|
Po Polsku Ktosz? (pg. 317)
|
View this Thread in Original format
| QbA_89 |
| a jest ktoś z południa? bo ja z Krakowa xD |
|
|
| MODLISZKA |
| Ja jestem z okolic Plocka a ty GiB01 ? |
|
|
| GiB01 |
| to troszku ode mnie bo ja Sieradz (miescina miêdzy £odzi± a Kaliszem) ;) |
|
|
| nexus80pl |
Ja tez mowic polska jezyk.
Mieszkac w Tychy niedaleko Katowic :whip: |
|
|
| Maciek91 |
| Ja jestem równie¿ z okolic P³ocka, 20 km od:) |
|
|
| dj_deltawye |
Okay, originalnie jestem z Wroclawia, ale juz dlugo (od 1983) mieszkam w Toronto, tak dokladnie to w Mississauga. Zauwarzylem ze sporo Polakow z Toronto nie pisze tutaj po Polsku, ale ja jeszce troszke umie :) ... no i mojo zona jest Polka :):). Co to w tej Polsce sie teraz dzieje w naszej muzyce ... Trance.
Deltawye |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by dj_deltawye
naszej muzyce ... Trance.
|
chyba waszej, bo nie naszej |
|
|
| dj_deltawye |
No to w takim razie co Wy w Polsce sluchacie??.... i jesli Ty nie sluchasz trance to co robisz na tranceaddict forum .... hmmmmmm???
Deltawye |
|
|
| stren |
| bo to nie jest juz forum trance, tylko EDM ogolnie :) |
|
|
| dj_deltawye |
| quote: | Originally posted by stren
bo to nie jest juz forum trance, tylko EDM ogolnie :) |
aha :) |
|
|
| GiB01 |
| w polskiej muzyce klubowej zaczyna siê dziac wiele dobrego ;) ale np. mnie martwi inny fakt: to co siê dzieje w polskim sejmie i to ze PiS robi z naszej Ojczyzny panstwo policyjne, jeszcze troche a powroci stan wojenny, naprawde to wszystko jest ¿enuj±ce, te wszystkie zatrzymania wlasnych podwladnych tak jak za czasow zomo :whip: tragedia ... |
|
|
| Outsider |
| quote: | Originally posted by GiB01
w polskiej muzyce klubowej zaczyna siê dziac wiele dobrego ;) ale np. mnie martwi inny fakt: to co siê dzieje w polskim sejmie i to ze PiS robi z naszej Ojczyzny panstwo policyjne, jeszcze troche a powroci stan wojenny, naprawde to wszystko jest ¿enuj±ce, te wszystkie zatrzymania wlasnych podwladnych tak jak za czasow zomo :whip: tragedia ... |
sejm rozwiazany - tylko na kogo kuwa teraz zaglosowac :conf: |
|
|
|
|