return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 
טייסטו...ראש השנה.. (pg. 7)
View this Thread in Original format
Dj Alex (ISR)
quote:
Originally posted by m0sh
אז אתה באמת מאפן...תלך לטייסטו

אותי הוא כבר לא מעניין

מה גורם לך לחשוב שאותי הוא כן מעניין?
אני שונא אותו ואני שונא גם טק טראנס שהוא התחיל לנגן בלי סוף.
Shahar
quote:
Originally posted by Dj Alex (ISR)
מה גורם לך לחשוב שאותי הוא כן מעניין?
אני שונא אותו ואני שונא גם טק טראנס שהוא התחיל לנגן בלי סוף.

אני לא שונא אותו ולא שונא את מה שהוא מנגן
אבל שונא את אלה שנותנים לו כבוד שהוא לא אמור לקבל
ואני שונא תזלזול שלו כשהוא מתקלט וחבל כי בלי זה המסיבות שלו היו נראות הרבה יותר טוב
Shahar
http://www.tranceaddict.com/forums/...threadid=241629

Sm0keMachine
זה ברור שאוהבי טראנס אמיתיים יעדיפו את ארמין על טיאסטו...
taltul
quote:
Originally posted by Sm0keMachine
זה ברור שאוהבי טראנס אמיתיים יעדיפו את ארמין על טיאסטו...

מממ זה עוד צריך לבדוק... למדתי בזמן האחרון שיש המון שיעדיפו את פול ואן דייק למשל מאשר את השניהם...

למה אני אומר את זה... כי השנה לא נראה לי שטייסטו או ארמין יגיעו ל5 הראשונים...IMO

נראה ונחיה...
Sm0keMachine
quote:
Originally posted by taltul
מממ זה עוד צריך לבדוק... למדתי בזמן האחרון שיש המון שיעדיפו את פול ואן דייק למשל מאשר את השניהם...

למה אני אומר את זה... כי השנה לא נראה לי שטייסטו או ארמין יגיעו ל5 הראשונים...IMO

נראה ונחיה...

לההה טיאסטו ישאר ראשון לדעתי.......

רוצים לעשות איזושהי התערבות? זה יכול להיות נחמד :)
Glenn-Holmes
חחחחח טל טיאסטו לא בטופ 5? וואי אתה חי בסרט רציני...אני רק אומר הלואי וזה יתגשם אבל אם הוא ירד מקום אחד זה יהיה נס שאין כדוגמתו
תקשיבו אני די פריק של מצעדים אפילו של כאלה כמו די גיי מאג
אז יצא לי קצת כבר לחקור ולהבין שהדי גיי ליסט האתר שבו יש הצבעה כל השנה והנתונים מתעדכנים הוא אתר שמכיל מצעד שמשיודע כבר לקרוא תתוצאות שלו יידע להעריך מה יהיו תוצאות הדי גיי מאג

אז חברה זה ההימור שלי על הטופ 5

1. tiesto
2. paul van dyk עשוי אולי אפילו להפתיע ולתפוס מקום ראשון
3. ferry corsten
4. sasha
5. armin van buuren

אני מדגיש זה לא משאני רוצה
זה משיקרה להערכתי...אולי ארמין רביעי סאשה חמישי

עוד הימורים
מרקוס- בין 15 ל-20
גבריאל ודרזדן - טופ 30 לפחות
זאביילה - ייענש על היעדרות מאיביזה ייפול אולי אפילו מחוץ לטופ 25

זהו בכלל יהיה מעניין לפתוח כאן הימורים על הנושא למי שיש תחושות בטן כאלה ואחרות
(אוי איך אני רואה את וייבר יושב בבית ופשוט מרחם על האנשים המסכנים שלא רק שמצביעים אלא אפילו מהמרים מי יקבל איזה מקום)
Sm0keMachine
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
חחחחח טל טיאסטו לא בטופ 5? וואי אתה חי בסרט רציני...אני רק אומר הלואי וזה יתגשם אבל אם הוא ירד מקום אחד זה יהיה נס שאין כדוגמתו
תקשיבו אני די פריק של מצעדים אפילו של כאלה כמו די גיי מאג
אז יצא לי קצת כבר לחקור ולהבין שהדי גיי ליסט האתר שבו יש הצבעה כל השנה והנתונים מתעדכנים הוא אתר שמכיל מצעד שמשיודע כבר לקרוא תתוצאות שלו יידע להעריך מה יהיו תוצאות הדי גיי מאג

אז חברה זה ההימור שלי על הטופ 5

1. tiesto
2. paul van dyk עשוי אולי אפילו להפתיע ולתפוס מקום ראשון
3. ferry corsten
4. sasha
5. armin van buuren

אני מדגיש זה לא משאני רוצה
זה משיקרה להערכתי...אולי ארמין רביעי סאשה חמישי

עוד הימורים
מרקוס- בין 15 ל-20
גבריאל ודרזדן - טופ 30 לפחות
זאביילה - ייענש על היעדרות מאיביזה ייפול אולי אפילו מחוץ לטופ 25

זהו בכלל יהיה מעניין לפתוח כאן הימורים על הנושא למי שיש תחושות בטן כאלה ואחרות
(אוי איך אני רואה את וייבר יושב בבית ופשוט מרחם על האנשים המסכנים שלא רק שמצביעים אלא אפילו מהמרים מי יקבל איזה מקום)

דווקא ארמין לדעתי יעלה כי הייתה לו שנה טובה והוא צבר עוד פופולריות..

ותגיד מה הסיפור עם זבילה ?למה הוא נעדר מאיביזה?
Shahar
אני מקווה שארמין ישאר מקום 3 או יעלה ל 2
לא הבנתי מה ההתלהבות מפול ואן דייק יגאל
taltul
אילן אני מוכרח לציין שאני מסכים איתך לגבי טייסטו - אני באמת חי בסרט [אולי]
שמע תבין תחום הטראנס הוא לא מה שמעניין אותי עכשיו אז הערכות שלי יכולות להיות חלשות מבחינה סטטיסטית...אבל עדיין לדעתי ההייפ שהיה סביב טייסטו בנשה שעברה הוא קטן יותר ואותו דבר לגבי ארמין...IMO
זה אחד...

שתיים - לגבי ההימורים לדעתי דיגווד או סאשה עוד פעם יעלו לחמישיה הפותחת עקב עליה בפרוגרסיב האוס השנה [מי שלא מאמין לכו תתעדכנו בפרוגאדיקט.קום]...

ושלוש,
שחר גם אתה יכול להתפעל מהתלהבות הקשורה לפול ואן דייק... אני בעצמי לא כל כך מבין את זה אך קשה לי גם לגבר על זה כי איני שומע אותו בכלל...פעם לפני הרבה זמן כן שמעתי.. בכל מקרה מה שאני בא להגיד זה שיש לו משהו שעדיין הרבה אנשים כן מעריצים אותו...סתם קחו את המסיבה שהייתה באומן 17 לא מזמן...אנשים היו שם באטרף והרבה נהנו קשות... וזאת יחד עם הפעם ה10000000000
שהוא שם את הפור אן אנג'ל שלו... לדעתי שיעשה לו איזה אדיט לפחות במקום כל פעם לשים את אותו טראק מחדש במשך שנים... כאילו סבבה קלאסיקה סבבה היה טופ של הטופ [אולי] אך יש הרבה קלאסיקות אחרות גם כן אבל לא מנגנים אותן כל פעם במשך שנים... פעם כן פעם לא - הוא לא הוא ממשיך לחפור עם אותו פור אנ אנג'ל... ככה חוץ מזה אני יודע שיש לו חומר טוב זה הכל :)

Glenn-Holmes
שחר אני לא מתלהב מואן דייק...
ממש לא הצבעתי לו אבל יש הרבה שכן...
מה לעשות...
וההרבה האלה ישאירו אותו לפחות שני
ירון - שנה שעברה היתה השנה של ארמין השנה הוא נתן סטים שגרתיים מדי באירועים גדולים למרות שהבנתי שבדאנס ואלי הוא שוב גנב תהצגה אז קשה לדעת...
טל הייפ סביב טיאסטו קטן?
הקונצרט השני
דיסנילנד
בובת שעווה שלו במוזיאון בהולנד
כל אלה בוודאי השאירו את ההייפ מסביבו לפחות כמו שהיה שנה שעברה והדיבורים הם כבר על עוד פריצת דרך של טיאסטו בשנה הבאה אל תודעת כלל הציבור...אז מה להגיד אמרתי זאת רבות ואני יגיד זאת שוב...האנשים שעובדים איתו על יחסי ציבור מארגנים לו את האירועים הללו ובכלל משמצית תרעיונות האלה עוד בתחילתן כל אלה הם אנשים חכמים שכל אחד היה רוצה לעבוד איתם
Shahar
אני מקווה שארמין יעלה
לדעתי הייתה לו שנה יותר טובה מפול ואן דייק
והוא גם הוציא 2 דיסקים
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 
Privacy Statement