| taltul |
אילן אני מוכרח לציין שאני מסכים איתך לגבי טייסטו - אני באמת חי בסרט [אולי]
שמע תבין תחום הטראנס הוא לא מה שמעניין אותי עכשיו אז הערכות שלי יכולות להיות חלשות מבחינה סטטיסטית...אבל עדיין לדעתי ההייפ שהיה סביב טייסטו בנשה שעברה הוא קטן יותר ואותו דבר לגבי ארמין...IMO
זה אחד...
שתיים - לגבי ההימורים לדעתי דיגווד או סאשה עוד פעם יעלו לחמישיה הפותחת עקב עליה בפרוגרסיב האוס השנה [מי שלא מאמין לכו תתעדכנו בפרוגאדיקט.קום]...
ושלוש,
שחר גם אתה יכול להתפעל מהתלהבות הקשורה לפול ואן דייק... אני בעצמי לא כל כך מבין את זה אך קשה לי גם לגבר על זה כי איני שומע אותו בכלל...פעם לפני הרבה זמן כן שמעתי.. בכל מקרה מה שאני בא להגיד זה שיש לו משהו שעדיין הרבה אנשים כן מעריצים אותו...סתם קחו את המסיבה שהייתה באומן 17 לא מזמן...אנשים היו שם באטרף והרבה נהנו קשות... וזאת יחד עם הפעם ה10000000000
שהוא שם את הפור אן אנג'ל שלו... לדעתי שיעשה לו איזה אדיט לפחות במקום כל פעם לשים את אותו טראק מחדש במשך שנים... כאילו סבבה קלאסיקה סבבה היה טופ של הטופ [אולי] אך יש הרבה קלאסיקות אחרות גם כן אבל לא מנגנים אותן כל פעם במשך שנים... פעם כן פעם לא - הוא לא הוא ממשיך לחפור עם אותו פור אנ אנג'ל... ככה חוץ מזה אני יודע שיש לו חומר טוב זה הכל :) |
|
|