|
Po Polsku Ktosz? (pg. 232)
|
View this Thread in Original format
| kamil |
| moja mama pali maryszke. |
|
|
| marcooz |
| nie mów że spierdolił :whip: |
|
|
| djsincerity |
| quote: | Originally posted by Oktan
sincerity - skoromasz deki po co Ci traktor :haha: ?? |
Po prostu czasem zdarza mi się też zagrać z Traktora...:p Mam sentyment do tego programu:D |
|
|
| Outsider |
co tam chlopaki?
nasz thread spada w dol |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by djsincerity
Po prostu czasem zdarza mi się też zagrać z Traktora...:p Mam sentyment do tego programu:D |
jak w traktorze sie odsluchuje drugi track ze sluchwek ? gdzie to sie ustawia/wlacza ??:conf: |
|
|
| djsincerity |
| quote: | Originally posted by stren
jak w traktorze sie odsluchuje drugi track ze sluchwek ? gdzie to sie ustawia/wlacza ??:conf: |
Po pierwsze trzeba mieć wielokanałową kartę dźwiękową. Kolejnym krokiem jest konfiguracja w Traktorze - w "channel setup" wszystkie kanały powinny być zajęte. Następnie podłącza się słuchawki do odpowiedniego wejścia na karcie dźwiękowej np. "rear out" i wtedy możesz monitorować drugi deck w Traktorze:D |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by djsincerity
Po pierwsze trzeba mieć wielokanałową kartę dźwiękową. Kolejnym krokiem jest konfiguracja w Traktorze - w "channel setup" wszystkie kanały powinny być zajęte. Następnie podłącza się słuchawki do odpowiedniego wejścia na karcie dźwiękowej np. "rear out" i wtedy możesz monitorować drugi deck w Traktorze:D |
no ja mam 2 karty AC97 i SB 5.1 tylko nie wiem gdzie sie te kanaly ustawia i niewiem ale tam chyba powinien byc jakis przycisk przy kazdym channelu do nacisniecia coby sluchawki wlaczyc, nie ? |
|
|
| maxstradamus |
no ja mam 2 karty AC97 i SB 5.1 tylko nie wiem gdzie sie te kanaly ustawia i niewiem ale tam chyba powinien byc jakis przycisk przy kazdym channelu do nacisniecia coby sluchawki wlaczyc, nie ? |
Start-->Settings-->Control Panel-->AudioHQ-->Mixer-->Advanced Mode-->Speakers:4.41 Speakers
W traktorze:
Przekrec Mix na Cue(chyba) a jesli nie to w druga strone.
No i gotowe.
Stawiasz mi za to piwo :p Pelen profesjonalizm
Aha i cue jest tym guzikiem o ktorym mowisz, jak widzisz masz dwa, na dwa kanaly |
|
|
| djsincerity |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
Start-->Settings-->Control Panel-->AudioHQ-->Mixer-->Advanced Mode-->Speakers:4.41 Speakers
W traktorze:
No i gotowe.
Aha i cue jest tym guzikiem o ktorym mowisz, jak widzisz masz dwa, na dwa kanaly |
Nic dodać...nic ująć:D |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
W traktorze:
No i gotowe.
Po pierwsze to o ustawienie glosnikow nie pytalem, a poza tym to nie mam tam opcji 4.41 tylko 5.1 surround :wtf:
a co do traktora to pokaz mi no to palcem, bo nie widze tego (cue to z 10 przyciskow jest)
Pelen profesjonalizm to by byl jakbys screeny dal :)
a piwo i tak bedzie :stongue: |
|
|
| maxstradamus |
Po pierwsze to o ustawienie glosnikow nie pytalem, a poza tym to nie mam tam opcji 4.41 tylko 5.1 surround :wtf:
a co do traktora to pokaz mi no to palcem, bo nie widze tego (cue to z 10 przyciskow jest)
Pelen profesjonalizm to by byl jakbys screeny dal :)
a piwo i tak bedzie :stongue: |
Masz zebys nie mowil, ze wujek nie dobry:
 |
|
|
| Chris T. Dot |
| Damit, I can understand polish, and know how to speak it ok, but I wish I cud read and write more than 10% of it :/ |
|
|
|
|