|
Po Polsku Ktosz? (pg. 118)
|
View this Thread in Original format
| maxstradamus |
jak tam po swietach wszyscy??
ja leze w domu chory i musze sluchac jaki ze mnie zly syn ze przez 4 dni mnie w domu nie bylo i nawet nie zadzwonilem heh
trudno sie mowi i zyje sie dalej :D
wiem ze przez dluzszy czas jajek jesc nie bede...a jak wasze swieta? |
|
|
| juice7 |
| quote: |
ja leze w domu chory i musze sluchac jaki ze mnie zly syn ze przez 4 dni mnie w domu nie bylo i nawet nie zadzwonilem heh
trudno sie mowi i zyje sie dalej :D
|
hehe o ile razy ja to slyszalem :D
u mnie swieta jak swieta. najdalem sie, nic nie robilem, polezalem, odpoczolem etc etc w sumie to jakos tak bezbrawnie hehe ale swieta chyba sa od tego zeby nic nie robic :p |
|
|
| juice7 |
:haha: :haha: :stongue: |
|
|
| raek |
 |
|
|
| DjDeComp |
| quote: | Originally posted by raek
|
lol |
|
|
| kamil |
| witam :) nowy tu jestem |
|
|
| juice7 |
| quote: | Originally posted by kamil
witam :) nowy tu jestem |
czesc!!
ogladal ktos golote? bo w kanadzie oprocz national geographic i hockey news nie ma nic innego :toothless slyszalem ze sie dobrze zaprezentowal... |
|
|
| kamil |
| quote: | Originally posted by juice7
czesc!!
ogladal ktos golote? bo w kanadzie oprocz national geographic i hockey news nie ma nic innego :toothless slyszalem ze sie dobrze zaprezentowal... |
:) Jak leci?
Mam nadzieje ze golota po jajach nie walil. |
|
|
| juice7 |
:) Jak leci?
|
no spoko jak narazie, za miesiac polska takze nie moge sie doczekac :D , bywasz gdzies tutaj w klubach? czego sluchasz? hehe 100 pytan do...:D |
|
|
| kamil |
heheh, duzo house i lounge....ale trance tez jest nie zle...:)
do klubow nie chodze, nie mam czasu ani pieniedzy :( ale w tym roku bede, toronto is gonna kickass! (is any english allowed in this thread by a polak?) |
|
|
| juice7 |
(is any english allowed in this thread by a polak?) |
yes, it's allowed :stongue:
wlasnie przegladalem twoje fotki/portfolio. fajne tylko troche malo tego, albo zle szukam:clown: |
|
|
| kamil |
heres more:
http://undesign.deviantart.com/gallery/
im in the process of making a REAL portfolio website, but i just finished school, and im moving out of toronto, so im tight on time.
enjoy :) |
|
|
|
|