|
Po Polsku Ktosz? (pg. 30)
|
View this Thread in Original format
| sebby |
| The last letter is an e, not an a. Close enough though!;) |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by montie
so what does Po Polsku Ktosz? mean in english?
it seems polish but i dunno.
i just know the latin languages.... |
TBH, it should be
Po Polsku ktoś |
|
|
| montie |
| quote: | Originally posted by sebby
The last letter is an e, not an a. Close enough though!;) |
ahh damn.
oh well close
:p |
|
|
| DJ APX |
| Jest niezly ... ale nie od dzis wiadomo, ze Polska ma jednych z najlepszych na swiecie konstruktorów samochodów ... kilku pracuje w PINIFARINIE i mocno maczaja palce w konstrukcji i designie Ferrari i innych Alfa Romeo :-) LINK |
|
|
| Projekt4.o |
dj apx musze przyznac ze samochod wyglada super, :eyes:
ale nasze maluchy sa o wiele lepsze i te syrenki tez, jeszcze tylko 5 dni i bede w polsce :disbelief |
|
|
| Projekt4.o |
| vmc stare to jak nie wiem, byle tez o amerykanskim hip hopie, a teraz komus sie nudzilo to przerobil na polska wersje, no ale coz taka polska elegnancja francja |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by Projekt4.o
vmc stare to jak nie wiem, byle tez o amerykanskim hip hopie, a teraz komus sie nudzilo to przerobil na polska wersje, no ale coz taka polska elegnancja francja |
hmmm... a szczerze mowiac to pierwszy raz to dzisiaj zobaczylem |
|
|
| Adik3 |
Witam
Dzisiejszy dzien spedzilem na czytanie calego tematu :D Polknalem wszystkie strony i chcialbym dolaczyc do polskiej koloni TranceAddict :)
Ogolnie na forum sie nie udzielam, bo ciezko mi sklecic jakies zdanie po angielsku :) Ale tak ogolnie obserwuje co sie tutaj dzieje...
Mam na imie Adrian, mam 17 lat, mieszkam w Olsztynie (dopiszcie mnie do mapki! :toocool: ).
O czym w ogole jest ten thread? Bo mi to wyglada na jakis hyde park, albo inny f@rm@ zone :) Ale ok, forma mi odpowiada i bede sie udzielal.
Moje gg 2433502. Z vmc juz kotakt zalapalem, jak ktos chetny to prosze walic :)
Pozdro. |
|
|
| twilight |
witam wszystkich. wlasnie jakas godzinke temu zobaczylem linka do tego threadu w sygnaturze vmc i jestem. fajnie ze znalazl sie polski zakatek tranceaddict.com:)
tak wogole to nazywam sie michal, mam 20 lat i mieszkam w polsce (kolejny rodzynek:p)
tak po przeczytaniu tego threadu nasuwa mi sie na mysl jedno pytanie: jak to sie stalo ze wsrod polakow mieszkajacych nie-w-polsce praktycznie wszyscy na tym forum sa z kanady? czyzby zaden polak poza kanada nie sluchal trance'u?
anyway pozdrawiam wszystkich i do uslyszenia |
|
|
| Turbonium |
| zghebe? cziabaghe sheza! zkakhara pooky. |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by twilight
witam wszystkich. wlasnie jakas godzinke temu zobaczylem linka do tego threadu w sygnaturze vmc i jestem. fajnie ze znalazl sie polski zakatek tranceaddict.com:)
tak wogole to nazywam sie michal, mam 20 lat i mieszkam w polsce (kolejny rodzynek:p)
tak po przeczytaniu tego threadu nasuwa mi sie na mysl jedno pytanie: jak to sie stalo ze wsrod polakow mieszkajacych nie-w-polsce praktycznie wszyscy na tym forum sa z kanady? czyzby zaden polak poza kanada nie sluchal trance'u?
anyway pozdrawiam wszystkich i do uslyszenia |
Witamy na polskim wątku !! 
Co do Twojego pytania to wydaje mi się, że duża część wszystkich na forum jest z Kanady bo forum stoi w Kanadzie i dużo ludzi z TA zna sie tam osobiście. Ale lepiej jakby się wypowiedzieli na ten temat rodacy z Kanady. |
|
|
|
|