|
Po Polsku Ktosz? (pg. 115)
|
View this Thread in Original format
| maxstradamus |
Sara nic sie nie martw, jakos to bedzie.
Grunt to myslec pozytywnie ;)
Napewno cos znajdziesz, wkoncu nie jest tam az tak zle.
Poza tym z jezykiem a tym bardziej perfect tak jak twoim to napewno znajdziesz robote i to nie tylko przy tlumaczeniu ale moze w jakims biurze. Myslalas o pozycji sekretarki? Sekretarki maja teraz dobrze, firmowe samochode i tego typu rzeczy.
Glowa do gory :gsmile: |
|
|
| anuneventrade |
| Na raze nawet nie wiem ci bede mogla wogule pojechac. Nie kture ziecie sie stale dzisaj, i nawet nie wiem ci bede miala gdzie mieskac jutro. Jak sie bedze okazac ze nie mam domu, to bede musiala mieskac u kolezanki... to znace ze nie bede miala samochodu, i ze na pewno nie bede miala wystarciaonco $$ na wyjazd to polski. Po prostu nie wiem co ja zrobie. |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
Na raze nawet nie wiem ci bede mogla wogule pojechac. Nie kture ziecie sie stale dzisaj, i nawet nie wiem ci bede miala gdzie mieskac jutro. Jak sie bedze okazac ze nie mam domu, to bede musiala mieskac u kolezanki... to znace ze nie bede miala samochodu, i ze na pewno nie bede miala wystarciaonco $$ na wyjazd to polski. Po prostu nie wiem co ja zrobie. |
hmmm
czasami nie ma lekko, ale do wakacji jeszcze troche czasu.
zobaczysz ze sie wszystko wyprostuje.
a jak juz naprawde nie bedziesz miala gdzie mieszkac to wygonie mame z domu i ci dam jej sypialnie :stongue:
nie martw sie :)
wszystko bedzie dobrze.
nauczylem sie w zyciu nie przejmowac tak bardzo. dlatego do wszystkiego trzeba podchodzic pozytywnie. tak przynajmniej moj psychiatra mowil :D
glowa do gory |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
nauczylem sie w zyciu nie przejmowac tak bardzo. dlatego do wszystkiego trzeba podchodzic pozytywnie. tak przynajmniej moj psychiatra mowil :D
glowa do gory |
dobrze mowisz 
a tak a propos to jeden moj kumpel utrzymuje ze samorzad dofinansowywal jego leczenie psychiatryczne ;) :p |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by vmc
dobrze mowisz 
a tak a propos to jeden moj kumpel utrzymuje ze samorzad dofinansowywal jego leczenie psychiatryczne ;) :p |
hehe spoko
pojde zarzadac zwrot kosztow :D |
|
|
| maxstradamus |
aha
jakby co to moj gg jest 2096048 |
|
|
| juice7 |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
Niedlugo sady bede zapelnione wnioskami rozwodowymi od gejow :D
|
buahahah :haha: ,dokladnie.
ja sie wczoraj dowiedzialem ze sara nie jedzie do polski. :sadgreen: moze jakas zrzutka na bilet:tongue2 niech sie dziewczyna bawi:D |
|
|
| maxstradamus |
Polska-USA to dzisiaj????
wiecie moze na jakim kanale bedzie transmisja? |
|
|
| marcooz |
tak to dzisiaj...
w Polsce jest transmitowane na TVP2, a USA nie wiem, ale jakby nie było to można podejrzeć komentarze na onecie :> [click me] |
|
|
| anuneventrade |
Jest jeszcze jeden polak na TA, naziwa sie KoZoK, ale prawie wogule nie postuje...
Ktos musi sie do wiedzic na jakim kanal ten transmisija bedze w stanach!!!!! |
|
|
| maxstradamus |
marcooz wielkie dzieki.
Sara mysle ze tylko na satelicie bedzie...espn napewno nie bedzie tego pokazywal. Wiem ze napewno w polskim barach albo polskich klubach bedzie lecialo. |
|
|
| maxstradamus |
Spotkanie piłkarzy obu krajów zostanie rozegrane w Płocku 31 marca (początek o godz. 20.35).
Relacja znajdzie się w specjalnym kanale sportowym ESPN2.
No SHIIIIIT |
|
|
|
|