|
Po Polsku Ktosz? (pg. 63)
|
View this Thread in Original format
| PizdusInc |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
Jak pacisz na telefon, to moja immie wypada na numery 7 2 7 2. Od tego momentu kiede widzalam to, lubila numer 72 :D |
Moj wypada na numery 6 2 7 2 4 6... troche dziwne ze moj tesz ma 72 po srodku... |
|
|
| Japan_4 |
| quote: | Originally posted by PizdusInc
Moj wypada na numery 6 2 7 2 4 6... troche dziwne ze moj tesz ma 72 po srodku... |
cholera, co za zbieg okolicznosci, jaki ten swiat maly. u mnie nie ma 72 ale jest 585279 i jak spojrzec na klawiature telefonu wylaczajac inne przyciski to wychodzi ksztalt fiutka, jakie to slodkie...
:crazy: :crazy: :crazy: |
|
|
| PizdusInc |
Ja tak samo sobie pomyslalem... i z telefonem tesz masz racje. Nigdy tak na to nie spojrzalem.
Hey, zreszta masz 72... jak bys czytal od tylu. |
|
|
| anuneventrade |
| Japan_4 nie idge w kolejce! |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by vmc
Snieg padał parę dni temu ale utrzymał sie 2 dni, stopniał i tyle go widzieli :p |
u nas byl snieg przez tydzien...w pidzu zimno jest teraz...'wiater' wieje...i nie zdalem egzaminu z matmy...chujowo tu w kanadzie jest :mad:
co do numerkow; to moje sa 7468735...albo po angielsku: 73837
Lukasz; ty penisie!! :) |
|
|
| PizdusInc |
| to hujowo macie... tu w kaliforni sloneczko pierdoli po glowie, tylko w nocy zajebiscie zimno. Mowili ze deszcz ma padac dzisiaj, caly huj! Ani chmury w niebie! |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by PizdusInc
to hujowo macie... tu w kaliforni sloneczko pierdoli po glowie, tylko w nocy zajebiscie zimno. Mowili ze deszcz ma padac dzisiaj, caly huj! Ani chmury w niebie! |
:haha: :haha: Tu pada... Nie nawidze Florydy! :whip: |
|
|
| infinity HiGH |
:haha: :haha: Tu pada... Nie nawidze Florydy! :whip: |
nie marudz kobieto! :p :p ja mam 4-5 miesiecy zajebiscie zimnej pogody a ty narzekasz ze deszczyk pada? :rolleyes: :p :) |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by infinity HiGH
nie marudz kobieto! :p :p ja mam 4-5 miesiecy zajebiscie zimnej pogody a ty narzekasz ze deszczyk pada? :rolleyes: :p :) |
Mam idea... moze, ty i aaron placicze za moja bilet do toronto! :haha: |
|
|
| PizdusInc |
| sluchaj, za stuwe mozesz przyjechac do kaliforni... ale nie wiadomo kiedy i tu zacznie padac. |
|
|
| infinity HiGH |
Mam idea... moze, ty i aaron placicze za moja bilet do toronto! :haha: |
juz jade go kupic!!! :p |
|
|
| anuneventrade |
| Hiba bede w Toronto!!!! :D :D Mam zdjece z moja "drunk night"... Powjedzci mi ci mam postowac ;) |
|
|
|
|