|
Po Polsku Ktosz? (pg. 60)
|
View this Thread in Original format
| Projekt4.o |
| e tam ja mam zamiar zaliczyc i love techno no i jesli sie da nature one, a creamfields to chyba na czechy pojade, bo w polsce bylem widzialem i tylko dave clarke oraz cosmic gate, dobrze wypadli, a najlepsza scena to i tak byla scena ulicy, :whip:, rogrzewka 14 - 15, czyli bylo mordobice jak mi sie zdaje, ale i tak spieprzyli to bo zaczeli wpuszczac dopiero o 17 a nie o 14 tak jak planowano |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
Moze ja tam bede i was spotkam! ;) |
:D
tylko jeden problem, wlasnie sie dowiedzialem...wstep od 21 lat :( |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by infinity HiGH
:D
tylko jeden problem, wlasnie sie dowiedzialem...wstep od 21 lat :( |
ooooohh..... to moze bic problem. sorry vinetu! :( :nervous: |
|
|
| infinity HiGH |
ooooohh..... to moze bic problem. sorry vinetu! :( :nervous: |
zawsze mozna isc do jakiegos baru i sie nachlac :) |
|
|
| anuneventrade |
zawsze mozna isc do jakiegos baru i sie nachlac :) |
Tak jest! :) |
|
|
| Japan_4 |
no...w sumie masz racje. naprawde szkoda ze zaden klub w polsce nie sciaga DJ'ow tak jak Sander, Lawler, itd.
przylatuj stary do toronto na swieta...na 27 grudnia
Musimy zaliczyc Creamfields w nastepnym roku :) najlepiej jak zaliczymy Creamfields UK a nie Polska...wtedy to napewno zobaczysz Sander K i Deep Dish...plus 20 innych DJ'ow. |
te swieta odpadaja ale moze niedugo... zmieniam robote! i bede zarabiac wiecej kasy :D :D :D Moze uzbieram i przylece w przyszlym roku? to by bylo zajebiscie! no i ten pieprzony creamfields, moze faktycznie lepiej bedzie do czech bo w polsce jakies zgrzyty byly |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by Japan_4
te swieta odpadaja ale moze niedugo... zmieniam robote! i bede zarabiac wiecej kasy :D :D :D Moze uzbieram i przylece w przyszlym roku? to by bylo zajebiscie! no i ten pieprzony creamfields, moze faktycznie lepiej bedzie do czech bo w polsce jakies zgrzyty byly |
wiesz co? moze w wakacje w 2005? Wtedy juz stara bedzie miala dom, i ja *moze* bede mial samochod wtedy wiec bez problemow bedziemy mogli po zwiedzac, hehe.
Gdzie bedziesz pracowal??? |
|
|
| anuneventrade |
Gdzie bedziesz pracowal??? |
Wlasznie, gdzie? :)
Mam fatalne wiadomosci... Hiba nie bede mogla bic w toronto na NYE.. :( |
|
|
| infinity HiGH |
Wlasznie, gdzie? :)
Mam fatalne wiadomosci... Hiba nie bede mogla bic w toronto na NYE.. :( |
czemu?? co sie stalo? |
|
|
| anuneventrade |
czemu?? co sie stalo? |
Moja siostra ma przylecic na swieta, razem z jej twins (heh). Te twins w Sierpien sie orodzile, i sa bardzo hore... Siostra blaga ze bim zostala i ja pomogla...
Jeszcze nic nie mowilam do Aaron... prosze mu nie powjedic jeszcze... :( |
|
|
| infinity HiGH |
Moja siostra ma przylecic na swieta, razem z jej twins (heh). Te twins w Sierpien sie orodzile, i sa bardzo hore... Siostra blaga ze bim zostala i ja pomogla...
Jeszcze nic nie mowilam do Aaron... prosze mu nie powjedic jeszcze... :( |
ok...nie martw sie :) i tak zadko z nim gadam. |
|
|
| Projekt4.o |
VueMCetka skad moge se sciagnac seciki Mayday Polska 2003, wiesz bo na tym hubie cos ostra lipa tylko jest mr x and mr y oraz chris ktore seciki juz mam chce inne, dzieki za info
widze ze wakacje bede jeszcze lepsze w polsce niz rok temu chociaz i tak nie narzekam, jestem ciekaw czy tylko bedzie TEKNICA, bo jak tak to oj bede wczesnie w Polsce :D juz na poczatku czerwca :D |
|
|
|
|