|
Po Polsku Ktosz? (pg. 200)
|
View this Thread in Original format
| Keny |
| Anty jazda to anty jazda !!! |
|
|
| amnesiak |
jak bylem w polsce pare lat temu miasto nie zwiedzalem to nie wiem, ale to co wydzilem to mi sie podobalo :)
mielismy iscz na diskoteke w miescie ale nie wypadlo, szkoda ze nie poszlem zeby zobaczyc jak sie ruznia polskie party od australijskich |
|
|
| stren |
^^^ mam troche znajomych w aussie.. skąd jesteś?
@ japan_4 to zluz podanie u swampera to moze ci zmieni nick |
|
|
| amnesiak |
| jestem w melbourne, victoria. najlepsze miasto na trance w australii :D |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by amnesiak
jestem w melbourne, victoria. najlepsze miasto na trance w australii :D |
breaks chyba tez jest gdzie posluchac
siemanko |
|
|
| amnesiak |
siema
kazda muzyka jest roking tutaj hehe |
|
|
| Oktan |
| Ja jestem z warszawy, ktora niestety nie jest najlepszym miejscem na trance w polsce. Tutaj tylko schranz, minimal i inne lupaniny. Ostatnio sie cos ruszylo bo mielismy Benza, Digweeda teraz bedzie Holden. Mam nadzieje, ze sie nie skonczy na tym |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by Oktan
Ja jestem z warszawy, ktora niestety nie jest najlepszym miejscem na trance w polsce. Tutaj tylko schranz, minimal i inne lupaniny. Ostatnio sie cos ruszylo bo mielismy Benza, Digweeda teraz bedzie Holden. Mam nadzieje, ze sie nie skonczy na tym |
Byłeś na Digweed? idziesz na Holdena? |
|
|
| Oktan |
| Nie bylem na Digweedzie :/. Ale na Holdena mam zamiar isc |
|
|
| Keny |
| ja tez nie bylem na digweedzie ....ale za to bylem na mayday ,a tam sam schranz !! i minimal ...chociaz marusha zagrala kilka kawalkow trancowych takich jak for an angel ...lub cafe del mar |
|
|
| Oktan |
Moj kumpel byl na Digweedzie i mowil ze sie nie popisal :/. Wjazd byl za 55 zł :|. W sumie troche sporo jak na jedna gwaizde. Na RMI Trance Exposion juz jest taniej. A tam to bym pojechal. Tylko znowu problem transportu :/. Nie widzi mi sie wydawac 120 zł na sam przejazd PKP :|
Stren z jakiej dzielnicy jestes ?? |
|
|
| Keny |
| jakie 120 zł ?? stary kup sobie bilet weekendowy za 50 zł !!! mozesz na nim jezdzic po calej polsce ...!! i na above & beyond i motorcycle wejsciowka jest za 40 zł tylko szkoda ze tam bedzie pelno dresow :) |
|
|
|
|