|
Po Polsku Ktosz? (pg. 139)
|
View this Thread in Original format
| maxstradamus |
1. klover (PL)
2. maxstradamus (CA)
3. miss.hot (PL)
4. infinity HiGH (CA)
5. anuneventrade (USA)
6. vmc (PL)
7. stuku (PL)
8. juice7 (PL)
9. bluE_Neon (Canada)
10. StereoPrincess (CA)
11. marcooz (PL)
12. Gr@ll (PL)
13. lolas123 (PL)
14. Spyder (CA)
15. Digital Rain (USA)
16. Projekt4.o (CA)
17. Case Stern (PL)
18. Japan 4 (PL)
19. Mane (PL)
20. Misiek (CA)
21. paul d engineer (CA)
22. DJ Dominic (PL)
23. DJ_Underwater (PL)
24. Adik3 (PL)
25. Zewad (USA)
26. Polak (USA)
27. djbounce (USA)
28. pawelwiejek (PL)
29. traance (traanZ)(PL)
Jak na moje oko mamy komplecik :D
Je je |
|
|
| Stuku |
| quote: | Originally posted by traance
Siema siema, mnie tez dopiszcie ;> Najlepiej z nickiem 'traanZ'.
Mieszkam w Częstochowie i jestem zakochany w upliftingu i progressivie. ;)
Sup adik3? :D
Pozdr |
LoL Polska Scena CMPL Atakuje :D
Wielkie POZDROOOO !!! I WITAJ !!! |
|
|
| Stuku |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
Polak potrafi:
KLIKNIJ TU |
LoooooL TYLKO I JEDYNIE MYYYY TAA MY Polacy tak potrafimy :)
I My potrafimy również takie ogrinały z znaczkiem a to mercedesa lub bmw gwizdnąc na momencie :toothless |
|
|
| Projekt4.o |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
hehe mam przeczucie ze infinity HiGH i Projekt4.o sie raczej w polsce nie spotkaja :haha: :haha: :haha: :haha: |
a skad masz takie przeczucie mozna wiedziec. GO freakin CANADA, EH!!! Richie |
|
|
| Projekt4.o |
| quote: | Originally posted by DJ Dominic
ostatnio 15 byla imprezka w wawie - taranthulla - take the mushrooms glowna scena byla goa psy trance, gral spiral trax i hux flux , no ale neistety malo psychodelicow jest w polsce , co do tego line upu to on jest na creamfilds czy nature one ? bo prosilem o nature one ale gadacie duzo o creamfilds i moze sie komus cos pochrzanilo bo niesodze zeby na nature one byla polska ekipa hopowa |
NIE BEDZIE CREAMFIELDS W TYM ROKU
nie pytac sie czemu bo sam jestem ciekaw, mieli tam male minusy ale fajnie bylo i tak.
NATURE ONE, bedzie HOPOWA druzyna i tak, nie wierzysz to se poczekaj |
|
|
| juice7 |
ja wiem dlaczego nie bedzie. bo zaduzo bylo dresiarstwa, gwizdkow i okrzykow jazda. a cream ma sie kojarzyc z czyms zupelnie innym :p
bedzie za to w pradze. poczytajcie sobie jak kilka dni temu byl tam pvd co sie dzialo i jak czesi sie bawia. nic tylko pozazdroscic. |
|
|
| Digital Rain |
| quote: | Originally posted by maxstradamus on May-18-2004 21:19
Polak potrafi:
KLIKNIJ TU |
Widzialem to juz tutaj:
| quote: | Originally posted by DJ APX on Jun-18-2003 00:42
Jest niezly ... ale nie od dzis wiadomo, ze Polska ma jednych z najlepszych na swiecie konstruktorów samochodów ... kilku pracuje w PINIFARINIE i mocno maczaja palce w konstrukcji i designie Ferrari i innych Alfa Romeo :-) LINK |
To jest talent! |
|
|
| Projekt4.o |
| quote: | Originally posted by juice7
ja wiem dlaczego nie bedzie. bo zaduzo bylo dresiarstwa, gwizdkow i okrzykow jazda. a cream ma sie kojarzyc z czyms zupelnie innym :p
bedzie za to w pradze. poczytajcie sobie jak kilka dni temu byl tam pvd co sie dzialo i jak czesi sie bawia. nic tylko pozazdroscic. |
a czy mozna wiedziec czy mistrzu byles na tej imprezie, bo z tego co wiem to najwiecej tych z ta jazda to bylo w trance namiocie, a na polku to bylo super oraz w tym mystic house czy co to za gowno bylo namiocie wszyscy tam se spali :D
skad wiesz ze bedzie w czechach creamfields, masz gdzies link zeby to potwierdzic :disbelief |
|
|
| juice7 |
bylem w tamtym roku, mi sie bardzo podobalo. jazdowicze wiadomo byli skupieni na swoim kai tracid i woody van...cos tam :stongue:. ja trance raczej nie slucham, a zwlaszcza w takim wydaniu:p takze z dala omijalem namiocik z "gwizkiem"
a co do tego cream w czechach to gdzies mialem linka. jak znajde wrzuce. to juz jest potwierdzone, nawet jest data. |
|
|
| Projekt4.o |
no byli ale nie az tak duzo, a tracid i tak slbao zagral, ponizej swojich mozliwosci, tzn nikt w tym namiocie zbyt super nie gral, techno za to byl super, Smith, Clarke, May no i Picotto, chociaz ten ostatni to jakos tam sobie gral, szczykalo go chyba czy sie ludzie dobrze bawia czy tez nie
no jak znajdziesz to podaj link, z gory dzienki, jesli cream jeszcze tam bedzie w tych czechach |
|
|
| Projekt4.o |
| oka z tego co wiem bedzie w Pradze, 6 sierpnia, line up jeszcze nie znany :conf: |
|
|
|
|