|
Po Polsku Ktosz? (pg. 38)
|
View this Thread in Original format
| vmc |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
Mialam.... :( Jusz nie mam :nervous:
szokam nowego! :p |
czyzby bal sie wody ?? :nervous: |
|
|
| anuneventrade |
on znalaz nowa dziewczyna. :/
vmc- mieszkasz w stanach ci polsce? |
|
|
| Projekt4.o |
| PvD, Ferry Corsten, Tiesto, Marco V, Sander Kleinenberg, Sasha, Moguai, Sven Vath, DJ Hell <--- vmc nie przeszadzaj, co bo kto bedzie w takim razie grac w Czechach np, PoziomX :D, a jak tak mysle co wy widziecie w PvD albo w Tiesto, bo ja jakos nic, dawnej byli super ale teraz to jakos slabi sa, oraz chce dodac takze scene psy-trance do mojej list, Yahle, Astral Projection oraz Infected Mushroom, i bede happi |
|
|
| vmc |
on znalaz nowa dziewczyna. :/ |
:(
| quote: | | vmc- mieszkasz w stanach ci polsce? |
w Polsce :D
| quote: | Originally posted by Projekt4.o
PvD, Ferry Corsten, Tiesto, Marco V, Sander Kleinenberg, Sasha, Moguai, Sven Vath, DJ Hell <--- vmc nie przeszadzaj, co bo kto bedzie w takim razie grac w Czechach np, PoziomX :D, a jak tak mysle co wy widziecie w PvD albo w Tiesto, bo ja jakos nic, dawnej byli super ale teraz to jakos slabi sa, oraz chce dodac takze scene psy-trance do mojej list, Yahle, Astral Projection oraz Infected Mushroom, i bede happi |
A co mnie obchodza Czechy? I tak tam nie pojade :p A za psy-trancem jakos nie przepadam, nie porusza mnie za bardzo :rolleyes: |
|
|
| anuneventrade |
| Gdze w polsce? :) |
|
|
| vmc |
Gdze w polsce? :) |
mieszkam w Lublinie :D |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by Projekt4.o
co do lasek to sie z toba zgodze za duzo ich jest, moze by tak zrobic zeby do kanady zrobili najazd:p |
zgadzam sie. cos z tymi Polkami tutaj jest nie tak...jestem pod wrazeniem ze Polska wysyla te ktore sie nie nadaja, a te ktore warto trzymac zatrzymuja na granicy i nie wypuszczaja. Hehe, zartuje...jest pare fajnych Polek tutaj w Kanadzie i w Stanach, ale an ogol to cos z nimi nie tak.
| quote: | Originally posted by AdReNaLiNa
no to dobrze ze tak trzymacie.. bo juz myslalam ze za pozno jest zeby sie zapisac..
witam wszystkich polakow tutaj... jest was wiecej niz myslalam:) |
Witamy! :) Czy przypadkiem my sie nie poznalismu na jakies imprezie w Toronto moze? Np. na Tiesto w Grudniu 2002?
szokam nowego! :p |
nowego towarzysza pod przysznic? :) Chetnie sie zapisze na to :cool:
Jeszcze troche i bedzie trzeba pogadac z Swamper'em zeby nam zalatwil wlasny forum (jasne!!). |
|
|
| arctic |
| quote: | Originally posted by AdReNaLiNa
no to dobrze ze tak trzymacie.. bo juz myslalam ze za pozno jest zeby sie zapisac..
witam wszystkich polakow tutaj... jest was wiecej niz myslalam:) |
akbakjfjaskfbkjsafbkjasfbjkasbaf hot girl in avatar sdognsdkbgnsdjgbsjkgbsdgdg |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by infinity HiGH
nowego towarzysza pod przysznic? Chetnie sie zapisze na to
Jeszcze troche i bedzie trzeba pogadac z Swamper'em zeby nam zalatwil wlasny forum (jasne!!). |
hahahahhahahahahah! :stongue:
Nie wiem ci jeszcze jestem gotowa na to! ;) na raze po prostu ide pod prysznicem sama :( |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by arctic
akbakjfjaskfbkjsafbkjasfbjkasbaf hot girl in avatar sdognsdkbgnsdjgbsjkgbsdgdg |
Of course she is.. What did you expect? She's Polish ;) |
|
|
| anuneventrade |
| :haha: I agree! :) |
|
|
| vmc |
:haha: I agree! :) |
anuneventrade moze pokazesz nam swoje zdjecie ? ;) |
|