|
Po Polsku Ktosz? (pg. 28)
|
View this Thread in Original format
| Projekt4.o |
| wszyscy sa spoko, tzn ta Trance Scene jest tez nie zla, Jones, Tracid, Cosmic Gate <--- nigdy ich nie widzialem live, czy oni wogole byli w Kanadzie, Talla i Taucher:disbelief, a tak pozatym to wszystko jest spoko |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by SBK
Witam :)
Jezeli ktos z was wybiera sie do Polski jakos w najblizszym czasie, badz w wakacje to taka mala rozpiska imprezek dla was zebyscie wiedzieli gdzie sie udac i co sie dzieje :)
31.05.2003 - Futureshock @ Piekarnia Club (Warsaw)
07.06.2003 - Paul Oakenfold @ Heineken Thirst Party (Warsaw)
13.06.2003 - Nick Warren, Danny Howells, Darren Emerson @ Kuszenie Magnum (Warsaw)
09.08.2003 - Sasha, Tiesto, Pete Tong, Chicane, Dave Clark, Sonique, Dirty Vegas, Mauro Picotto i inni... @ Creamfields Poland (Kołobrzeg)
Pozdrawiam :) CU |
JA PIERDOLE!!!
Dzieki Bogu ze bede w Polsce przez 3 miesiace!!
Na Futureshock mi sie nie uda, ale na Nick Warren i Danny Howells to napewno bede. A Creamfields...JEZU!! :D :D :D :D :D |
|
|
| StereoPrincess |
| quote: | Originally posted by infinity HiGH
JA PIERDOLE!!!
Dzieki Bogu ze bede w Polsce przez 3 miesiace!!
Na Futureshock mi sie nie uda, ale na Nick Warren i Danny Howells to napewno bede. A Creamfields...JEZU!! :D :D :D :D :D |
Mowilam Ci ze bedzesz mial gdzes balowac! |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by StereoPrincess
Mowilam Ci ze bedzesz mial gdzes balowac! |
:D
Dla samego Sashy jest warto, i napewno sie wybieram...Tiesto moze mnie w dupe pocalowac, ale tez go zobacze. Scena Trance to jest calkiem zalosna.
Tylko Paul van Dyk i John Digweed mi brakuje; ale cos, to wystarczy :) |
|
|
| SBK |
infinity HiGh jezeli wybierasz sie na Kuszenie Magnum to biletow nie mozna kupic sa one rozdawane, tzn musisz wziasc udzial w konkursie w sumie to chyba formalnosc www.kuszeniemagnum.pl podajesz jakies namiary i musisz napisac czym dla ciebie jest kuszenie im lepszy opis tym wieksza szansa ze dostaniesz bilet :) impreza zapowiada sie na 3000 osob , ciekawy jestem czy to nie bedzie za duzo jak na hale wyścigów w wawie :) Ja osobiscie jade na Oakenfolda wiec nie wiem czy sie wyrobie na kuszenie bo to 6 dni po, ale bede probowal. Natomiast jesli chodzi o Creamfields to raczej bankowo bede z mala ekipa wiec jak bedziesz w PL jeszcze mozna sie zgadac :)
CU |
|
|
| Projekt4.o |
a gdzie mozna nabyc te bilety na Creamfields, czy moze bede tylko do kupinia przy wejsciu, bo moze tam wyjade bo odrazu na morzem to nawet spoko, jak ktos zna jakies inne info jak jakis zagraniczny dj przyjezdza do Polandii to niech pisze.
WISLA PANY MISZTRZA MAMY
Jak tam dresy w Polsce jeszcze to modne :D |
|
|
| vmc |
Zgadzam się w 100% z opiniami na tamtym forum.
Banda sk****synów... dobrze że u mnie na mieście nie jest ich wielu... nieroby... do pracy a nie żebrać do k***y nędzy!! :whip:
U nas to jest i tak dobrze, pojedź na Słowację...
a tak bajdełej, wiesz że w Lublinie też jest dzielnica Bronowice ?
:p |
|
|
| Projekt4.o |
tylko sa jedne Bronowice i to w Krakowie, :D... ale spoko ze sa tez i inne np te w Lublinie.
Co do tych romow to sie nie bede wypowiadac, i tyle :whip: |
|
|
| StereoPrincess |
| quote: | Originally posted by infinity HiGH
Tiesto moze mnie w dupe pocalowac, ale tez go zobacze. |
HAHAHAHAHAHAHA.
On bedze moja dupe calowal w Montrealu. |
|
|
| vmc |
Wygląda na to że referendum przejdzie... 
:D :D :D :happy2: :happy2: :happy2: :toothless |
|
|
| atlearmeen |
dere kan godt slutte med alt det polske mambo-jamboet deres. det er ikke sĺ kult ĺ se pĺ.
er jeg den eneste som mener det??? :whip: |
|
|
|
|