return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 
Armin Van Buuren @haoman 17 Purim 2006 (pg. 28)
View this Thread in Original format
Koby
quote:
Originally posted by uzi
טראקים נוספים שנוגנו,
*mike- voices from the inside (the new remix)

כןןן
progressiva mix
העיף את האומן באוויר
nargila-man
מישהו יודע אם יש מצב להשיג את הסט הזה איפשהו???
sabi10
quote:
Originally posted by nargila-man
מישהו יודע אם יש מצב להשיג את הסט הזה איפשהו???

לא חושב שהוא שודר איפשהו או הוקלט...
Koby
quote:
Originally posted by uzi
קובי, תשנה את השם שלי בהודעה שלך מ"פוסי" ל"עוזי".

לא נוו שישאר ככה..נוו בבקשה נוו =]
התבלבלתי כי יש אחד פוסי בפורום וגם קצת קשה לשמוע משהו כשעומדים ליד העמדה..
Scorchio
לגבי סהר, לא שמעתי את החימום המדובר שלו כי נכנסתי לאומן רק ב - 2:20
קצת תדלוקים באוטו...
אבל ממה ששמעתי בביקורים שלי באומן בחודשים האחרונים סהר באמת מתחיל לזרוק זין רציני על האורחים.
אבל חברים שלי ששמעו אותו אמרו שהוא דווקא נתן חימום טוב שהתאים את עצמו לארמין.

לגבי ארמין ומה שהוא ניגן, הוא אחד מהיותר מגוונים ומנגן את כל הסגנונות, הנה ציטוט קטן בשביל שתבינו למה אני מתכוון:

quote:
Armin will be hot this summer in Ibiza. Why? Because he manages to play different styles. Last night he played in La Rocca, a famous HOUSE disco in Belgium, he took over and started playing progressive house and electro then came a bit of trance back to real ass shaking house and back to more commercial trance. INCREDIBLE. In 4 hours he played all genres you can imagine! Absolutely the best set of the year! If he plays like this in Ibiza he will surprise a lot of people. Armin and electro a strange combination but he just keeps bouncing.

ארמין מנגן הכל החל מהאוס, אלקטרו וטראנס והחצי שעה הראשונה שלו הייתה מצויינת, הוא לא יכול ישר להפציץ, צריך לבנות את הסט בצורה הדרגתית, והוא עשה את זה מעולה.

לגבי הקהל, לא יודע כמה מכם יוצאים למסיבות בקביעות, אבל אתם חיים בישראל ובישראל יש ערסים, הזמנים שהמסיבות היו מפוצצות באנשים יפים ומיוחדים עברו, והיום הקהל הוא יותר עמחה, חלק גדול מזה הוא בגלל חוק הסלקציה שהכריח את בעלי המועדונים להכניס כל אחד ללא קשר לחזות שלו, פעם ערסים לא היו דורכים במועדון.

הבעיה שלכם היא שרוב האנשים פה מסתכלים על קטעי וידאו ותמונות של רייבים ענקיים באמסטרדם או לא יודע איפה, ואז באים לאומן וחושבים שזה מה שתראו - אז תפסיקו לאכול סרט.

בכל מקרה, בשבילי, זה היה כל כך לא משנה, מצידי אתמול יכלו להיות לידי 3000
קופים במקום אנשים, האווירה שהייתה שם פשוט עשתה את המסיבה למשהו בלתי נשכח.
omergunr
היה אתמול 3000 איש כי לא היה סלקציה בגרושששש

במסיבות באזור השרון (איפה שאני גר)

יש סלקציה האמאמא של הסלקציה יש.. גם של גיל וגם עם אתה יפה או לא.. כמה מגעיל שזה נשמע אבל ככה זה.
לצערי אין את זה במסיבות נוער אבל במסיבות מבוגרים ככה זה.

אז אתמול עם לא היה סלקציה, ולא היה. מה הבעיה שהיו מכניסים אותי.. "ילד" 17..

זה ממש מרגיז.
uzi
---- סיכום ההופעה לדעתי -----
ארמין: היה מעולה. נתן 3 שעות סט שרובו היה מלודי\מרומם\מרגש\עוצמתי.
אווירה: אהבה גדולה, התלהבות עצומה, טירוף חושים ושיתוף פעולה עם האומן.
תנאים והפקה: צפיפות איימים! גרוע! מתחת לכל ביקורת! ממש סכנה לשלום הציבור! הרגשתי שעשו מהכסף של כולנו צחוק!
סאונד: חזק ומלוכלך. המלודיה של איירבייס ממש נהרסה!
המועדון: בכללי, האומן 17 בתל אביב, יפה, גדול וכייפי.

תחושות נוספות:
שמחתי לראות אותכם, אילן והשלט רגשו אותי מאוד. שמחתי לראות אנשים נהנים מטראנס יפה. חבל שהסצנה בארץ שלנו גוססת, אנשים מכירים רק את המפורסמים ביותר. שמחתי לראות שאנשים מכירים את המלודיות יפה ולהכיר פנים חדשות של מעריצים. לא הייתה הופעה איכותית כזו לפחות מאז "ארמין בפארק הירקון" ביום העצמאות לפני איזה שנתיים. גם רוב הסיכויים שלא תיהייה הופעה איכותית כזו עוד הרבה זמן. אני מאוד אוהב טראנס מלודי\מרומם ויש לי מזל שארמין בא לארץ בתקופה שהוא מנגן הרבה ממנו (השעה השניה של התוכנית שלו ממש לטעמי). התרגשתי מאוד מארמין ומהטראק של מייק, כמעט התעלפתי שם מרוב התלהבות מהטראק הזה. היה קשר עין ומגע עם ארמין. הייתה חוויה טובה וקשה גם יחד. אני מקווה שבפעם הבאה יביאו אותו למקום יותר גדול כי זה היה ממש נורא.
Scorchio
quote:
Originally posted by omergunr
היה אתמול 3000 איש כי לא היה סלקציה בגרושששש

במסיבות באזור השרון (איפה שאני גר)

יש סלקציה האמאמא של הסלקציה יש.. גם של גיל וגם עם אתה יפה או לא.. כמה מגעיל שזה נשמע אבל ככה זה.
לצערי אין את זה במסיבות נוער אבל במסיבות מבוגרים ככה זה.

אז אתמול עם לא היה סלקציה, ולא היה. מה הבעיה שהיו מכניסים אותי.. "ילד" 17..

זה ממש מרגיז.

אתמול הייתה מכירה מוקדמת, מי שבא ומציג כרטיס, 90 אחוז נכנס בלי שיסתכלו עליו, היחצנים הם אלה שאחראיים על המכירה של הכרטיסים ולכן הם צריכים להביא את הקהל בגיל המתאים.
אם היית קונה כרטיס היית נכנס.
ולא היה 3000 איש כי לא היה סלקציה, היה 3000 איש בגלל שהאומן הוא מועדון גדול, שמביא הרבה קהל באירועים מסוג זה, מה רציתם?
שהמועדון יהיה ריק?
צפיפות, לכו לדאנס ואלי עם 70 אלף איש, גם שם תתלוננו?
לא, שם תגידו שהיה ים אנשים והיה מדהים
רק בארץ כולם מתלוננים.

ואגב הסאונד של האומן אתמול היה בסדר גמור, הוא פשוט לא סאונד שמותאם עבור מוזיקה טראנס אלא יותר עבור האוס כי המועדון בגדול מוגדר כמועדון האוס.
אני יכול להגיד לך שהייתי שם הרבה פעמים והסאונד היה הרבהההה יותר גרוע ממה שהיה אתמול.
חבר שלי שעובד באומן אמר לי שארמין בא לשם בערב לסאונדצ'ק ומאוד אהב את הסאונד ואמר שהוא ברמה גבוהה.
omergunr
לא הקטע של להיתלונן.. לא הייתי שם ביכלל..
אני רק אומר שעם היה סלקציה בכינסה.. לא היו 3000 איש.

ואנייייייייייייי הייתייייייי יכוללללל להיותתתת שםםםםםםםםם

:whip: :whip: :whip: :whip: :whip: :whip:
Segev
ראסמי צח צודק אתם רואים יותר מידי סרטים :D
אני נהנתי חבל על הזמן!!

Scorchio
אגב למי שלא היה ורוצה להבין מה הלך שם:

טירוף כבר אמרנו?
Black Dragon
טוב בניגוד לגיל..לדעתי..סהר חימם בן זונה אני אישית נהנתי ממנו מאוד חוץ מה2-3 קטעים אחרונים שלו.
ארמין...אין מה להגיד מדהיםםםםם
בהתחלה הוא הוא זרם בקטע אלקטרו חשבתי טוכנר עלה לנגן אבל הוא התחיל לשלב את הטראנס יפה ויצר אווירה יפה וענקית במועדון

10\10 לדעתי
חוץ מהצפיפות למרות שהסתדרתי חח

היה טוב לראות כל כך הרבה אנשים שם שרואים רק פעם ב... כולל את מארק פלדמן שנותן גיחות באירועים נדירים.

מקווה שכולם נהנו כי אני מאוד נהנתי
נתראה פעם הבאה
:)
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 
Privacy Statement