return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 
ציוד תקלוט, ציוד להפקה, וכל הדברים הקשורים!! (pg. 39)
View this Thread in Original format
oDrori
KEY ADJUST ;)
Scorchio
Key Adjust
זה לווקאלים ידידי
זה לא יעזור לך בגרוש מקסימום תגיע איתו ל 16 ויותר מזה כבר זה לא יהיה טוב כמו שאודי אמר.
oDrori
חפיף, מורידים את האיקיו של הבאס (מילא לא צריך את הבאסים של שניהם בבת אחת)
Vortex_SA
טוב, נתחיל... יש את הבחור שאומר שלא קנו את הווסטקס בארץ כל כך, זה בגלל המחיר אחי :) , גם טכניקס לא מי יודע מה קונים בארץ... ויש את מי שהיה אחריו, שים לב שלא ציינתי איזה דגם של א&ה, והתכוונתי לדגם של ה4 ערוצים,

quote:

תבינו שכל השטויות האלו לא מעניינות
פעם אחרונה שניגנתי על פטיפון לא קרה לי שאמרתי
"שיט הלוואי שיכלתי לסובב את התקליט ברוורס"
או שאמרתי
"או בידיוק פה אני צריך פיטש של 30%!!!"
או
"חבל שאני לא יכול לשבת על הפטיפון והוא ימשיך להסתובב"
כי לא צריך את השטויות האלו .
התקליטנים הראשונים בכלל מיקססו בלי פיטש!!

אוי אתה כזה טועה, אחי יש לך מושג כמה פעמים אמרתי לעצמי למה אין פה יותר פיטש???? אז במקום זה האצתי את התקליט עם האצבע כל הזמן, והנה באו ווסטקס ופתרו לי את הבעיה! וגם לתקליטנים הראשונים היה "פיטש" כי היו פטיפונים שהיה אפשר לכוון להם את המהירות ניגון שלהם, תאמין לי ראיתי...
והעוצמה של המנוע מאוד חשוב לי, אני לא רוצה בטעות להעביר את היד או שמישהו יקפיץ את הפטיפון ויחרבש לי את המיקס...

quote:

ובקשר לכל הדברים האלה רוורס, פיץ' גבוה זה טוב לתקליטנים של היפ הופ וראפ שעובדים הרבה עם סקראצ'ים ברור שלתקליטן רגיל אין מה לעשות עם הדברים האלה.

תתפלא כמה אני משתמש בסקרצ'ים ופיץ' גבוהה בסטים שלי, ריוורס גם מוסיף הרבה...

quote:
אני יודע שיש אלטרנטיבות לטכניקס לא פחות טובות אני רק באתי להראות פואנטה
אבל אתה אמרת שלמשל אתה לא תקנה קומפקט עם אפקטים ומספיק לך קומפקט יציב עם מהירות פיטש מדוייקת
אז למה אתה הולך וממליץ על פטיפון ווסטקס שיש לו אלף פונקציות וחידושים מול הטכניקס שלכאורה נראה פשוט אין לו את האפקטים האלה
פשוט מנוע יציב ופיטש מדוייק

מה שיש לווסטקס זה לא אפקטים, זה צורות של ניגון הויניל, אפקטים זה הכפלות של סאונד, בידוד תדרים וכאלה, מה שיש לווסטקס זה לא אפקטים... אני לא יוצר סתירות, אל תדאג לי :)

quote:
שמע, רוורס בשבילי זה משהו שאני אשתמש אולי בשביל סימפול או משהו כזה, באמת שלטראנס זה לא ממש רלוונטי. אולטרה פיטץ', אני אישית רוצה כי אני מתכנן לתקלט כמה סגנונות במהירויות ממש רחוקות. וממש ממש בלי קשר, הפיטץ' של הווסטאקס מדוייק כמו זה של הטכניקס, והמנוע לא פחות טוב, הדבר היחיד שיש לווסטאקס להוכיח את עצמו נגד הטכניקס זה בעמידות.

אני לא אמרתי שהטכניקס פחות מדויק, אבל מה שכן המנוע של הווסטקס הרבה יותר חזק, תנסה ותראה... ועמידות, הם באמת צריכים להוכיח את עצמם, אבל אני חושב שהם יצליחו מאוד...

quote:
תבין שברגע שאתה שם פיצ' בטראק של יותר מ8 הטראק כבר לא שווה כי הכל מתעוות כולל הקיק שנהרס ומאבד מהאפקטיביות שלו

תלוי מאוד (!) באיזה קיק מדובר ובאיזה טראק, ולפעמים זה מוסיף הרבה לטראק, וזה גם יותר יצירתי מסתם לנגן טראקים שדומים בביפיאם שלהם...

ונראה לי הקי אדג'סט זה דבר מטומטם, זה אולי טוב לאיזה 2 מקרים, אבל ביננו, מי זוכר את הסולמות של הטראקים שלו ככה שהוא יכול למקסס איתם ככה? מקסימום אני יודע לאיזה טראקים יש בס על אותו תו בהתחלה ואז אני ממקסס אותו עם מלודיה של טראק אחר...
והכוונה שלי היא לא סולם מינורי\מז'ורי, הכווונה היא מאיזה תו מתחיל הסולם למי שמתכוון שוב לטעון שיש לי סתירות :)
Vortex_SA
אז ככה, את הציוד שאני מתאר לכם אני ניסיתי ועבדתי עליו 3 שעות, על הטכניקס ועל הווסטקס, לי אישית יש פטיפון ישן עם מחט של אורטופון (יעני סאונד טוב אבל פטיפון חרא), מיקסר 250 בי פי אם של ג'מיני, וללסיום דק כפול של ניומרק...
אני רוצה להחליף את המיקסר במיקסר 4 ערוצים ולקנות 2 פטיפונים, את המיקסר אני צריך לדיפ האוס בעיקר (4 טראקים בו זמנית... לא אני לא מנסה להסתלבט :) ), ואת הפטיפונים אני צריך לכיף שלי... :) הרי מי לא עושה את זה בשביל הכיף?
dj trinity
מה זה לכיף אחי קונים פטיפונים (מוציאים סכום של5000 +
ובשביל סיבות אחרות כמו שליטה לא בגלל שזה כיף!!!
oDrori
כן אחי אבל תכל'ס אנחנו עושים את זה כי כיף

בקשר ל
Key Adjust,

אחי להשתמש בו כדי לתאם מפתחות בין טראקים זה כבר דקויות, זה מה שיהפוך אותך (בבוא הזמן) מדיג'יי טוב לדיג'יי מצויין ופרפקציוניסט, לדעתי השימוש היותר חשוב שלו זה באמת שהתדירויות של הצלילים המלודיים לא יעשו לא נעימם \ מוזרים (זה לא שזה עובד רק על ווקאלים, זה פשוט הכי מפריע שהווקאלים גבוהים מדי או נמוכים)
Ariels
המאסטר טמפו זה בשביל שאתה מאפס טראק הקהל לא ישמע עוות של השיר
אלא אם כן אתה עושה ממש לאט ואז אתה מבזבז זמן שאתה יכול להשקיע בלדגם את המיקס הבא
Pinto
quote:
Originally posted by Ariels
המאסטר טמפו זה בשביל שאתה מאפס טראק הקהל לא ישמע עוות של השיר
אלא אם כן אתה עושה ממש לאט ואז אתה מבזבז זמן שאתה יכול להשקיע בלדגם את המיקס הבא

לא קשור...

פיץ' - מהירות הקריאה של השיר.
טמפו - המהירות של הקצב של השיר.

זה נשמע דומה אבל יש הבדל ביניהם. כמו שאמרו פה לפני הטמפו נועד כשצריכים להעלות הרבה פיץ' כדי למקסס את השיר הבא אז במקום להעלות את הפיץ' מעלים את הטמפו וככה הוואקל ושאר הכלים נשארים כמעט אותו דבר וללא שינוי בטונים עצמם.
Vortex_SA
למי שאמר שזה לא לכיף, אז מה הקשר? אם אתה לא עושה את זה לכיף אל תעשה את זה בכלל, ואם הייתי רוצה לקנות את זה בשביל שליטה הייתי יכול לקנות פשוט קומפקט עם שליטה של ויניל, ותאמין לי יש מלא כאלה עכשיו...

ולגבי המסטר טמפו, בחיים אי אפשר לתאם שתי מלודיות, זה ישמע חרא, גם אם הן באותו סולם... המקסימות שאפשר לעשות זה למקסס בס עם מלודיה, או שני ריפים, ואת זה אני עושה גם בלי המסטר טמפו\ קי אדג'סט...

ואין כזה דבר להעלות את הטמפו, מה שהקי אדג'סט עושה הוא להעלות את הפיטש בצורה שונה מפיטש רגיל, במקום פשוט להאיץ את המהירות ניגון, הוא לוקח חלקים קטנים של הסאונד כל הזמן ומאיץ אתם או מאיט אותם, וככה אין עיוות במלודיה בווקל או וואטאבר...
זה אגב, גם סוג של אפקט... :)

Ariels
quote:
Originally posted by Pinto
לא קשור...
פיץ' - מהירות הקריאה של השיר.
טמפו - המהירות של הקצב של השיר.
זה נשמע דומה אבל יש הבדל ביניהם. כמו שאמרו פה לפני הטמפו נועד כשצריכים להעלות הרבה פיץ' כדי למקסס את השיר הבא אז במקום להעלות את הפיץ' מעלים את הטמפו וככה הוואקל ושאר הכלים נשארים כמעט אותו דבר וללא שינוי בטונים עצמם.

...או שאתה סתום או שאתה סתום

קיצור לי אין כח לריב, אני לוחץ על הכפתור הזה ואני יודע מה עושה
לא יודע מה איתך
Vortex_SA
quote:
Originally posted by Ariels

...או שאתה סתום או שאתה סתום

קיצור לי אין כח לריב, אני לוחץ על הכפתור הזה ואני יודע מה עושה
לא יודע מה איתך

אריאלס, יכולת פשוט לא להגיב, גם אני יכולתי לא להגיב, אבל נמאס לי, יאללה תעבירו נושא...

הנה אחד:
איזה אוזניות נותנות את כל טווח התדרים באותה עוצמה?
כי אני לא רוצה אזניות כמו שיש לי עכשיו, שמגבירות את הבס "למיקסוס יותר קל"... איזה שטויות, אני ממקסס גם עם טרבל... מה גם שאזניות כאלה דופקות את האוזן, למישהו יש הצעות?
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 
Privacy Statement