|
Po Polsku Ktosz? (pg. 76)
|
View this Thread in Original format
| djoxygen |
| Ja terz z Polski! Czesc wam! :) |
|
|
| mayday_member |
maxstradamus i infinity naprawde dobrze prawicie, piwo im haha. jestem mile zaskoczony ze sa jeszcze ludzi ktorzy naprawde mysla niemal tak samo o polsce i szanuja ten kraj. ja tak naprawde strasznie tesknie i jezdze bardzo czesto. teraz bylem dwa miesiace, dopiero co wrocilem (no i poraz kolejny mayday zaliczylem;) i wybieram sie znowu za kilka miesiecy. no z tej strony was nie znalem. wczesniej bylem zalogowany pod innym nickiem i wogole nalezalem do tych co raczej czytaja. jeszcze raz panowie, respect dla was
ps
widze ze sa jeszcze ludzie ktorym woda sodowa nie uderzyla do glowy tutaj, pzdrawiam |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by Orbax
Polish people suck. Ojhhhh thazts Englishahajsdhajshd and you dont understand it whatsssss upppppppp
pS im drinkin bitche what what |
mwahahaha chivas regal right here...half empty
polish ppl don't suck...polish women do and you'll never find out how good they're at it :D
Damn i'm proud to be polish |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by djoxygen
Ja terz z Polski! Czesc wam! :) |
witamy cie bardzo milo i serdecznie :D |
|
|
| Orbax |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
mwahahaha chivas regal right here...half empty
polish ppl don't suck...polish women do and you'll never find out how good they're at it :D
Damn i'm proud to be polish |
Im telling Sara you said that :OP |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by mayday_member
maxstradamus i infinity naprawde dobrze prawicie, piwo im haha. jestem mile zaskoczony ze sa jeszcze ludzi ktorzy naprawde mysla niemal tak samo o polsce i szanuja ten kraj. ja tak naprawde strasznie tesknie i jezdze bardzo czesto. teraz bylem dwa miesiace, dopiero co wrocilem (no i poraz kolejny mayday zaliczylem;) i wybieram sie znowu za kilka miesiecy. no z tej strony was nie znalem. wczesniej bylem zalogowany pod innym nickiem i wogole nalezalem do tych co raczej czytaja. jeszcze raz panowie, respect dla was
ps
widze ze sa jeszcze ludzie ktorym woda sodowa nie uderzyla do glowy tutaj, pzdrawiam |
no i piwko dla ciebie brachu...kurcze mayday...spoko...podobdo chris liebing zrobil taka yazde ze az lza sie w oku krecila...sluchlem jego set ale to nie to samo co tam byc i to przezyc. RESPECT. Potrzebujemy zrzeszyc wiecej PLTA's i zrobic jakis zjazd...wiecie grupowa najebka hehe...Sara rezerwuj sobie juz bilety lotnicze :D
w tej chwili osczzedze wam moich pogladow na polityke bo jestem troche najebany i tak juz 20 minut pisze ten thread...co chwile musze wracac i poprawiac bledy hehe
nara...piszcie jak najwiecej.
Niech ten thread nie spada w zapomnienie |
|
|
| maxstradamus |
Im telling Sara you said that :OP |
i don't think that's offensive.
that's the biggest compliment you can give to a woman :D
wasssup now hehehe
[i'm officially drunk] |
|
|
| Orbax |
i don't think that's offensive.
that's the biggest compliment you can give to a woman :D
wasssup now hehehe
[i'm officially drunk] |
in that case, cheers. cuz im on a lot of rinks hehe. how is Cheers said in Polish? (I hope you arent telling me how to say you bitch) |
|
|
| maxstradamus |
in that case, cheers. cuz im on a lot of rinks hehe. how is Cheers said in Polish? (I hope you arent telling me how to say you bitch) |
when you're with me you're in good hands
cheers is "zdrowie"
so zdrowie to you my friend |
|
|
| Orbax |
when you're with me you're in good hands
cheers is "zdrowie"
so zdrowie to you my friend |
zdrowie, mate ;)
(2 shots down for that :) ) |
|
|
| Orbax |
| ohhhh chit... i mean 5 ... i mean 5 tha thurt |
|
|
| anuneventrade |
Look at this, we now have American's posting in the Polish thread! We know you want to be as cool as us but geez, to post where it's not even in English 98% of the time? :p
Witamy djoxygen! Jestem Sara :)
Orbs- na zdrowko! ;)
Max- To jus teras jestem zazdrostna! Bym chciala byc po pita! Daj mi troche tego Wodka! :D Mam na dzeje ze wszystko mi widge i bede mieszkac w Polsce w latem 2007! Trudno mi bege, ale to zrobje!
djoxygen- gdzie mieskasz?
Jestem zazdrostna ze wy wszysce mieskace w Canady! Kurde, jestem jedina polakem ktury mieszka w Stanach, a jak nie w stanach, to w florydy! Zabije sie! ;) Zartuje, zartuje. :stongue:
Bardzo mi jest smotno w tej fili, bo moja dobra kolege jutro idge do Iraq. :sadgreen: Strasznie sie martwie! :nervous:
A jaki nowoszci dzeja w Polsce w tej fili?
vmc- jak ige twoja dobra noc? ;) |
|
|
|
|