return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 
ציוד תקלוט, ציוד להפקה, וכל הדברים הקשורים!! (pg. 38)
View this Thread in Original format
oDrori
האמת גם אני השתכנעתי לכיוון הווסטאקס, מה שכן בגלל שלא ממש קנו אותם המון בארץ קשה למצוא כאלה משומשים במחיר טוב כי אין הרבה עסקאות, ובחנות הם עולים כמו טכניקס (בצדק, לדעתי). רוב ה"ניסיון" שלי על פטיפונים הוא על ווסטאקס ואם להמנע מהשוואה לטכניקס, לדעתי המתחרה היחיד שלו, שניהם באמת רמה אחת מעל השאר ואם אתם מתעקשים לצאת מנקודת הנחה שהטכניקס הכי טוב אין ספק שווסטאקס בליגה שלו.
dj trinity
עודד למה אתה הורס סוף סוף יש יותר מאדם אחד ששובר את כל המוסכמות של הפורום הזה ואתה הורס!!!

:happy2: :happy2: :happy2:
אני באמת מסכים עם הרבה דברים שהוא אמר...
אבל רק דבר אחד לא!
הפילטר של הקסון 32 לא כזה טוב אני אישית מעדיף את של ה64....
damn
אני כבר לא זוכר איזה עוד נקודות חשובות הוא כתב...
oDrori
:)

וד"א, לא יצא לי לעבוד על האקסון 32 אבל ה 64 בן של זונות
Ariels
?!!?! טריניטי אתה מכיר את יעל סגל מרמת הכובש
Vman
quote:
Originally posted by Vortex_SA

תראה, ווסטקס זה הדבר הכי טוב שקרה לפטיפונים, עשיתי בעצמי השוואה בין ווסטקס לטכניקס בחנות, עם אותם תקליטים, ופשוט הווסטקס לקחו בגדול, הכל שם פשוט אינסטנט, אשכרה אתה לוחץ על הפליי של המנוע הוא ישר מגיב, יש שם גם רוורס ושליטה על מהירויות העצירה וההאצה, המנוע ממש חזק, בקושי יכולתי לעצור את התקליט (מה שנותן כיוון יותר מדויק של התקליט), ולטכניקס, מה לעשות, אין את כל הפונקציות האלה, הטכניקס זה סבבה, אבל אחי אם אי פעם תנסה את הווסטקס תאמין לי שאפילו לא תסתכל על הטכניקס... וגם שכחתי את הפקטור של האולטרה פיטש בווסטקס, שפשוט מאפשר לך למקסס הרבה יותר מגוון של שירים.. ולגבי קומפקטים, אני בחיים לא יקנה קומפקטים עם אפקטים, זה בזבוז כסף, צריך רק אינסטנט פליי ופיטש נורמלי (16%), וזהו, אם אתה רוצה אפקטים תקנה ביחידה נפרדת, ככה גם יש אפקטים על הפטיפונים ובכלל אני דוגל בזה שאם האומן היה רוצה שיהיו אפקטים בטראק הוא היה שם אותם לבד, זה מה שאני עושה בכל מקרה, מה שכן האפקט היחיד שבאמת שווה לקנות אותו עם המכשיר זה הפילטר במיקסר של אלן והיט' ( :) ), פשוט פילטר שולט, עם אל אף או, אין, מיקסר סוף, אני יקנה את הגרסה של הארבע ערוצים עם שני ווסטקסים בהזדמנות, בנתיים אני חוסך למחשב משלי לטראקים...

תבינו שכל השטויות האלו לא מעניינות
פעם אחרונה שניגנתי על פטיפון לא קרה לי שאמרתי
"שיט הלוואי שיכלתי לסובב את התקליט ברוורס"
או שאמרתי
"או בידיוק פה אני צריך פיטש של 30%!!!"
או
"חבל שאני לא יכול לשבת על הפטיפון והוא ימשיך להסתובב"
כי לא צריך את השטויות האלו .
התקליטנים הראשונים בכלל מיקססו בלי פיטש!!

זה הכל שטויות שנועדו למכור מכשיר בפי 2 מחיר שעושה בידיוק מה שמכשיר שעולה חצי ממנו עושה!!
fishfish
אמן!

אני מסכים לגמרי עם אודי
Pinto
quote:
Originally posted by Vman

זה הכל שטויות שנועדו למכור מכשיר בפי 2 מחיר שעושה בידיוק מה שמכשיר שעולה חצי ממנו עושה!!

אתה משווה פטיפון של ג'מיני לפטיפון של טכניקס ??
לא נראה לי שיש מה להשוות פה בכלל

ובקשר לכל הדברים האלה רוורס, פיץ' גבוה זה טוב לתקליטנים של היפ הופ וראפ שעובדים הרבה עם סקראצ'ים ברור שלתקליטן רגיל אין מה לעשות עם הדברים האלה.
Scorchio
זה בדיוק מה שאני באתי להגיד
אני לא יודע עם ווסטקס יותר טובים מטכניקס כי אני לא עובד הרבה על פטיפונים ואני לא הכי מבין בזה
אני יודע שיש אלטרנטיבות לטכניקס לא פחות טובות אני רק באתי להראות פואנטה
אבל אתה אמרת שלמשל אתה לא תקנה קומפקט עם אפקטים ומספיק לך קומפקט יציב עם מהירות פיטש מדוייקת
אז למה אתה הולך וממליץ על פטיפון ווסטקס שיש לו אלף פונקציות וחידושים מול הטכניקס שלכאורה נראה פשוט אין לו את האפקטים האלה
פשוט מנוע יציב ופיטש מדוייק

אתה יוצר סתירה בדברים שאמרת
dj trinity
לאריאל
אחי קיבוץ כולם מכירים את כולם!
Vman
quote:
Originally posted by Pinto

אתה משווה פטיפון של ג'מיני לפטיפון של טכניקס ??
לא נראה לי שיש מה להשוות פה בכלל

ובקשר לכל הדברים האלה רוורס, פיץ' גבוה זה טוב לתקליטנים של היפ הופ וראפ שעובדים הרבה עם סקראצ'ים ברור שלתקליטן רגיל אין מה לעשות עם הדברים האלה.

באישהואר מקום ראית שכתבתי משהוא על ג'מיני????
השוותי טכניקס לווסטקס

זה שיש לי ג'מיני זה לא סוד אבל הם מחזיקים אותי מצויין

oDrori
שמע, רוורס בשבילי זה משהו שאני אשתמש אולי בשביל סימפול או משהו כזה, באמת שלטראנס זה לא ממש רלוונטי. אולטרה פיטץ', אני אישית רוצה כי אני מתכנן לתקלט כמה סגנונות במהירויות ממש רחוקות. וממש ממש בלי קשר, הפיטץ' של הווסטאקס מדוייק כמו זה של הטכניקס, והמנוע לא פחות טוב, הדבר היחיד שיש לווסטאקס להוכיח את עצמו נגד הטכניקס זה בעמידות.
Vman
תבין שברגע שאתה שם פיצ' בטראק של יותר מ8 הטראק כבר לא שווה כי הכל מתעוות כולל הקיק שנהרס ומאבד מהאפקטיביות שלו
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 
Privacy Statement