return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 
ציוד תקלוט, ציוד להפקה, וכל הדברים הקשורים!! (pg. 37)
View this Thread in Original format
dj trinity
תקשיב זה הכי פשוט בארץ...
בד"כ שהמהירת עולה הטון של הצליל גובהה במאסטר טמפו מונע את זה בגובה של בצליל נשאר אותו דבר רק המהירות עולה
כמו באפקת זיפ של המאה שאצה מסובב אותו זה יכול ליהיות קול עבה וקול דק כאשר הפיטש נמוך הכל נהיה יותר עבה שהפיטש גבוה הקול נהיה דק זה כמו שמשע מישהו ב slow motion
יהיה לו קול עבה ואטי המאסטר טמפו מונע את זה

אני מרגיש כמו מור עזר:crazy: :crazy:
dj trinity
Master Tempo = Key Adj. :whip: :whip: :whip: :whip: :whip: :whip: :whip:
Scorchio
זה לא
Key Adjust
רואים כמה שאתה מבין
dj trinity
אחי אתה חי בסרט חלאס עם הג'וינטים!!
מאסטר טמפו זה לא המצאה של פיוניר או משהו... יש את זה ברוב הקומפקטים ורק אצל פיוניר קוראים לזה מאסטר טמפו בכל השאר key adj.
DJ*TMF
Scorchio אח שלי!!

אני מצטער להגיד לך גבר אבל הוא צודק המסטר טמפונועד רק כדי לבטל את הטונים הגבוהים שנוצרו בעקבות הפיטץ!!

;)
Scorchio
אתה חושב שאני לא יודע את זה?
זה מה שאני מנסה להסביר לדרורי כל הזמן
DJ*TMF
סבבה אחי.

;)
oDrori
אתה יודע מה? בוא פשוט נקצר את זה לתכל'ס... מה עושה מאסטר טמפו ש-
Key Adjust
לא עושה, ולהיפך?
Scorchio
לא יודע מה זה
Key Adjust
אני אומר לך שמאסטר טמפו פשוט מאיט את הקצב של הווקאלים ככה שהם לא יתעוותו לך כשאתה מזיז את הג'וג למשל...
eran
Key Adjust
ו
Master tempo
זה אותה הפונקציה! הם עושים את אותו הדבר!

oDrori
בקיצוץ.

אם אני מנגן טראק של 135 על 145 הווקאלס לא ישמעו סנאיים, הםן יישמעו מהירים אבל באותו טון מקורי. יענו, אתה משנה את המפתח של הקול.

זה מה שעושה קי אדג'סט ולפי מה שהבנתי זה גם מה שעושה מאסטר טמפו.
מסקנה: בכל מכשיר סידי שני שמכבד את עצמו וכנ"ל לגבי כל מכשיר לא טכניקס רביעי, יש קי אדג'סט = מאסטר טמפו... אין לאפחד פטנט רשום ששוה משהו,, אין אקסקלוסיביות.
Vortex_SA
quote:
Originally posted by Scorchio
דרורי הוא לא מתכוון ל
Key Adjust
הוא מדבר על
Master Tempo
שזה פונקציה שלפיוניר יש פטנט עליה הם היו הראשונים שהמציאו את זה וזה נותן לך אפשרות לנגן טראק כמו
Rapture
למשל בפיץ' 8+ בלי לשמוע את הקול שלה במהירות עצומה, הקצב של הטראק משתנה בלי לפגוע בקצב של המילים שזה פשוט אדיר.
ועוד דבר
לידיעתכם ה-500 היה הקומפקט הראשון של פיוניר אחרי ה-300, ולכן זה ברור שהם ישקיעו בו את הנשמה, ה-100 בא אחריו, וזה שהוא הכי נחות זה שטויות, הוא אולי עשוי מחלקים טיפה יותר זולים אבל הוא עמיד אחושרמוטה ויש לו מנגנון שעובד על שמן ככה שהדיסק אף פעם לא יקפוץ לך לא משנה מה תעשה לו.
עוד דבר, תסכימו איתי שאם בטראנס אנרג'י שמים שני קומפקטים כאלה של פיוניר שהגדולים ביותר בעולם עובדים איתם זה אומר שזה קומפקט מצויין, לי יש את הקומפקטים שלי כבר שישה חודשים, העיניות כמו חדשות, החוגה שלי מגיבה תוך 0.000000000000001 שניות מרגע הסיבוב ותמיד זה מדוייק מאוד, ואין לי שום בעיה איתה היא באותו מצב שקניתי אותה.
בקשר למאסטר טמפו שהם טוענים, אני ביום שישי תיקלטתי שעתיים טראקים פרוגרסיביים במועדון ולרובם היו ווקאלים אז שמתי מאסטר טמפו ולא היה לי
שום עיוותים בסאונד ולא כלום
ועכשיו אני רוצה להבהיר לכולכם משהו.
זה שהאנשים בפיוניר אומרים שזה קומפקט למתחילים ברמה ממוצעת הכל בולשיט
האינטרס היחיד שלהם להגיד את זה בגלל סיבה אחת:
לדפוק קופה!!!!!
הם רוצים שתלכו ותקנו את ה-500 וה-700 ותחשבו שעשיתם קנייה יותר טובה כשבעצם זה שטויות. אני מכיר תקליטנים שעובדים שנים עם ה-100 ואין להם שום בעיות
אז לכל ה"מבינים" כאן לכאורה תתחילו לקבל קצת היגיון.
כשעבדתי במסיבה במימד החמישי היו שם זוג 700, והם נמצאים שם בערך שנה, והחוגה שלהם הייתה מה זה גמורה, אם אתה נותן סיבוב מהיר מדי הטראק קופץ שמונה שניות קדימה.
זה לא קשור לאיכות ולא כלום זה קשור לאיך שמתנהגים עם הציוד, אם תשמור עליו זה יהיה כמו חדש.
גם כן מסתמכים לי על אנשים מהפורום של לילה כל אחד שם מזיין בשכל יותר מהשני וילדים כמו טריניטי פה נהיים חסידים שלהם כי הם "תקליטנים" אלק.
כמו שהוא אמר כאן מקודם שאם תזרוק את הדנון מקומה שלישית הוא ימשיך לנגן
אני שם איתך כסף אתה זורק אותו ממטר על הריצפה הלך הקומפקט.
אני לא אומר שהפיוניר לא יישבר מכזה גובה אבל אתה סתם מדבר בהגזמה.
מאכילים אותך בשטויות כדי שתלך ותוציא כסף על דברים כמו דנון 9000 שיש לו מאתיים מיליון אפקטים, לעומת זאת פיוניר 500 לכאורה קומפקט פשוט ואוכל את ה-9000 הזה אני שם איתך כסף.
זה בדיוק כמו מה שווסטקס עשו, הם ייצרו פטיפון שיש לו פיץ' 50 רק כדי להתעלות כל הטכניקס, כי אחרי הכל אין מה לעשות טכניקס זה הכי טוב.
אותו מצב עם הפיוניר ודנון
למה דנון שמו מאתיים מיליון אפקטים שב-99 אחוז מהם אתה לא תשתמש?
כדי להעלות את המחיר של היחידה מול הפיוניר.

תראה, ווסטקס זה הדבר הכי טוב שקרה לפטיפונים, עשיתי בעצמי השוואה בין ווסטקס לטכניקס בחנות, עם אותם תקליטים, ופשוט הווסטקס לקחו בגדול, הכל שם פשוט אינסטנט, אשכרה אתה לוחץ על הפליי של המנוע הוא ישר מגיב, יש שם גם רוורס ושליטה על מהירויות העצירה וההאצה, המנוע ממש חזק, בקושי יכולתי לעצור את התקליט (מה שנותן כיוון יותר מדויק של התקליט), ולטכניקס, מה לעשות, אין את כל הפונקציות האלה, הטכניקס זה סבבה, אבל אחי אם אי פעם תנסה את הווסטקס תאמין לי שאפילו לא תסתכל על הטכניקס... וגם שכחתי את הפקטור של האולטרה פיטש בווסטקס, שפשוט מאפשר לך למקסס הרבה יותר מגוון של שירים.. ולגבי קומפקטים, אני בחיים לא יקנה קומפקטים עם אפקטים, זה בזבוז כסף, צריך רק אינסטנט פליי ופיטש נורמלי (16%), וזהו, אם אתה רוצה אפקטים תקנה ביחידה נפרדת, ככה גם יש אפקטים על הפטיפונים ובכלל אני דוגל בזה שאם האומן היה רוצה שיהיו אפקטים בטראק הוא היה שם אותם לבד, זה מה שאני עושה בכל מקרה, מה שכן האפקט היחיד שבאמת שווה לקנות אותו עם המכשיר זה הפילטר במיקסר של אלן והיט' ( :) ), פשוט פילטר שולט, עם אל אף או, אין, מיקסר סוף, אני יקנה את הגרסה של הארבע ערוצים עם שני ווסטקסים בהזדמנות, בנתיים אני חוסך למחשב משלי לטראקים...
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 
Privacy Statement