|
Po Polsku Ktosz? (pg. 27)
|
View this Thread in Original format
| Spyder |
| quote: | Originally posted by zolwik
Czy ktos z Was umie francuski na tyle zeby napisac poprawnie zdania w tym jezyku? |
jakie to sa zdania?
nie objeczalm ze dobrze napisze ale mozna rzawsze zprubowacz.. :eyes: :toothless |
|
|
| vmc |
Czy ktos z Was umie francuski na tyle zeby napisac poprawnie zdania w tym jezyku? |
aż tak dobrze to nieee... :p |
|
|
| infinity HiGH |
pewnie; tylko ja nikogo takiego nie znam :)
kurna...jeszcze 8 dni i jestem w Polsce!! :D:D:D:D ale energia mnie rozpiera...heheh |
|
|
| zolwik |
Wie ktos moze ile kosztuje bilet lotniczy z Nowego Jorku do Waszyngtonu :conf: albo autobusowy?
Wybieram sie tam niedlugo i mam zamiar poleciec na koncert PvD w Waszyngtonie :)))))))))))))))))))):D :D :D |
|
|
| DJ APX |
| " Chrzaszcz brzmi w trzcinie w Szczebrzeszynie " |
|
|
| SBK |
Witam :)
Jezeli ktos z was wybiera sie do Polski jakos w najblizszym czasie, badz w wakacje to taka mala rozpiska imprezek dla was zebyscie wiedzieli gdzie sie udac i co sie dzieje :)
31.05.2003 - Futureshock @ Piekarnia Club (Warsaw)
07.06.2003 - Paul Oakenfold @ Heineken Thirst Party (Warsaw)
13.06.2003 - Nick Warren, Danny Howells, Darren Emerson @ Kuszenie Magnum (Warsaw)
09.08.2003 - Sasha, Tiesto, Pete Tong, Chicane, Dave Clark, Sonique, Dirty Vegas, Mauro Picotto i inni... @ Creamfields Poland (Kołobrzeg)
Pozdrawiam :) CU |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by SBK
09.08.2003 - Sasha, Tiesto, Pete Tong, Chicane, Dave Clark, Sonique, Dirty Vegas, Mauro Picotto i inni... @ Creamfields Poland (Kołobrzeg) |
:eyes:
OMG I CRY I DIE !!!!
warto zapakować tyłek w pociąg !! |
|
|
| Projekt4.o |
Ten Polski Creamfields wyglada nawet spoko, szkoda ze trzeba zapiperzac na drugi koniec Polski, a tak apropo jedzie ktos na Nature One, jak tak to ja sie tam zabierac itd, chce tylko wiedziec, bo moze tam pojade, ale jeszcze jest nic nie pewnego.
SBK skad masz to info o tym Creamfields. |
|
|
| SBK |
no przeciez info w necie juz krazy od dluzszego czasu :), niedlugo rusza stronka www.creamfields.pl , jesli chodzi natomiast o sceny to nie do konca to fajnie wyglada, glowne sceny sa spoko sasha, tiesto itd ale scena trance to porazka jak dla mnie sama komercja i do tego wymyslili scene hip hop :nervous: , pewnie zeby ludzi przyciagnac heh ok daje linka do niekompletnych scen, pewnie sie troche pozmienia ale mniej wiecej tak to bedzie wygladac http://info.onet.pl/710775,19,item.html
Ja sie wybieram, dla samego Sashy warto :)
teraz nastepny moj przystanek to Oakenfold, trzeba w koncu legende live zobaczyc :)
Pozdrawiam |
|
|
| KandyKid_420 |
Eh, sluchajcie, ja potrzebuje kogos kto MIESZKA w Polsce zeby mi pomugl ID pare piosenek Polskich krotych mam, moj MSN jest:
[email protected]
I tex potrzebuje wiecej zajebistej Polskiej Muzy :toocool: |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by KandyKid_420
Eh, sluchajcie, ja potrzebuje kogos kto MIESZKA w Polsce zeby mi pomugl ID pare piosenek Polskich krotych mam, moj MSN jest:
[email protected]
I tex potrzebuje wiecej zajebistej Polskiej Muzy :toocool: |
ja mieszkam w Polsce ale nie mam MSN :disbelief |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by SBK
no przeciez info w necie juz krazy od dluzszego czasu :), niedlugo rusza stronka www.creamfields.pl , jesli chodzi natomiast o sceny to nie do konca to fajnie wyglada, glowne sceny sa spoko sasha, tiesto itd ale scena trance to porazka jak dla mnie sama komercja i do tego wymyslili scene hip hop :nervous: , pewnie zeby ludzi przyciagnac heh ok daje linka do niekompletnych scen, pewnie sie troche pozmienia ale mniej wiecej tak to bedzie wygladac http://info.onet.pl/710775,19,item.html
Ja sie wybieram, dla samego Sashy warto :)
teraz nastepny moj przystanek to Oakenfold, trzeba w koncu legende live zobaczyc :)
Pozdrawiam |
Oto pełny line-up:
(pogrubieni ci kórzy są wg mnie godni zainteresowania - opinia osobista)
Główna Scena
Chicane :eyes:
Dirty Vegas
Roni Size
Dave Clarke
Główna Scena DJ-ska:
Sasha :eyes:
Tiesto :eyes:
Sonique
Pete Tong
Christian Smith
Michael Burrian