|
Po Polsku Ktosz? (pg. 93)
|
View this Thread in Original format
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
No to ja wiem... a co to znace pred slowa hot? Ja nie misle ze jestem. Zdjecu jest w avatar |
Sara co to jest z toba? Masz powazne kompleksy z tego co widze :D Jezeli nie uwazasz ze jestes hot to idz moze jeszcze raz spojrzyj w lustro hehe Jezeli ci to dalej nie wystarcza to pakoj walizki i przyjezdzaj tutaj...razem z piotrkiem naprawimy jakiekolwiek kompleksy bys miala ;)
Piotrek: secik jest zajebisty...naprawde dobrze dopracowany mix...chyba tego wieczoru sobie pomyslal: "co jest kurwa, przeciez jestem Sasha, czas im znowu pokazac na co mnie stac" no i mu to wyszlo...jezeli ktos mowi ze sasha jest kiepski to powinien najpierw posluchac tego setu a potem z rozpedu jebnac czolowo w sciane...wlasnie go slucham...chyba trzeci raz tej nocy no i za kazdym razem coraz bardziej odplywam...swieze, bardzo swieze...tyle powiem co do kawalkow ktore wybral do tego setu. |
|
|
| maxstradamus |
| OMBCTJHOT???--------Oj Moj Boze, Czy Ty Jestes Hot??? |
|
|
| Matteo |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
siemasz stary...skad jestes?
vmc z jakiego osiedla jestes? |
SIEMANKO MAXSTRADAMUS :) JESTEM Z GŁOGOWA, TO JEST NA DOLNYM ŚLĄSKU :p a ty skąd????? :)))) |
|
|
| vmc |
Zdjecia albo ZKR (zamknij kurwa ryj) |
zdjecia byly jakies 20 stron tenu |
|
|
| Stuku |
| quote: | Originally posted by Projekt4.o
Niedziela 15.02.04 Klub EKWADOR - Manieczki kolo Poznania
|
To niestetz pozostawie bez komentarza :nervous: |
|
|
| anuneventrade |
Sara co to jest z toba? Masz powazne kompleksy z tego co widze :D Jezeli nie uwazasz ze jestes hot to idz moze jeszcze raz spojrzyj w lustro hehe Jezeli ci to dalej nie wystarcza to pakoj walizki i przyjezdzaj tutaj...razem z piotrkiem naprawimy jakiekolwiek kompleksy bys miala ;)
|
Hahaha, no, to mi dalo dobry humor dzisaj, bo z tego sie tak smialam, ze moja siostra prszla ze bi zobacic co jest taki szmiesni! :stongue: Oh jejku chlopci, po prostu nie pacice dobze, bo na prawde jestem brzytka!
dzienki max za to przytumacienje! :stongue: Ale jestem glupia. :p
Za nie dlugo ide do skola ze bi sie troche na ucic! Miec dobry humor! :) |
|
|
| maxstradamus |
Hahaha, no, to mi dalo dobry humor dzisaj, bo z tego sie tak smialam, ze moja siostra prszla ze bi zobacic co jest taki szmiesni! :stongue: Oh jejku chlopci, po prostu nie pacice dobze, bo na prawde jestem brzytka!
dzienki max za to przytumacienje! :stongue: Ale jestem glupia. :p
Za nie dlugo ide do skola ze bi sie troche na ucic! Miec dobry humor! :) |
ciesze sie ze jeszcze potrafie kogos rozbawic :toothless |
|
|
| anuneventrade |
| Gdzie sa polace dzisaj? Kurde, nikogo nie ma! |
|
|
| liquid-xs |
Hi,
To all the Polish People, How Are you, Well I am from Chicago->
I want to talk about & Please Support the Next Upcoming Polish Dj from Poland:
Rafal Pleska
a.k.a
Digital Driver
Please, Check out his Interview at www.Raves.com & website at
www.DigitalDriver.net & don't forget to join the groups.
Show What Us Polish People Are About! & If you want a C.D. please email: [email protected]
Na Zdrowie,
Peter Ski
Bio:
www.AppleBookings.com |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by liquid-xs
Show What Us Polish People Are About! |
Not spam that's for sure.
A tak poza tym to slaczego nie napisales tego po polsku???
Czesc Saro...co porabiasz? ja wlasnie wrocilem z pracy i przeszukuje lodowke...jak zwykle nie ma nic do jedzenia. Zaglodza mnie w tej kanadzie. |
|
|
| anuneventrade |
Not spam that's for sure.
A tak poza tym to slaczego nie napisales tego po polsku???
Czesc Saro...co porabiasz? ja wlasnie wrocilem z pracy i przeszukuje lodowke...jak zwykle nie ma nic do jedzenia. Zaglodza mnie w tej kanadzie. |
Hehehe, przez ciale dzien nikt nic nie postowal! No, i teraz jestem glodnia ruwnisz, to muse zagladac swoj lodowka. :p
Jak bilo w prace? |
|
|
| maxstradamus |
Hehehe, przez ciale dzien nikt nic nie postowal! No, i teraz jestem glodnia ruwnisz, to muse zagladac swoj lodowka. :p
Jak bilo w prace? |
nikt nie postowal bo ciebie nie bylo :D
jak glodna to wpadaj do mnie wlasnie postanowilem ugotowac sobie obiad hehe.
a w pracy nuda, jak zwykle...zimno dzisiaj strasznie bylo to nic mi sie ne chcialo robic.
A ty co dzisiaj robilas? |
|
|
|
|