|
Po Polsku Ktosz? (pg. 104)
|
View this Thread in Original format
| anuneventrade |
Chlopaki! Mace sie obudzic! Dawno nic nie slyszalam od was! Tak cicho jest ostatnio w naszej PLTA!
Prawie zapomnialam... mam nowa frizure...
 |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
Chlopaki! Mace sie obudzic! Dawno nic nie slyszalam od was! Tak cicho jest ostatnio w naszej PLTA!
Prawie zapomnialam... mam nowa frizure...
|
Sara vs Arturo... ladnie razem wygladacie :p |
|
|
| Muff2K |
| wow. how big does this thread have to become before the polish get our own regional forum..... |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by vmc
Sara vs Arturo... ladnie razem wygladacie :p |
:stongue: Jus bilam taka piana jak zrobile tego zdiencia!!! :p |
|
|
| StereoPrincess |
| quote: | Originally posted by Muff2K
wow. how big does this thread have to become before the polish get our own regional forum..... |
there are certain benchmarks that we have to reach.
i believe we need 30 people that actually live in poland to post here and 25 people to agree to the forum. |
|
|
| vmc |
| moze kiedys takie forum powstanie ale za czym zbierze sie wystarczajaca liczba osob to ja pewnie bede juz pozeniony i z gromadka dzieci... :nervous: |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by vmc
moze kiedys takie forum powstanie ale za czym zbierze sie wystarczajaca liczba osob to ja pewnie bede juz pozeniony i z gromadka dzieci... :nervous: |
hahahhahah! :stongue: |
|
|
| DJ_matt |
| :) hehe ja tez jestem z Polski, a dokladnie z Elblaga. Zna ktos ?? Mieszka ktos w Elblagu albo w okolicach ?? Pozdrawiam Rodakow i nie tylko =] :toocool: moj mail : [email protected] |
|
|
| Stuku |
| quote: | Originally posted by DJ_matt
:) hehe ja tez jestem z Polski, a dokladnie z Elblaga. Zna ktos ?? Mieszka ktos w Elblagu albo w okolicach ?? Pozdrawiam Rodakow i nie tylko =] :toocool: moj mail : [email protected] |
Ja jestem z Morąga pewnie kojarzysz :) gdzie to jest :) od zawalenia ludzi z Elbląga w lato jest w Bogaczewie i Kretowinach :) |
|
|
| DJ_matt |
| Oczywiscie ze kojarze, nawet kiedys bylem w Morągu, w Bogaczewie nawet ze 3 razy ;) |
|
|
| Stuku |
| Ja już w Kretowinach jestem w marcu najczesciej jak jest już dobra pogoda to albo sam albo z kimś na wypady rowerowe śmigam. Tam przed i po sezonie jest najlepiej :) Praktycznie zero ludzi, można spokojnie zatrzymać się na jakiś molo i posiedzieć przy bro lub czymś innym :P |
|
|
| DJ_matt |
| Stuku: zapewne byles w Elblagu, nie wiesz gdzie sa w el-gu jakies slkepy z vinylami i sprzetem[wiadomo jakim] ?? |
|
|
|
|