return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 
Armin Van Buuren @haoman 17 Purim 2006 (pg. 24)
View this Thread in Original format
omergunr
דווקא היה אסוט לא רע ביכלל

;<<<<<<<<
Scorchio
quote:
Originally posted by cluBBer
לא אמרתי
אבל כמובן ארמין תותח

פשוט לא היה מתאים להביא אותו לאומן 17
מועדון יחסית קטן

אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר, עדיף לשמור לעצמך.
האומן היום הוא אחד המועדונים היותר גדולים בארץ והוא מכיל 3000 איש כשהוא מפוצץ.
אם אתה חושב שאתמול היה מלא אז אתה לא יודע מה היה שם ביום שבת האחרון באפטר פורים.
בכל מקרה, הסיבה שהוא נראה לך קטן היא בגלל שבדרך כלל יש שם במה שהקהל רוקד עליה והיא משהו כמו 2 מטר, אתמול הם הגדילו אותה וזה גרם לרחבה להראות יותר קטנה.

לגבי ארמין, זו הטעות שלכם, אני רואה פה אנשים מדברים ומתרגשים ומתרגשים לקראת זה שהוא מגיע, וכשהוא מתחיל לנגן, ראיתי לא מעט פורומיסטים עומדים מאחורי העמדה ומנסים לזהות את הקטעים שהוא מנגן או לבקש ממנו חתימות, ראבאק, בשביל זה אתם באים למסיבה?
אתה אומר שהלכת אחרי 3 קטעים של ארמין אז בשביל מה קנית כרטיס?
ארמין מנגן שים זין על הכל תמצא לך את הפינה שלך ותתקרחן!
לא במצב רוח? תשתה אלכוהול תאמין לי יבוא לך מצב רוח בן זונה.

לגבי המסיבה עצמה, אני יוצא ללא מעט מסיבות בארץ וגם באומן 17 עצמו הייתי לא מעט פעמים, מי שבדרך כלל לא יוצא לאומן 17, מה שראיתם אתמול היה משהו נדיר, האומן לא ראה כזאת אווירה הרבההההההה זמן,
אפילו באפטר פורים בשבת לא הייתה כזאת אווירה, בשיא הסט כשארמין ניגן את

Shivers
ועמד על העמדה, ובכלל כשהוא סיים עם קומיוניקיישן, אני ראיתי את ארמין כמה פעמים כולל באיביזה, ואף פעם לא ראיתי אותו מתלהב ככה מהאווירה.
אני פשוט הייתי בהלם מוחלט בחלומות הכי פרועים שלי לא ציפיתי שהקהל של האומן יעשה כזאת אווירה.
חשבת שתהיה מסיבת השנה? צדקת
זאת המסיבה הכי טובה שהייתה עד עכשיו ב-2006 ואתה פראייר לא נורמלי שהלכת משם אחרי שארמין התחיל לנגן.

בקיצור, כל מי שבחר להתלונן סתם הפסיד, כי אתם לא תראו את ארמין בקרוב פה שוב, מה שכן תראו זה את פול וואן דייק ביוני, אבל גם שם יהיה מפוצץ.
בגלל זה חשוב או למצוא לכם את הפינה שלכם או לשתות הרבה ואז תשימו זין על כל מי שמפריע מסביב.

מה שבטוח זה שבאיביזה השנה אני לא מפספס את הסגירה של ארמדה
אה, ואילן חציל.
taltul
צח אמרתי לך כבר שאני אוהב אותך?! :D [לא יודע מה עשית באילת - אבל מאז השתנת לגמרי ;)]

בכל מקרה כל מי שבוכה על הדחיסה וההמון שהסתובב שם אתמול - אני לא יודע מה אתם מצפים, שרק אתם [חברי פורום] תעמדו על הרחבה ואמרין ינגן לכם סולו?
מסיבה ענקית היא מסיבה של מועדון מפוצץ עד אפס מקום! ותאמינו לי שמי שיודע להנות לא ישים לב לדבר השולי הזה... תראו תמונות/וידאו מחו"ל של מסיבות עם אמרין או כל די ג'י ברמה כזאת ותבינו שאין מה לעשות, מקום מפוצץ אבל זה מה שגם עושה ת'אווירה... תפסיקו להיות מרירים בקיצר :)

אוקי ועכשיו על המסיבה עצמה...

!מ-ד-ה-י-ם

החימום של סהר ומיילי היה די מוזר אך בהחלט מצויין כי האמת ציפיתי שהם ינגנו טרנס ובמקום זה היה אלקטרו והאוס מקפיצים את הנשמה ;) :)
אחריהם עלה אמרין ואני לא יודע איך לתאר אפילו את הצמרמורת שקיבלתי כשראיתי את כל הידיים באוויר...אני פשוט לא האמנתי למה שראיתי... הייתי בשוק טוטאלי! מאיפה בא הקהל הזה!?! כמו שצח אמר לא בטוח אם היו הרבה מסיבות עם אווירה שכזו!
:eyes: :eyespop: :tongue3 :crazy:

פשוט לא ייאמן!
כשהוא עלה על העמדה עם "הצמרמורות" התרגשתי כמו ילד... אין אין הרגעים האלה פשוט נחרטים בזיכרון!

90 שח היו שווים את כל שניונת של המסיבה! בדיעבד הייתי מוכן לשלם אפילו הרבה יותר!

תודה לכל מי שהגיע אני לא מכיר הרבה אנשים מפה חוץ מוותיקים אבל אני בטוח שהיו הרבה חברי פורום :) [מי שמתעניין אני זה שהייתי עם המכנס הצבעוני עם המילה "LOVE"] תודה לכם חבר'ה... :)

PS: מ ד ה י ם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :toocool:
Scorchio
quote:
Originally posted by taltul
צח אמרתי לך כבר שאני אוהב אותך?! :D [לא יודע מה עשית באילת - אבל מאז השתנת לגמרי ;)]

על מה שעשיתי באילת אני אספר לך בפורום פרטי

:)

כשהוא ניגן שיברס.... ורקד על העמדה... אני נשבע לך שעמדו לי דמעות בעיניים
יכלתי למות מאושר באותו רגע
אם לא היו אומרים לי שזה האומן 17 הייתי נשבע שאני באמנזיה באיביזה
זה אחד הרגעים שילכו איתי לקבר

ק-ר-ח-נ-ה
Segev
יווווו איזה לילה שאני לא ישכח בקרוב!!
מישהו שהיה שפוי אם היה מישהו כזה
תרשמו פליליסט מסודר בבקשה...
Tarantula
ארמין תעשה לי ילדQ#!!!!####@$:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Segev
simon patterson - f16
Arctic Quest - Renaissance
אני די בטוח שגם היה

first state - first state
גם היה!!
Shahar
כן היייתה מסיבה טובה אחושרמוטההה!!
ארמין פתח עם
whos watching (tonedepth remix)
אחד הקטעים שאני הכי אוהב

הייתה אווירה טובה
וקלאבר צודק היו יותר מדי אנשים
אי אפשר היה לרקוד מרוב אנשים

שכחתם לכתוב הוא ניגן גם את
metro

ומתי הוא ניגן את
killa
?
זה הטראק שהכי רציתי לשמועעע!!
Segev
אני לא מבין אם היה לכם כל כך נוראה וצפוף למטה למה לא עליתם לבר למעלה?
shmintz_mix
תעשו טובה תשימו PLAYLIST כל מביני העיניין והמעודכנים - לקראת הסוף לדעתי מהחמישייה האחרונה של הקטעים משהו כזה היה איזה קטע מדהים עם הרבה פעמונים (צלילים עדינים ויפים כאלו) מי שיודע על מה שאני מדבר אשמח לקבל פרטים על זה..

היה פצצה - רק חבל שהיה דחוס מדי

ביייייייי !

shmintz_mix
לכל מביני העיניין והמעודכנים -----> תעשו טובה תשימו פלייליסט!!

לקראת הסוף לדעתי מהחמישייה האחרונה של הקטעים משהו כזה היה איזה קטע מדהים עם הרבה פעמונים (צלילים עדינים ויפים כאלו) מי שיודע על מה שאני מדבר אשמח לקבל פרטים על זה..

היה פצצה - רק חבל שהיה דחוס מדי

ביייייייי !
taltul
quote:
Originally posted by Segev
אני לא מבין אם היה לכם כל כך נוראה וצפוף למטה למה לא עליתם לבר למעלה?

בדיוק...
על הבמה היה מספיק מקום לרקוד למרות שהכל היה נראה מפוצץ
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 
Privacy Statement