|
Po Polsku Ktosz? (pg. 229)
|
View this Thread in Original format
| marcooz |
| quote: | Originally posted by djsincerity
Kolejny Polak na Tranceaddict:D Witam wszystkich:D |
ja ciebie tez witam Gregor ;) btw odezwij sie do mnie na gg bo mi kontakty poszly sie jebac :o |
|
|
| cjart |
| quote: | Originally posted by stren
No to teraz idz do naszych tematow w party info/revievs forum i post whornij pare postow, nabij sobie status postujac wszedzie gdzie sie licza posty, zwolaj kilku znajomych na TA i mamy wlasne forum regionalne :) |
hahaha, zawodowy plan, nie powiem :stongue: :happy2:
no a btw to z mojej strony elloł :)
cheers :D |
|
|
| djsincerity |
Dzięki za ciepłe przywitanie :D
| quote: | Originally posted by stren
No to teraz idz do naszych tematow w party info/revievs forum i post whornij pare postow, nabij sobie status postujac wszedzie gdzie sie licza posty, zwolaj kilku znajomych na TA i mamy wlasne forum regionalne :)
|
Nie ma sprawy stren:D Postaram się być widoczny:D Też chciałbym żeby powstała regionalna wersja;)
A teraz trochę info...:gsmile:
Jak może niektórzy z Was wiedzą od pewnego czasu mam swoją własną dwugodzinną audycję w internetowym radiu AfterhoursDJs. Prezentuje w nim najnowsze i najlepsze kawałki z gatunku muzyki Trance i Progressive. Od czasu do czasu mam też w ISOT specjalnch gości, którzy są znanymi DJ'ami i producentami... :) W kolejnym programie, który będzie transmitowany w najbliższy poniedziałek moim gościem będzie Sonorous :!: :) Twórca m.in. takich utworów jak Protonic, Glass Garden, Second Sun czy Last Sunday. Sonorus to także świetny remixer, Above & Beyond "No One On Earth (Sonorous Remix)", Kyau vs. Albert "Not With You (Sonorous' Venus Transit Mix)" czy Space Manouvres "Quadrant Four (Sonorous Mix)" znają chyba wszyscy :) Gorąco zapraszam do słuchania: poniedziałek 17 stycznia 19:00 - 21:00. Poniżej znajdziecie zapowiedź nadchodzącego ISOT'a oraz playlistę z ostatniego w którym moim gościem był John O'Callaghan.
10.01.2005
19:00 - 20:00 .::Sincerity Non-Stop INtheMIX::.
01. Hemstock & Jennings - The Passion (John O'Callaghan RMX)
02. Faraway Project - Without Fear (Goldenscan RMX)
03. Apollonia - Andromeda Heights (Original Mix)
04. Sincerity - To Find The Desitination (Original Mix)
05. Miss Ann - Intercepted (Original Mix)
06. Alex M.O.R.P.H. - Unification (Fred Baker RMX)
07. P.O.S. - Gravity (Arksun Mix)
08. Roland Klinkenberg - Monday Groove (Perry O'Neil RMX)
20:00 - 21:00 .::GuestMix: John O'Callaghan::.
01. John O'Callaghan pres. Mannix - Mercury (Original Mix)
02. John O'Callaghan - Resolutions (Octagen Mix)
03. Unknown - Unknown
04. Signum - The Timelord (Original Mix)
05. Armin vs. M.I.K.E. - Pound (Original Mix)
06. Primer - The Silver Lining (John O'Callaghan Mix)
07. John O'Callaghan & Kearney - Restricted Motion (Original Mix)
08. Enmass - CQ (Original Mix)
09. Artic Quest - Imagination (Original Mix) |
|
|
| maxstradamus |
Dzięki za ciepłe przywitanie :D
Nie ma sprawy stren:D Postaram się być widoczny:D Też chciałbym żeby powstała regionalna wersja;)
A teraz trochę info...:gsmile:
Jak może niektórzy z Was wiedzą od pewnego czasu mam swoją własną dwugodzinną audycję w internetowym radiu AfterhoursDJs. Prezentuje w nim najnowsze i najlepsze kawałki z gatunku muzyki Trance i Progressive. Od czasu do czasu mam też w ISOT specjalnch gości, którzy są znanymi DJ'ami i producentami... :) W kolejnym programie, który będzie transmitowany w najbliższy poniedziałek moim gościem będzie Sonorous :!: :) Twórca m.in. takich utworów jak Protonic, Glass Garden, Second Sun czy Last Sunday. Sonorus to także świetny remixer, Above & Beyond "No One On Earth (Sonorous Remix)", Kyau vs. Albert "Not With You (Sonorous' Venus Transit Mix)" czy Space Manouvres "Quadrant Four (Sonorous Mix)" znają chyba wszyscy :) Gorąco zapraszam do słuchania: poniedziałek 17 stycznia 19:00 - 21:00. Poniżej znajdziecie zapowiedź nadchodzącego ISOT'a oraz playlistę z ostatniego w którym moim gościem był John O'Callaghan.
10.01.2005
19:00 - 20:00 .::Sincerity Non-Stop INtheMIX::.
01. Hemstock & Jennings - The Passion (John O'Callaghan RMX)
02. Faraway Project - Without Fear (Goldenscan RMX)
03. Apollonia - Andromeda Heights (Original Mix)
04. Sincerity - To Find The Desitination (Original Mix)
05. Miss Ann - Intercepted (Original Mix)
06. Alex M.O.R.P.H. - Unification (Fred Baker RMX)
07. P.O.S. - Gravity (Arksun Mix)
08. Roland Klinkenberg - Monday Groove (Perry O'Neil RMX)
20:00 - 21:00 .::GuestMix: John O'Callaghan::.
01. John O'Callaghan pres. Mannix - Mercury (Original Mix)
02. John O'Callaghan - Resolutions (Octagen Mix)
03. Unknown - Unknown
04. Signum - The Timelord (Original Mix)
05. Armin vs. M.I.K.E. - Pound (Original Mix)
06. Primer - The Silver Lining (John O'Callaghan Mix)
07. John O'Callaghan & Kearney - Restricted Motion (Original Mix)
08. Enmass - CQ (Original Mix)
09. Artic Quest - Imagination (Original Mix) |
Mozna gdzies sciagnac twoje sety?
PS. Witam :D |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by cjart
O kolejna nowa twarz.
Siema siema :p |
|
|
| StereoPrincess |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
O kolejna nowa twarz.
Siema siema :p |
awesome!!
powedzcie wszystim kolega co sluchaja electronicznej musiki i maja internet zeby sie zapisali tu. |
|
|
| StereoPrincess |
| quote: | Originally posted by cjart
on jest nasz lokal tracklist master! |
|
|
| djsincerity |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
Mozna gdzies sciagnac twoje sety?
PS. Witam :D |
na mojej stronie: www.sincerity.prv.pl w dziale download znajdziesz dwa 80min mixy :D
A jeżeli chodzi o sety z audycji to niestety nie ma ich dostępnych do downloadu. Gdybym miał dostęp do jakiegoś dobrego FTP'a to bym je wrzucił:D |
|
|
| maxstradamus |
na mojej stronie: www.sincerity.prv.pl w dziale download znajdziesz dwa 80min mixy :D
A jeżeli chodzi o sety z audycji to niestety nie ma ich dostępnych do downloadu. Gdybym miał dostęp do jakiegoś dobrego FTP'a to bym je wrzucił:D |
Juz sie sciaga :D
Aha, jedna sugestia...moze to tylko u mnie ale czcionka w downloads jest chyba czarna wiec nic nie widac co tam masz napisane. Gapilem sie na to z 5 minut i czekalem az sie zaladuje hehe Chyba trzeba wyluzowac z ziolem :p |
|
|
| djsincerity |
Strona jest zooptymalizowana pod IE 5.5 i wyżej także jeżeli masz Firefoxa to mogą być małe problemy z czcionką:D
Jak ściągniesz i przesłuchasz...to napisz swoje wrażenia:D |
|
|
| maxstradamus |
Strona jest zooptymalizowana pod IE 5.5 i wyżej także jeżeli masz Firefoxa to mogą być małe problemy z czcionką:D
Jak ściągniesz i przesłuchasz...to napisz swoje wrażenia:D |
Spoko, ja wlasnie Firefoxa uzywam.
No jak sciagne to dam znac, ale jak narazie sciaga sie z niesamowita predkoscia 6.5 Kb/sec wiec moze jeszcze dzisiaj to uslysze...:p |
|
|
|
|