|
Po Polsku Ktosz? (pg. 178)
|
View this Thread in Original format
| bluE_Neon |
| quote: | Originally posted by Japan_4
kurna... chcialbym to zobaczyc i uslyszec live.... |
No to gdzie ty kurwa byles jak imprezka zapieprzala az sufit sie zapadal :D |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by Japan_4
kurna... chcialbym to zobaczyc i uslyszec live.... |
ja tez :( |
|
|
| Remiks |
| maxstradamus zamknij kurwa cipe....typical pole, thinks hes some boss of a social group, this one being online, get real/a life. Slabe texty :) |
|
|
| Remiks |
| Kamil,ty bestio, pokaz nam twoje sliczne rysunki lol ^_^ |
|
|
| Japan_4 |
| quote: | Originally posted by bluE_Neon
No to gdzie ty kurwa byles jak imprezka zapieprzala az sufit sie zapadal :D |
Jak to gdzie?? W polsce.... a gdzie ja kurwa moglem byc :eek: :eek: :nervous: :nervous: |
|
|
| stren |
| Sam zamknij cipę Borat, bo my tu nie jesteśmy miekkim chujem robieni i możemy wpaść do ciebie z małą wizytą |
|
|
| Remiks |
| maxstradamus spierd... |
|
|
| Remiks |
| LOL, nothing funnier than when some Polish person makes a threat you know is total bull.... sten czy ty nie rozumiesz ze jestes kompletnym debilem... co zrobisz przyjdziesz i co...udlawisz sie mojim chujkiem. Spierdalaj za nim naprawde ktos ci przypizdzi . |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by Remiks
maxstradamus zamknij kurwa cipe....typical pole, thinks hes some boss of a social group, this one being online, get real/a life. Slabe texty :) |
tu nie chodzi o rzadzenie jakims "social group". Udajesz jakiegos wielkiego chuja a tak w rzeczywistosci jestes mala cipa. Ktos to w koncu musial powiedziec. Wes daj sobie spokoj chlopaczku ;) |
|
|
| stren |
LOL, nothing funnier than when some Polish person makes a threat you know is total bull.... sten czy ty nie rozumiesz ze jestes kompletnym debilem... co zrobisz przyjdziesz i co...udlawisz sie mojim chujkiem. Spierdalaj za nim naprawde ktos ci przypizdzi . |
sten to jest karabin z WW2, wiec naucz sie czytać i pisać bucu jak chcesz się do kogoś zwracać. Ja niewiem co ty tu jeszcze robisz? nikt cię tu nie lubi a ty udajesz że jest ok. Chyba masz jakieś problemy emocjonalne, może schizofrenia?. Niewiem czemu sie czepiasz Anuneventrade skoro sam nie umiesz napisać posta poprawną polszczyzną ("mojim":stongue: ) |
|
|
| infinity HiGH |
Spierdalaj za nim naprawde ktos ci przypizdzi . |
np. kto? Ty? Hahah, wes ic spac bo jeszcze krzywde sobie zrobisz. Albo pochwal sie kolegom...pokaz im ten thread i jaki zajebisty jestes. Napewno dostaniesz taki "respekt" ze sie wpale nie miesci. |
|
|
|
|