|
Po Polsku Ktosz? (pg. 209)
|
View this Thread in Original format
| Keny |
| Nie wiem jakie sa u was pixy w Kanadzie ale u nas to roznie nie raz dobrze trzepie po 2 a nieraz tzra szamnac 4 |
|
|
| StereoPrincess |
| tutaj mozna po polowie. |
|
|
| Keny |
| No w sumie to tez zalezy kto ile czego je :) bo moja kumpela na polowie plynie a ja na jedenj sie denerwuje kiedy walnie :) ale tak to pozatym nie lubie babletek :) |
|
|
| Hanki |
| Ehhh te wstrętne tablety i ci tabsiarze...:rolleyes: Najgorsze co może być... :p Jakąś lufkę to rozumiem, ale nie te piguły... |
|
|
| Keny |
| ja za to wogole nie jaram ,a tabsy hmm ostatnio zjadlem w marcu :) |
|
|
| Japan_4 |
| quote: | Originally posted by Keny
ja za to wogole nie jaram ,a tabsy hmm ostatnio zjadlem w marcu :) |
no ja tez nie pale jointow, w ogole mi nie wchodza... albo zasypiam z miejsca albo siedze cicho i 'knuje'... hehe... za to piguly chetnie lykne , bo mi po nich dobrze... oczywiscie bez przesady, nie wpieprzam ani duzo ani czesto wiec chyba spoko jest ze mna... a moze nie? |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by Japan_4
no ja tez nie pale jointow, w ogole mi nie wchodza... albo zasypiam z miejsca albo siedze cicho i 'knuje'... hehe... za to piguly chetnie lykne , bo mi po nich dobrze... oczywiscie bez przesady, nie wpieprzam ani duzo ani czesto wiec chyba spoko jest ze mna... a moze nie? |
zdecydowanie cos z toba nie tak |
|
|
| Japan_4 |
| quote: | Originally posted by stren
zdecydowanie cos z toba nie tak |
omg |
|
|
| Oktan |
| Ja to dropy pierdole. Wole sobie jointa zaplaic. Chociaz jak sie idzie do loko to trzeba oszamac bo czlowieka krew zalewa jak widzia chare nacpanych zombi :|. Bylem raz w loko na 'trzezwo' i doszsedlem do takiego wlasnie wniosku. Dlatego pierdole, omijam ten klub lukiem. Wogole jak to wyglada. W fabryce jakiejs :|. Ale na ta impreze andrzejkowa bym sie przeszedl soro ma Bates i Woods grac :/ |
|
|
| Japan_4 |
| quote: | Originally posted by Oktan
Ja to dropy pierdole. Wole sobie jointa zaplaic. Chociaz jak sie idzie do loko to trzeba oszamac bo czlowieka krew zalewa jak widzia chare nacpanych zombi :|. Bylem raz w loko na 'trzezwo' i doszsedlem do takiego wlasnie wniosku. Dlatego pierdole, omijam ten klub lukiem. Wogole jak to wyglada. W fabryce jakiejs :|. Ale na ta impreze andrzejkowa bym sie przeszedl soro ma Bates i Woods grac :/ |
pierdolisz, nie robisz :D :D :D |
|
|
| Keny |
Kazdy ma swoje ale .... :) .... ja tam robie to co lubie i wszytsko ze zdrowym rozsadkiem , o ile mozna to nazwac zdrowym rozsadkiem
a tak pozatym pO ile pieniadze ? |
|
|
| Japan_4 |
| quote: | Originally posted by Keny
a tak pozatym pO ile pieniadze ? |
huh?? |
|
|
|
|