,

שמע אני מסכים איתך שלא מתאים שאנשים יקטלו סגנון כי כל סגנון אלקטרוני הוא יחודי בגלל שזה מוזיקה אלקטרונית ואנשים עובדים בשביל ליצור את המוזיקה הזאת
נכון זה דפוק שאנשים קטלו לך תסגנון

אבל בטרד הזה לא קוטלים שום סגנון ופשוט כל אחד נותן את דעתו על טייסטו
תאר לך מה היה אם כל טרד על מסיבה היה רק פרטים על מסיבה ואנשים היו אומרים טוב תודה
אתה לא חושב שלאנשים מגיע לשמוע קצת דעות בנושא?
לא כל בנאדם מכיר את טייסטו ויודע להחליט אם לבוא

ואם תגובות כאלה גרמו לך לחשוב שאנשים קטלו לך תסגנון שאתה אוהב אז אולי תבדוק תצמך שוב
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Shahar
ואם תגובות כאלה גרמו לך לחשוב שאנשים קטלו לך תסגנון שאתה אוהב אז אולי תבדוק תצמך שוב

שחר הוא לא מתכוון לטרד הזה
הוא מתכוון שפעם הוא פתח טרד על מסיבות של הארדסטייל וקטלו את הסגנון הזה בטרד ...

ולגבי מוזיקה אני חושב שכל סגנו מוזיקה שכתיבתו באה מקום עמוק ולא מניעים אחרים ולא רלוונטיים הוא סגנון שצריך להעריך ולכבד
ולכן זה לא רק אלקטרוני אלא זה גם רוק (שתמיד אהבתי) גאז (שתמיד הערכתי ולא ממש התחברתי) מוזיקה שחורה (לא המחרוזת של 10 קטעים שבמשך חצי שנה שומעים בכל מקום...) ועוד ועוד ועוד...זה לא נגמר מוזיקה היא אחת מההוכחות שהמין האנושי מכיל גם תכונות מאוד חיוביות וטהורות

epsilon1
quote:

ולגבי מוזיקה אני חושב שכל סגנו מוזיקה שכתיבתו באה מקום עמוק ולא מניעים אחרים ולא רלוונטיים הוא סגנון שצריך להעריך ולכבד
ולכן זה לא רק אלקטרוני אלא זה גם רוק (שתמיד אהבתי) גאז (שתמיד הערכתי ולא ממש התחברתי) מוזיקה שחורה (לא המחרוזת של 10 קטעים שבמשך חצי שנה שומעים בכל מקום...) ועוד ועוד ועוד...זה לא נגמר מוזיקה היא אחת מההוכחות שהמין האנושי מכיל גם תכונות מאוד חיוביות וטהורות

+1

אהבתי את החתימה החדשה שלך :haha:
§chop¥
quote:

+1

שמע, בוא נסיים את הויכוח הזה
כל מה שניסיתי להגיד זה שיש דרך להביע ביקורת.
יש הרבה תגובות כאן שהם סתם תגובות אכזריות (טייסטו סתם דייג'יי מעפן) או חסרות בסיס (כי ככה אני החלטתי) או סתם מבאסות (עדיף לעשות כל דבר אחר מאשר לראות אותו).
אגב את כל מה שבסוגריים תקראו ברצף:tongue2

אני גם חושב שמטרת הפורום זה להביע את העמדה שלך, אבל תגובות
כאלה מהסוג שרשמתי הורסות את כל מה שבנו פה.

ואני חייב לציין שאהבתי את מה שכתב גלן, זה ממש נכון
למרות שחוץ ממוזיקה אלקטרונית ומוזיקה קלאסית אני לא מצליח להעריך אף סגנון,אבל זה פשוט נכון.

וטלטול,
"?נכון...Q DANCE-אתה איש ה "
אהבתי איך שזה נשמע אבל לא נראה לי שבדיוק הבנתי,פרט.
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 
Privacy Statement