|
Po Polsku Ktosz? (pg. 129)
|
View this Thread in Original format
| Projekt4.o |
| to nie ma byc tylko progressive party :whip: |
|
|
| Prism |
 |
|
|
| klower |
Hej to bylo bardzo dobre. !!
niestety na Nature One mnie nie bedzie mimo iz to jest 20 km ode mnie !!!!!
. :whip: :whip:
Bede w tym czasie pracowal w Philadelphi. i mam pytanie do wszystkich.Gdzie sa jakies fajne kluby w tych okolicach. moze jakas strona klubu, albo clubbingu ? :conf: |
|
|
| bluE_Neon |
| stary ja poznalem chyba z 15 ludzi ktorzy przyjezdzaja do toronto na imprezy bo w filadelfi jest cienko! pozatym nigdy nic nie slychac o klubach w filadelfi mimo ze jest zajebiscie duzo miasto. moze nie mam racji, ktos to byl albo zna filadelfie? pozatym masz blisko N-Y-C ;) |
|
|
| Gr@ll |
WITAM WAS BRACIA I SIOSTRY POLACY
Od jakiegoś czasu przyglądałem się temu forum in postanowiłem się zarejestrować.
Może coś wniose do tego forum możę nie, zresztą zobaczymy:)
Czyli mówicie, że potrzeba 15 osób żeby otworzyć Polski dział, a więc i ja:
1. klover
2. maxstradamus
3. miss.hot
4. infinity HiGH
5. anuneventrade
6. vmc
7. stuku
8. juice7
9. bluE_Neon
10. StereoPrincess
11. marcooz
12. Gr@ll
13. ...
Zobaczymy kto następny będzie. |
|
|
| miss.hot |
tylko chodzi o to, że to mają być polacy mieszkający w polsce, a nie polonia
no i z tego co widze trudno bedzie zebrać 15 osób :nervous: |
|
|
| marcooz |
| a na tej liście są sami zamieszkali w Polsce? jak tak to bedzie łatwo... jeszcze sie ściągnie kilka normalnych osób :D |
|
|
| Stuku |
| quote: | Originally posted by marcooz
a na tej liście są sami zamieszkali w Polsce? jak tak to bedzie łatwo... jeszcze sie ściągnie kilka normalnych osób :D |
Dobrze by było :)
pozDRO :) |
|
|
| miss.hot |
| quote: | Originally posted by marcooz
a na tej liście są sami zamieszkali w Polsce? jak tak to bedzie łatwo... jeszcze sie ściągnie kilka normalnych osób :D |
nie wszyscy z tych osób mieszkają w Polsce, a nawet jest to mniejsza cześć tej listy :(
ale może się uda :) |
|
|
| lolas123 |
No wiec ja moge sie dopisac - Wrocław
jest jeszcze fksfan Rzeszów oraz johnny - nie znam dokladnego nicka czeba poszukac albo jak ktos mnie pomeczy to wysle mu msg zeby bylo 15 tu :) |
|
|
| marcooz |
lolas... thx za włączenie sie do tematu, i mam prośbe ci co nie mieszkają w Polsce a są na liście niech powiadomią o tym... chce po prostu wiedzieć na czym stoimy :)
btw... co to za różnica, będą to sprawdzać ;) |
|
|
|
|