|
Po Polsku Ktosz? (pg. 26)
|
View this Thread in Original format
| StereoPrincess |
Mapa wyglada swietnie!
Good job! |
|
|
| vmc |
| Jeśli chodzi o to co się dzieje w Polsce to jest pare stron poświęconych clubbingowi (www.clubbing.pl), z tym że ja rzadko zaglądam bo u mnie w mieście to raczej dzieją się najwyżej imprezy że tak powiem lokalne. Jak ktoś znany przyjeżdża to najwyżej Warszawa, Katowice, Jaworzno, 3miasto, ewentualnie Poznań albo Szczecin. |
|
|
| Spyder |
 |
|
|
| vmc |
| u mnie jaja klekoczą !?!?!?!?!?!? :whip: :whip: :whip: |
|
|
| Projekt4.o |
| a slyszal ktos moze ze Romy/Cygany wdupcyly labedzia w Polsce, nie wiem gdzie ale chyba blisko Kraka. :eyes: |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by Projekt4.o
a slyszal ktos moze ze Romy/Cygany wdupcyly labedzia w Polsce, nie wiem gdzie ale chyba blisko Kraka. :eyes: |
nic mi o tym nie wiadomo.
więcej szczegółów proszę :) |
|
|
| zolwik |
| Nie wiecie moze jakie sa koszty podlaczenia do internetu w stanach. Np. w nowym jorku? |
|
|
| infinity HiGH |
pewnie około $20-$30 miesiecznie
tutaj kosztuje $40.00 za DSL. |
|
|
| fathomless1 |
| sorry, but shouldnt this be in a local forum? it is just another useless thread in this forum. |
|
|
| Spyder |
| quote: | Originally posted by fathomless1
sorry, but shouldnt this be in a local forum? it is just another useless thread in this forum. |
EXcuzme this thread is not usless .. if u find it useless then ignore it.. alright???
it cannot be in a local forum beacuse there is no local area for us.. most of us dont live in poland any more and there for this thread is just to exersize our polish skills.....
|
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by fathomless1
sorry, but shouldnt this be in a local forum? it is just another useless thread in this forum. |
we don't have our own forum, there aren't enough PLTAs to have one yet... :disbelief
Ja w Polsce płacę za stałe łącze 55 PLN miesięcznie (1$ = około 3,8 PLN jakby ktoś nie wiedział) i to już jest sporo. Ale we wschodniej Polsce jest taniej (chyba) a poza tym u nas jest stały net w miarę dostępny, wiem że w Wawie są z tym problemy i jest dużo drożej. |
|
|
| zolwik |
| Czy ktos z Was umie francuski na tyle zeby napisac poprawnie zdania w tym jezyku? |
|
|
|
|