|
Po Polsku Ktosz? (pg. 36)
|
View this Thread in Original format
| Turbonium |
| Obrazy albo zamykał ** |
|
|
| djbounce |
Witam!
Nawet nie wiedzialem, ze jest taki watek...
Nadaje z Filadelfii i pozdrawiam wszystkich
bounce aka ojcie_c |
|
|
| Turbonium |
| quote: | Originally posted by Turbonium
Obrazy albo zamykał ** |
This is supposed to say "Pictures or shut the up". Apparently it didn't translate right. |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by Turbonium
This is supposed to say "Pictures or shut the up". Apparently it didn't translate right. |
pwn3d
Polish grammar is pretty complicated so online translators are mostly a no no :p |
|
|
| Turbonium |
| quote: | Originally posted by vmc
pwn3d
Polish grammar is pretty complicated so online translators are mostly a no no :p |
Well it's the thought that counts. Woulda been funny if I pulled it off. |
|
|
| Streakfury |
Man, this thread is long. Hope I haven't missed anything by not reading it. Damn, i'm lazy.
:) |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by Streakfury
Man, this thread is long. Hope I haven't missed anything by not reading it. Damn, i'm lazy.
:) |
it's more than a year old ;) |
|
|
| Projekt4.o |
no juz ma z ponad roczek, ale co z tego jak coraz mniej i mniej ludzi pisze tutaj.
wszystkiego naj Muff, zdrowko :) |
|
|
| anuneventrade |
| Nikt nic nie pisze do mnie, to ja tez nie pisze... plus, mam zlamana pisania po polsku |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
Nikt nic nie pisze do mnie, to ja tez nie pisze... plus, mam zlamana pisania po polsku |
spoko, hehe...gdzie sie urodziles? w Ameryce czy w Polsce? |
|
|
| anuneventrade |
| w Ameryce, ale mieszkalam w polsce 3 mieszese w roku 17 lat |
|
|
| Projekt4.o |
tutaj bardziej wszyscy pisza do wszystkich, jak ktos do kogos chce pisac to napewno sie skontaktuje poprzez prywatna wiadomosc albo dowie sie jaki masz email i bedzie do ciebie pisac lisciki itd
a ja mam pytanie, bo to wkoncu jest tranceaddict strona a wiec pytanko jest, kogo bys chcial/chciala widziec na Creamfields w Polsce, prosze nie zapominac ze moge sie one odbywac w dwoch panstwach tak jak w zeszlym roku (Czech) moze w tym roku bede w innym, albo w wiecej niz w jeden w ten sam dzien co w Polsce, a wiec jaki byl super line-up
oto moje typy hmmm Tiesto, Armin van Buuren i Paul van Dyk, ta odrazu niech oni nawet tam sie nie pokazuja :D, ja bym wolal, Sasha + John Digweed, chociaz nie cierpie progressive ale to juz historia z innej bajki napewno by bylo ich super razem zobaczyc, Dumonde, Blank and Jones, Pavo, Liebing, Dj Rush, John `00` Flemming, Judge Jules, Satoshii Tommie oraz Yoji Biomehanika, aha oraz gosc specjalny Many With No Name :eyes: :eyes: :eyes: |
|
|
|
|