|
ציוד תקלוט, ציוד להפקה, וכל הדברים הקשורים!! (pg. 42)
|
View this Thread in Original format
| oDrori |
ג'מיני בכללית זה לא החבר'ה מס' אחת בעולם אני אומר שבמיקסר הם נופלים מהשאר וכמו שאודי אמר, עדיף לך להשקיע משהו שהוא בגדר פרוטה יחסית לשאר עכשיו, תוכל לעשות איתו את כל מה שאתה יכול בינתיים לעשות עם הפיוניר,... ואם תגלגל כסף, אז תשדרג.
חן, אני מאוד נגד איג'יי והתוכנות האחרות שמכינות לך סיקוונסים מראש, הדרך הטובה היחידה להשתמש בהם לדעתי זה אם אתה מכין בטראקר סיקוונסים.
יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא פאנלים לטכניקס???? |
|
|
| djGoosh |
לכל מי שרוצה לקנות סי דיג'יי 100 של פיוניר ומיקסר 300 של פיוניר..אויי, אני הולך להמשיך ויכוח ישן שהיה פה אבל רק בגלל שאני רוצה לעזור לאנשים לא לעשות את הטעות שאני עשיתי..
אז ככה.. גם אני עד לא מזמן חשבתי שהקומפקטים האלה מעולים ושה500 זה חרא של קומפקט ואין עליהם.. עד שקניתי אותם ואז התחילו הבעיות.. כיום יש לי 2 כאלה ועוד מיקסר פיוניר 600 - איכות לא איכות הכי נוח לי וחוצמזה שאפשר לחשוב לאיזה מועדונים יש מערכות קול שתשימו לב לאיכויות..
אבל בוא נמשיך בויכוח על ה100..
לפני כמה חודשים קניתי את ה100.. נורא נורא התלהבתי מהם התחלתי לעבוד איתם והכל .. קניתי קייס ויופי טופי אני שמח.. אבל פעם אחת אני מתחיל למקסס והופ.. לא הולך!! אז אמרתי לעצמי , טוב זה עוד אחד מהימים האלה שלא הולך לך כלום וניסיתי יום למחרת ועוד יום למחרת קיצר , חרא!! גם ניסיתי אותם בעבודות והכל ולא הלך כלום!! אבל הרגשתי שהייתה בעיה בגלגל.. הלכתי לאיפה שקניתי המוכר הרוסי האידיוט התחיל לשמוע את הדיסק וללחוץ קיו פליי קיו פליי כאילו זה עוזר.. הם התחילו לצחוק עליי שמה ואני כל הזמן בשלי אומר להם שיש שם בעייה!! התייאשתי הלכתי הבייתה.. כעבור כמה ימים אמרתי לעצמי , אין אני חוזר לשם ומתקן אותם ויהיי מה! חזרתי לשם אמרתי לו שיפתח את האמא של הקומפקטים וימצא את הבעייה.. בסוף מסתבר שהכיוון של העין לא היה במקום!! טוב נו אז הקומפקטים עובדים והכל בסדר אבל אחרי כמה זמן הבעייה חזרה לעצמה!! ולמי יש כוח להגיע למקום שקניתי ממנו כל הזמן..
אז אתם אומרים , יופי , זה קרה רק לך מי אמר שזה יקרה לי.. אז זהו שהבנתי שבגלל שדיג'יי זה נעשה מקצוע מבוקש וכל אפס היום רוצה להיות דיג'יי אז פיוניר פשוט הוזילו את הקומפקטים בכך שהיום כל קומפקט עולה איזה 1800 שקל אבל עם עיניות חרא! אני מת למכור אני הקומפקטים שלי ולקנות את הישנים! ועוד משהו , ה Master Tempo שכולם משתמשים בו ב100 לא שווה לתחת.. אולי בפיצ'ים מתחת ל5 הוא נשמע טוב אבל הוא מעוות את הבאסים של השירים בטירוף , אולי לא את הקול אבל את הבאסים הוא פשוט אונס..
אז למה כדאי לקנות 500? קודם כל יותר אמין (מי צריך ZIP WAH JET חוץ מילדים מתלהבים??) הגלגל שלו פי 8 יותר מדויק ומגיב יותר מהר וזה ידוע.. והmaster tempo שלו עובד כמו שועל.. פיוניר לא סתם גובים יותר כסף על ה500.. הם גובים יותר כסף כי הוא שווה יותר.. רק אחרי שיהיה לך את ה100 בבית ותעבדו איתו בחוץ תבינו כמה שהוא זבל.. ואתם מדברים על צרובים ? נסו לעבוד במועדון ושיעבדו לכם על המכשירים ויאכילו אותו דיסקים מוזרים.. הקומפקט גם לא אמין מבחינת צרובים צר לי להגיד לכם..
עכשיו , למי שרוצה לקנות את ה300 שפיוניר זה פשוט לא שווה לא בגלל שאתם לא צריכים את הערוצים או שאתם צריכים לקנות את ה500 שכולם משתמשים בו.. בגלל שאין לו יציאה למוניטור או ל2 מגברים שזה מאוד שימושי.. חבר שלי קנה אותו לפני שנה והוא מצטער על זה עד היום בגלל שעכשיו הוא לא יכול לעבוד במועדונים.. אל תזלזלו אבל מוניטור זה דבר חשוב!!
שורה תחתונה = סידיג'יי 100 זה קומפקטים לילדים קטנים ומתלהבים שחושבים שהם דיג'יים.. |
|
|
| oDrori |
And to that we say, amen ;)
>>>Let the slaughter begin<<<
אה ועוד משהו, בשעה טובה קניתי 2 טכניקס
:) :) :) :) :) |
|
|
| eran |
גוש ידידי, יפה אמרת, בגדול.
גם לי יש 100, אבל אני מתיחס אלהם בכבוד..
הם לא יצאו מהבית, לא ראו אבק ולא ראו דיסק שרוט\מלוכלך.
שמע, מה אני אגיד לך... עבדתי עליהם ועל ה500, ואין ספק שה500 יותר מדיוק\אמין\וכו.
אבל זה שאתה אומר שהם למתלהבים וכו זה לא בהכרח נכון, כי ת'כלס יש לי בבית זוג שעובד, ואפשר להצליח למקסס איתו, אז לשימוש ביתי כזה לא ראיתי צורך להכפיל את המחיר.. (גם בגלל שאני כבר כמעט ולא נוגע בהם...)
אהה.. ועודד...
Welcome to the club :D |
|
|
| dj trinity |
עזבו חברה אין טעם זה כמו לדבר לקיר!!
הם נעולים שהמאה זה קומפקט הכי שווה שיש רדו מזה .... |
|
|
| oDrori |
| quote: | Originally posted by eran
אהה.. ועודד...
Welcome to the club :D |
שמח להצטרף
(יש כרטיס חבר מועדון?!?!?)
הכל מקרה אני כב יורד מהוויכוח למה זה משהו שרק הזמן יכול להגיד... כמו שלקח לטכניקס זמן להוכיח את עצמם ככה גם כאן.
או שפיוניר ייפלו או שלא. או שבכלל משהו אחר יגיע ויהפווך ל"טרנד" |
|
|
| Hell_Copter |
| quote: | Originally posted by oDrori
אה ועוד משהו, בשעה טובה קניתי 2 טכניקס
:) :) :) :) :) |
באמת בשעה טובה!!!!!
בואינג 747 בדרך אליך!!!! :D |
|
|
| oDrori |
| חחח אני אודיע לך מתי יש אישור נחיתה אחי, בקרוב |
|
|
| Q-PiXeL |
נו כוס ראבאק בדיוק אני כבר הולך לקנות ת100 ואתם מתחילים תוויכוח הזה...
טוב נגיד שהכל נכון,
איזה קומפאקט יש יותר טוב מהפיוניר 100 במחיר עד 2600 שקל בארץ? |
|
|
| oDrori |
| אם תצא מנקודת הנחה שהוא לא אמין, אתה יכול לקנות משהו מהדרג הנמוך, שיענו לא עושה הרבה פעלולים ואין בו הרבה חוץ מפיטץ' וקיו, שייצא לך הרבה יותר זול... |
|
|
| arik |
שפיוניר ישרפו
יש להם מוצרים בני זונות במיוחד שזה נוגע לציוד תיקלוט
אבל למה המחירים!!!!!!!!! הגבוהים
אם כל קומפקט היה עולה 500 שקל כמו שאמור לעלות אז היה לי כבר ממזמן
ולמרות שאני משוכנע שה500 יותר טוב במקצת
אז ...
רגע מה אני מדבר שטויות
כמה עולה ה500? |
|
|
| Q-PiXeL |
| quote: | Originally posted by oDrori
אם תצא מנקודת הנחה שהוא לא אמין, אתה יכול לקנות משהו מהדרג הנמוך, שיענו לא עושה הרבה פעלולים ואין בו הרבה חוץ מפיטץ' וקיו, שייצא לך הרבה יותר זול... |
משהו כמו ג'מיני?
:stongue:
ותתחדש על הטכניקס אחי... :)
קניתה חדשים? |
|
|
|
|