|
Po Polsku Ktosz? (pg. 41)
|
View this Thread in Original format
| anuneventrade |
| To mowice o tego Alliance, ale jeszcze nie dostalam invitacje.... Chibe mi nie lubice! :nervous: |
|
|
| Projekt4.o |
anuneventrade mozna wiedziec jak masz na imie, troche ten twoj przydomek jest dlugi i trudny do zapamietania, co???, ja mom na imie Jakub badz Kuba, zalezy jak kto woli
w Allaince bede wszyscy co sie tutaj w pisuje no i sie tez innych dolaczy tzn po pyta czy chca w tym byc czy tez nie bo wiem ze jest duzo Polakow na roznych threads ale nie pisza tutaj albo jeszcze nie zauwazyli tego threada, no i bedzie najlepiej jak bedzie duzo dziewczyn w tym, wtedy nie bedzie to wygladac zbyt gejowato :D |
|
|
| anuneventrade |
hahahahaahahahahahahaha! :stongue:
Mam na imie Sara :)
To jeszcze nie ma tego Alliance? Ci jusz jest? Jestem zgubjona! |
|
|
| Projekt4.o |
jak sie tutaj wpisujesz to chyba jestes, nie wiem kto bedzie naszym wodzem, tzn Mieszkiem :D, to ci na 100% powiedziec nie moge, moze jakies kandydatury zrobic
moj kandytat to VMC |
|
|
| vmc |
Dzięki za zaproponowanie mnie do bycia "Mieszkiem", chociaż właściwie nie wiem czy PLTA w ogóle kogoś takiego potrzebuje... ;)
Tak w ogóle to mam na imię Radek :D |
|
|
| infinity HiGH |
ja mam na imie Piotrek/Peter...
...co do naszego "leader'a"...to czy jest jakis potrzebny? tak mysle ze moze kazdy wpisze pod swoja 'location' PLTA #1...tak jak niemcy maja GTA #1, i #2...itd.
co wy na to? |
|
|
| vmc |
| to ja bede PLTA #1 :p |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by vmc
to ja bede PLTA #1 :p |
a ja PLTA #2 w takim razie...first come, first serve obowiązuje |
|
|
| Projekt4.o |
a ja tam nie biore zadnego numeru bo zbytnio tego nie kapuje o co chodzi ja rezerwuje numerek 83 jak by co
pytanko jeszcze jedno jakie sa dobre programy do robienia podpisow, SebG, widze ze masz spoko podpis w czym to robiles, dzieki za info |
|
|
| Ripped Bag |
Hi, my name is Fred, and I have an 11 inch penis.
Around |
|
|
|
|