|
Po Polsku Ktosz? (pg. 150)
|
View this Thread in Original format
| bluE_Neon |
| napewno sa jakies fajne kluby w Madrycie. nie wiem jak sie nazywaja ale scena w Hiszpani jest podobna zajebista (wykluczajac Ibize) |
|
|
| Hanki |
| Qrcze ludzie, nie możemy przecież w nieskończoność prowadzi wszelkich dyskusji w naszym pięknym ojczystym języku tylko i wyłącznie w tym temacie! Jeśłi w końcu część osób się nie ruszy i choćby nie napisze jednej odpowiedzi w dziale Opinii na temat forum w temacie o utworzeniu polskiego forum, to wątpię, by coś z tego wyszło...Także wpisujcie się tam w jak największej liczbie, od tego sporo zależy!!! Pozdro! :) |
|
|
| kamil |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
masz na mysli kogos konkretnego czy ogolnie? :conf: |
Ogolnie....bo mam ich kurwa dosc. Ten swiat sie zawali przez nich. |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by kamil
Ogolnie....bo mam ich kurwa dosc. Ten swiat sie zawali przez nich. |
No to masz powazny problem........dzieki bogu ja nie mam takich faszystowskich pogladow jak ty.
A co do tego forum to nie wiele mozna teraz zrobic, poprostu czekac. Przydaloby sie zeby ludzie zaczeli postowac na TA zeby nie bylo tak ze wszyscy sa Tranceaddicts in Training. Swamper cos sie wzial ostatnio do roboty i robi generalne pozadki to moze i na zrobi to forum wreszcie. |
|
|
| Digital Rain |
Stream name: AfterhoursDJs.org - All live, all the time.
Current title: Digital Rain - Trance Overdose 2004
Sluchaj : TUTAJ . |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by Gr@ll
Siemanko wam i mam pytanko:
Był może ktoś z was w madrycie? |
a jedziesz na Ibize? :P :toothless |
|
|
| Gr@ll |
| quote: | Originally posted by infinity HiGH
a jedziesz na Ibize? :P :toothless |
No ba:D , pytanie hehe, jak niemogłbym takiej okazji przepuścić jade na początku sierpnia do Madrytu do Braciaka( którego pozdrawiam:) ) i z pewnością wybiore się przy okazji na Ibize, tylko że nie jade tylko polece hehehe (nawiasem mówiżc to będzie mój pierszy lot tololotem:) |
|
|
| ShadoWolf |

Lech Walesa, the former President of Poland, kneels and touches the American flag draped casket with the remains of former U.S. President Ronald Reagan as it lies in state in the Rotunda of the U.S. Capitol Building in Washington, June 10, 2004. REUTERS/Mannie Garcia |
|
|
| Projekt4.o |

co bylo w zeszlym roku tam, to musze przyznac ze jest porazka a szkoda bo myslalem ze w rok w rok bedzie coraz lepiej |
|
|
| Projekt4.o |
mi sie cos tutaj nie podoba, pozmieniali troche ten line up |
|
|
| vmc |
| z tego co widzę jest tam Ferry, a to oznacza że pomyślę co by nie pojechać |
|
|
| StereoPrincess |
| quote: | Originally posted by ShadoWolf

Lech Walesa, the former President of Poland, kneels and touches the American flag draped casket with the remains of former U.S. President Ronald Reagan as it lies in state in the Rotunda of the U.S. Capitol Building in Washington, June 10, 2004. REUTERS/Mannie Garcia |
Moj tata jest strasznie podobny do Lecha. Duzo razy ludze w polsce jego mylyli z Lechem. A nawet ja teraz myslalam ze to moj tata tam klenczy, wtf? |
|
|
|
|