|
Po Polsku Ktosz? (pg. 3)
|
View this Thread in Original format
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by bluE_Neon
hey man, u can never understand it if your always drunk lol :D
ja tez jestem polakiem, bylem jeden z pierwszych tutaj razem z Stereoprincess. TranceXtasy i jego kuzyni sa tez Polacy, wszyscy z toronto
no to ilu jest tu teraz? 14 czy wiecej? |
Ja bylem pierwsym (i najlepszym) Polakiem tu :p Ale dopiero pare miesiecy po zapisaniu sie zaczolem brac udzial w dyskusjach ;) heheh |
|
|
| JakubPolska |
To chyba bedzie trzeba zrobic jakis meeting kiedys jak jakis dobry dj przyjedzie do Toronto lub okolic, no oczywiscie dla ludzi 19+ :D sorki ale tutaj jest takie prafko w Kanadzie i wiekszosc shows to tylko maja 19+.
 |
|
|
| JakubPolska |
Jest nas tutaj 19 to nie wiem jak ktos tutaj liczy :rolleyes: plus jeden Ruski (Some One):D
Czeste mycie skraca zycie, skora sie sciera i czlowiek umiera :D |
|
|
| Orbax |
| I tong hong i nong kong yong o u a long long nong e e dong tong o song pong e a kong e nong gong long i song hong bong e cong a u song e i cong a nong tong u nong dong e rong song tong a nong dong yong o u. tong hong a nong kong song! |
|
|
| verminator |
| jac cakam PIVO!!!!!!!!!! :D :D:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: |
|
|
| BTG |
| bagagpooolo bee yippie dee babalouie.. |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by Orbax
I tong hong i nong kong yong o u a long long nong e e dong tong o song pong e a kong e nong gong long i song hong bong e cong a u song e i cong a nong tong u nong dong e rong song tong a nong dong yong o u. tong hong a nong kong song! |
yeah, ok...you're hilarious :rolleyes: |
|
|
| Cellarius |
| Jak dlugo mieszkacie poza Polska ? |
|
|
| bluE_Neon |
| quote: | Originally posted by Cellarius
Jak dlugo mieszkacie poza Polska ? |
ja mieszkam poza Polska juz 6 lat
| quote: | Originally posted by JakubPolska
To chyba bedzie trzeba zrobic jakis meeting kiedys jak jakis dobry dj przyjedzie do Toronto lub okolic, no oczywiscie dla ludzi 19+ :D sorki ale tutaj jest takie prafko w Kanadzie i wiekszosc shows to tylko maja 19+.
|
dobry pomysl, ty tez mieszkasz w toronto? trzeba bedzie sie spotkac :) ja i piotrek (infinity HIGH) juz razem cilujemy lol :D |
|
|
| JakubPolska |
Ja mieszkam w Kanadzie 5 lat juz i musze powiedziec to "Ze za dlugo tutaj juz jestem".
Idzie ktos na ten WEMF czy jak to sie tam nazywa, jak tak to mozna by sie tam spotkac, juz bede miec 19 lat, :D
A tak apropo kto z jakiego miasta pochodzi z Polski no i gdzie teraz mieszkasz???
Mieszkalem w Krakowie, POLSKA a teraz Toronto, Kanada eh
Vodka Wyborowa - The Spirit of Poland:disbelief |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by bluE_Neon
dobry pomysl, ty tez mieszkasz w toronto? trzeba bedzie sie spotkac :) ja i piotrek (infinity HIGH) juz razem cilujemy lol :D |
Owszem...jestesmy "kul" wiec cilujemy :cool: :cool: Hahah
Ja mieszkam poza Polska jusz 13 lat. Pochodze z Warszawy, i tam wiekszosc czasu spedzam w wakacje jezeli jestem w Polsce.
LEGIA!! LEGIA!! |
|
|
| Julie_Spyder |
| quote: | Originally posted by Cellarius
Jak dlugo mieszkacie poza Polska ? |
14 lat jusz mieszkam w kanadzie.. ale presz.. parvie polowe roku.. liczacz jade to polski.. co jakis tam tego tam.. lat...
| quote: | | bagagpooolo bee yippie dee babalouie.. |
Yup i agree with you completly.. it takes me forever to read what these guys are saying...
:happy2: :tongue3 |
|
|
|
|