|
Po Polsku Ktosz? (pg. 175)
|
View this Thread in Original format
| Gr@ll |
The Best i tak jest dla mnie i nadal bedzie moj ukochany
LESZEK czyli LECH
oraz DESPERADOS |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by kamil
i only lived in poland for the first 2 years of my life and been back on many occasions, but thats still not enough to make my polish perfect in the sense of spelling and grammar.
secodnly, what i posted was from a song by liroy.....maybe you remember it from "scyzoryk" ??? |
Silly! It doesn't matter if you can speak and read Polish perfectly but can't write perfectly because you didn't go to SCHOOL in Poland, it's not good enough!! SHAME ON YOU!!!!!!
Zartuje ;) :) :stongue: :D

:stongue: :stongue: :stongue: :stongue: :stongue: :stongue:
Tesknie za vmc, max, infinity... z nimi nie rozmawialam pare miesace. :sadgreen: |
|
|
| StereoPrincess |
| hey sara co ta tereske tak nie lubisz? |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by StereoPrincess
hey sara co ta tereske tak nie lubisz? |
Nie jest tak ze nie lubie ja, tylko ze mam dosic jej postowanie. Ile raze mam czitac ze ona wipila za duzo albo ze ona rozmawiala z starem chlopakem i ze ona nie wie co ona ma robic... Ona ma 18 lat ale bym mislala ze ona ma 9. |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by stren

Pics os STFU |
No to jedziemy:
 |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
:stongue: :stongue: :stongue: :stongue: :stongue: :stongue:
Tesknie za vmc, max, infinity... z nimi nie rozmawialam pare miesace. :sadgreen: |
No to gdzies ty sie podziewala???
My tu juz mielismy ekipe ratownicza na floryde wysylac...a tak poza tym to co tam slychac? |
|
|
| stren |
| Zip zap rap to ja już tu dawa³em w thread Worst album covers, ale mam jeszcze kilka naprawdê chujowych |
|
|
| Japan_4 |
co jest z tym thread`em?? umarl?
stren- cos zamuliles :D :D :D :D |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by Japan_4
co jest z tym thread`em?? umarl?
stren- cos zamuliles :D :D :D :D |
STO LAT!!!!!! STO LAT!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Max- nic slychac w Floryde. Studuje, nie mam czasu na nic, i pracuje. Przygotuje sie na WMC ;) Co slychac w Kanadzie? |
|
|
| StereoPrincess |
Tak, tak.
Happy Birthday to Japan_4!!! |
|
|
| Remiks |
| anunevantrade, chyba musisz isc do szkoly i nauczyc sie pisac/czytac po Polsku lol. |
|
|
|
|