|
Po Polsku Ktosz? (pg. 15)
|
View this Thread in Original format
| Julie_Spyder |
| quote: | Originally posted by Endre
stoneage thread....damn it people, make a polish section if you have to talk your ugly language :D j/k
|
Exactly what VMC said.. not enough ppl. and realy it's too much work.. and it's chill out room so we can do this thread for fun just to keep in conntact.
hehehe
;) |
|
|
| bluE_Neon |
| quote: | Originally posted by Projekt4.o
Aha to spoko, ladne ma imie ta twoja dziewczyna. Pytam sie bo znam taka jedna Ruska dziewczyne, Natalia, co chodzi tez z Marcinem i ma upodobanie do Trance tylko, ale to chyba nie ty jestes.
Co z ta zielona twarza :rolleyes: <---- zygac ci sie chce czy cos, jak tak to do kibelka idz :D |
hehe, naprawde?? nie wiedzialem ze tak jest, ale spoko :)
pozatym ta twarz oznacza glupote, nieporozumienie, itp. |
|
|
| Projekt4.o |
Widze ze jeszcze nasz thread prosperuje dosc dobrze, szkoda ze tylko tak malo osob sie tutaj wypowiada, tzn jedni i ci sami caly czas.
Co do tych listow co przychodza do Bravo Girl, nie wiem czy sa prawdzie czy nie ale komos musi sie nudzic chyba zeby pisac do nich. :disbelief |
|
|
| Detroid |
Elo Elo ELo! Tak to ja zajac poziomka;) Jestem nowy od dzisa mam TA :P tak wiec mam na imie Wojtek i jest z Polski i tutaj mieszkam i studiuje:) Tyle o mnie. Musze sie jeszcze paru rzeczy nauczyc jesli chodzi o posty itp. No ale wszystko przedemna :)
Pozdrawiam |
|
|
| Projekt4.o |
Polska - Lotwa 0:1(0:1). :(
Z taka druzyna to bedziemy na ostatnim miejscu w grupie, a juz myslalem ze chociaz pojedziemy na Euro 2004 do Portugalii, a tutaj widze ze beda nici z tego, no ale coz jeszcze jest kilka meczow i wszystko moze sie wydarczyc. Widzial ktos moze mecz, bo ja tak, i nic nie mam do powiedzienia tylko ze Wichniar to dupek bo strzela w slupek, :D
POLSKA #1 |
|
|
| Detroid |
| YO YO YO! Cos malo postow nowych... Misiek pamietaj [SjT] ten sklad bedzie trfal wiecznie! Po wsze czasy! Misiek, bedzie co? :) Wielkie YO i pozdrowki dla Menelicznej Rasy!:>>>> |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by Detroid
Wielkie YO i pozdrowki dla Menelicznej Rasy!:>>>> |
bo nasza zaloooooooga toonie w naloooogach... |
|
|
| misiek |
| quote: | Originally posted by Detroid
YO YO YO! Cos malo postow nowych... Misiek pamietaj [SjT] ten sklad bedzie trfal wiecznie! Po wsze czasy! Misiek, bedzie co? :) Wielkie YO i pozdrowki dla Menelicznej Rasy!:>>>> |
jak nie jak tak zi00m:)
SJT bedzie bo byc musi
sie szykuj na 2003 !! Szykujj sieeeeeee :)
SJT kurwa uskuteczni i rozpracuje wszyyyyystkiichhh
3m |
|
|
| Detroid |
[SjT] Detroid [SjT]
Bedzie bo byc musi! Jak nie jak tak!!! Misiek niech kazdy wie ze eSJotTe jest najlepszym melanzycielskim skladem na tym globie! [SjT] meneliczna rasa nie ma takich drugich ludzi... Tzn sa... SjT OLD SCHOOL :) czyli nasi starzy:) Misiek pamietaj..... SZYYYYYYQQQQJ SIE na 2003 bo bedzie sie dzialo! OJ BEDZIE!!!!!! :> pozdrowionka dla calego skladu i dla VMC.
...::: Nie Wazne co..Wazne zeby Sponiewieralo :::...
Serdeczne Elo |
|
|
| Julie_Spyder |
| SJT? :nervous: |
|
|
| Julie_Spyder |
| nie bende sie pytacz.. :eyespop: |
|
|
|