|
Po Polsku Ktosz? (pg. 82)
|
View this Thread in Original format
| maxstradamus |
co robicie w ten weekend...?
ja pracuje az do nastepnego piatku non stop i juz mam dosyc. Jeszcze 5 godzin wrrrrrrrrrrrr a potem tylko 6 dni przede mna :D
ja sie zastrzele. |
|
|
| Projekt4.o |
max power - there is a rite way, there is a wrong way and there is a max power way, which is wrong way but faster.
a tak apropo max to gdzie pracujesz jesli mozna wiedziec, azeby tyle miec roboty, podatnik czy cux, a moze co innego....
wie ktos cos o tym naszym super creamfields kiedy ma byc, moze ktos cos slyszal, tylko zeby nie byl 30 lub 31 lipca, bo mam zamiar jechac na naturke one, no i kto bedzie grac |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by Projekt4.o
max power - there is a rite way, there is a wrong way and there is a max power way, which is wrong way but faster.
a tak apropo max to gdzie pracujesz jesli mozna wiedziec, azeby tyle miec roboty, podatnik czy cux, a moze co innego....
wie ktos cos o tym naszym super creamfields kiedy ma byc, moze ktos cos slyszal, tylko zeby nie byl 30 lub 31 lipca, bo mam zamiar jechac na naturke one, no i kto bedzie grac |
wow niezle plany...to ja sie wbijam w walizke. Pracuje w najnudniejszej robocie jaka mozesz sobie wyobrazic. security. A kiedy jest dokladnie nature one? |
|
|
| Orbax |
| i was slightly hungover this morning :( pounding cheap 100 proof vodka isnt conducive to not having hangover |
|
|
| DaveSaenz |
 |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by Orbax
i was slightly hungover this morning :( pounding cheap 100 proof vodka isnt conducive to not having hangover |
dude i woke up in the morning still all ed up...popped hadfull of aspirin and went back to sleep. Fun is over though...now i'm stuck here at work...no drinking for me tonight. :(
how am i gonna survive...must...have...vodka :eyespop: |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by DaveSaenz
|
:conf: |
|
|
| Projekt4.o |
| Nature One 30.07 - 01.08 a wiec najlepiej kupic bileciki i tam se namiot wziasc i pobyc te dwa dni np, ale to sa narazie przymiarki, nie wiem kiedy bedzie np dance valley albo i love techno, bo te q-dance caly to juz wiem kiedy bedzie, tzn teqnology, qlimax, qontact itd |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by Projekt4.o
Nature One 30.07 - 01.08 a wiec najlepiej kupic bileciki i tam se namiot wziasc i pobyc te dwa dni np, ale to sa narazie przymiarki, nie wiem kiedy bedzie np dance valley albo i love techno, bo te q-dance caly to juz wiem kiedy bedzie, tzn teqnology, qlimax, qontact itd |
a jakis line-up jest juz ogloszony? |
|
|
| Orbax |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
dude i woke up in the morning still all ed up...popped hadfull of aspirin and went back to sleep. Fun is over though...now i'm stuck here at work...no drinking for me tonight. :(
how am i gonna survive...must...have...vodka :eyespop: |
Before I would go months before having a "dry" day where i didnt have at least 1 beer...now its happening multiple times a week. Im not even 21 yet! noooo dont kill my inner child. Oh and to be Polish, uhm na zdrowko!
and to clarify. when I took 5 shots it was in addition to the 12 or so I had already had thank you very much! |
|
|
| infinity HiGH |
max; mam 20 lat...21 w Kwietniu.
Gdzie w Mississadze mieszkasz? Ja moze bede sie w tam kiedys przeprowadzal.
A co do twojej pracy, to nie zle przesrane masz...wiem jak to jest bo sam czasem tak pracuje; 5 dni pod rzad...10 godzin dziennie...przejebana sprawa :( |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by Orbax
Before I would go months before having a "dry" day where i didnt have at least 1 beer...now its happening multiple times a week. Im not even 21 yet! noooo dont kill my inner child. Oh and to be Polish, uhm na zdrowko!
and to clarify. when I took 5 shots it was in addition to the 12 or so I had already had thank you very much! |
LOL, I had hangover all day yesterday. I remember everything from the party except haw many shots of vodka I took, which was a whole lot. I drank 2 beers that night also.
A co do weekende - ide na Wladce Pierscieni dzisiaj a co do jutra to mam plany naukowe - sesja tuz tuz i zaliczenia sa na uczelni. |
|
|
|
|